2 Ağustos 2012 Perşembe

Hizmet Yetersizliği

Ben 22.07.2012 tarihinde neferoyun.com bilişim hizmetinden silkroad isimli 300 TL lik sunucu kiraladım fakat neferoyunun kişisel site adresinde 7/24 destek verileceği yazılırken bilişim sistemi hizmet vermemektedir. ayrıca herhangi bir sıkıntımızda yardımcı olacaklarını söylerken 4 kişi yetili olamsına rağmen sunucu alan kişilerle ilgilenmemektedirler. Yardımcı olmanızı temenni eder teşekkürlerimizi tarafınıza iletirim.

 

 

Hasan Ç.

1 yorum:

  1. Hayırlı günler iyi çalısmalar dilerim .
    Bahse konu firmamız siz değerli müşterilerimize sonsuz yardımları ve ilgileri ile sizlere sadece oyunlar içerikli 1 seneyi askın bir zamandır , hosting ve diğer sunucu hizmeti olarak 12 senedir hizmet veren ve Türkiye de destek hizmeti ile tanınan bir kuruluştur . Sadece karalama amaçlı nedeni belli olan basitçe ve yüzeysel olarak tanımlanmaya çalışılan bu karalama politikası biz hizmet veren ve yine bizler gibi birçok resmi kurumu zedelemeye çalışmaktan başka birsey değildir.
    Unutmayınız ki Türkiye de hiçbir bilişim firması 12 saat boyunca msn canlı destegi vermemekte ancak bu neferoyun internet ve bilişim hizmetleri olarak bazen ve özel gün , durumlarda 12 saati dahi asmaktadir . Gunün 24 saati boyunca sunucularımız ile ilgili soru ve sorunlarınız için ticket sisteminde bir arkadasımız sürekli online bulunmakta siz değerli müşterilerimize hizmet konusunda daimi bir süreklilik sağlayıcı politika sürdürmekte , sizlerin mutlu olması durumunda bizlerin daha büyük yerlere gelebilirliği konusunda bilinçli olarak hareket eden ve projelerini hazırlayıp sunan bir sirketiz .
    Dilerseniz bu tarz konuları sitemizden , ticket sistemimizden , msn adreslerimizden , mail aracılığı ilen, telefon irtibatı ile , Facebook sayfamız aracılığı ile tarafimıza birebir iletebilirsiniz bahse konu problemleriniz amaçlı bizlerden yardım ve destek talep edebilirsiniz. Unutmayınız bizler bir sunucu firmasiyiz . Sizler bizlere bahsekonu problemlerinizi iletmezseniz ki oyun ici konular ise özellikle , bizler bilemeyiz . Ancak görüntüleme panellerimiz ile 7/24 sunucu performanslariniz gözlenmektedir ve gerektiğinde tarafımızdan anlık performans arttirici mudehaleler yapılmaktadır .
    Hayırlı günler diler siz değerli müşterilerimizin takipçilerimizin ve değerli site adminlerimizin çalısmalarının hayırlı olmasını temenni ederim . Mübarek Ramazan ayımız tüm Müslüman din kardeslerimizin mübarek olması dileklerimiz ile saygılar .
    Neferoyun internet ve bilişim hizmetleri
    Şirket sahibi
    Cem Koray SOYSAL

    YanıtlaSil