25 Ağustos 2012 Cumartesi

Gülüm Nakliyat Ankara Uzak Durun!

Mayıs 2012 tarihinde Ankara'dan Erzincan'a evimi taşımak maksadıyla 1800 tl ye anlaştığım firma taşıma öncesinde bana her türlü garantiyi sözlü olarak vererek piyasadaki çoğu evden eve firmalarının tüketiciyi mağdur eden binbir türlü olaylar olduğunu kendisinin ise güvenilir ve memnun olunacak bir evden eve firma olduğunu anlatarak beni ikna etti.
Taşıma günü 14 ağustos 2012 tarihinde firma logosu olmayan, yarısı eşyası başka birine ait bir kamyon göndermiş, paketlemeyi bizim yapmamızı fırsat bilerek iyi paketleme yapmadan eşyalarımın 1/3 'ünüde kamyon alamadığı için yüklenen eşyaları kamyonun arkasındaki aparata bağlayarak tam bir amele şeklinde taşımış, zorla geri kalan eşyalarımı 3 gün sonra ancak göndermiştir.
Bu iki partide yapılan taşımada, eşim ve bana ait alyanslar ve salon takımı aynamız kayıp, tost makinesi, dijital saat ve salon orta sehpası kullanılamaz durumda kırık, buzdolabı, yatak bazası , gardırop, yemek odası sandalyeleri ciddi şekilde çizilmiştir. KESİNLİKLE UZAK DURUN!!!

Serkan A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder