16 Ağustos 2011 Salı

Fatih Güzellik Merkezi FGM Polikliniği

FGM polikliniğinde 2-3 sene önce lazer epilasyon yaptırmaya başladım. Başlamadan önce herşey gayet güzeldi. Yetkililer gayet güzel ikna ettiler. Normalde 6-8 seansta tüyler bitiyormuş. Bende 15 seans paket halinde aldım. Seanslara başlamadan önce hormon testimi de yaptırdım. Doktorum yaptırmamda sakınca olmadığını söylemişti. Onlar tabi bu konuda pek ilgilenmediler. Bu testleri yaptırdık mı yaptırmadık mı diye. Neyse başladık üstünden 3 seneye yakın zaman geçti. Şimdi durum nedir?? Sadece tüylerde azalma var. Ama 5-6 ay lazer epilasyon yaptırmasam tekrar uzayıp geliyorlar. Eskisi gibi çıkmıyorlar tabi ama yinede çıkıyor. Başta söylenen 8 seansı çoktan geçtim son 1-2 seansım kaldı. Ama tamamen kurtulma diye birşey yok. Ben şimdi soruyorum. Bitecek mi diye. Başta tabi canım bitecek diyen insanlar şimdi tamamen zaten bitmez orası zor bölge yok orası ıslak bitmez mümkün değil demeye başladılar. Keşke bunları başta söyleselerdi. Şimdi ne olacak dediğimde yeni paket almam gerektiğini söylüyorlar. Alsam bile ordan almam gider başka yerde devam ettiririm. Bana çok saçma bir şekilde ağda yaptırdığınızda birdaha çıkıyor. Devam etmiyor musunuz ağda yapmaya diye birde saçma bir açıklama yapıyorlar.Seanslar arasında kontrol atışı falan olmuyor. Gidişat ile ilgilenilmiyor. Takip yok yani. Bu büyük eksiklik.

Neyse demek istediğim. Lazer epilasyon yaptıranlar yaptırmak isteyenler, tüylerden tamamen kurtulmak mümkün değil. Bunu bilin!!!

19 yorum:

  1. sündüz durmuş25 Ekim 2011 14:08

    fgm polikliniğinden aldığım hizmet dolayısıyla mağdur edildim,,,lazerde yakıldım,,sonra yetkiliye ulaşamadım,bana uyduruk bir ilaç yazdılar silverdin yanık melhemi,,ciddi bir yanığım oluşdu doktor doktor gezdim fakat sonrasında paketini iptal ederiz ama girdiğin seanslarıda ödersin dediler parayı alana kadar çok tatlı dil döküp paranızı ödedikten sonra yüzüne dahi bakmıyorlar,,,bu tarz kuruluşlara güvenimi yitirdim..hala yanıklarımdan kalan izlerim var,,,aldıkları para haram olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende gittim tesaduf orda 8 seansını bitirmiş ve hala sonuç kotu diyen kızla konuştum konuştum ama verdikleri fiyat herkesten daha çok iyi gitmemişim oraya

      Sil
    2. çok para sıfır hizmet

      Sil
  2. FATİH GÜZELLİK FGM POLİKLİNİĞİne gittiğinizde çok lüks bir ortamda karşılanıyorsunuz,,herşey çok profesyonel gibi görünüyor banada öyle görünmüşdü,,bir süre sonra kasa elemanının lazer yapdığını görüyorsunuz,,hatta botoxu hemşire yapıyor işlem yapan doktorları yok,,,,insan sağlığı ile bu kadar kolay oynayabilen kuruluşları kimler nasıl denetliyor anlayamıyorum..banada paramı iade etmemek için botox yapdılar üstelik yine hemşire yapdı ve göz kapağım düşdü,,paramı peşin ödedim ve mağdur edildim.....bu tür yerlere asla güvenmem,,hepsi paranızı alana kadar ve sonrasında profesyonel bir hizmette almıyorsunuz,,,

    YanıtlaSil
  3. çene altımdaki tüyleri gördükçe sinirlerim geriliyor, fatih güzellik merkezine ilk başladığımda sayılır derece az olan çene altı tüylerim şuan inanılmaz derecede arttı, sebebi lazerden önce jileti rastgele savurmaları :(
    bende lazer epilasyonla başladım, bacaklarımdaki çatlakları gördüler %70 düzelir şunu bunu yaptır dediler, peki dedim... farklı 2-3 uygulama yapıldı günlerce git gel, sonuç ilk günkü gibi hiçbir fark yok çektiğim acı yanında cabası kaldı,bi fark olmadığını söylediğimde hemen etki etmez 7-8 ay sonra dediler aradan 1,5- 2 sene geçti hala bir değişim yok :(
    biraz göbek problemim vardı kavitasyon dediler, inanılmaz acılarla kavitasyonuda yaptırdım, sonuç göbek hala aynı... bölgesel zayıflama dediler,
    dedilerde dediler, bende bayan saf her dediklerine inandım... olan cebime oldu...o dönem ödediğim parayı düşündükçe ve çene altımdaki tüyleri gördükçe beddua edesim geliyor, insanları çok güzel kandırıyorlar ...hiçbir şekilde yapılan işlemlerden memnun değilim.. kasadaki kızı işlemde görmek olayıda doğru bende şaşkınlıkla şahit oldum :(

    YanıtlaSil
  4. Burda yzılznların hepsi doğru bende yaklaşık 3 veya 4 yıldır buraya gidiyorum ben oraya LPG İÇİN başlamıştım sadece orda olduğu için ilk gittiğinizde hizmette sınır yok am başlayana kadar şöyle kilo veriyosunu kesin olarak konuşuyorlar ve ikna etmek için çabalar harika kavitasyon çok iyi çok memnun kalıcaksınız farkını görüceksiniz sakın hiç kimseye tavsiye etmiyorum ben basen kısmı için gittim ama kavitasyondan sonra bacaklarımın arka kısmınada yapıyodu oralar girintili çıkıntılı oldu çok kötü ne zayıflaması çektim acıyamı yoksa harcadagım parayamı yanıyım bide paketininizi alana kadar her aradınızda bugün doluyuz verdikleri randüvüler tamamen daimi ve düzenli yer olmadığından elpicimde bir işe yaramadı gerçekte elpici çok iyi vücudunuz sıklaşıyo ama bilen yaparsa orda bazıları işinin hakını veriyo bazılarıda baştan sağma sadece saatini dolduruyor .

    YanıtlaSil
  5. lazerle tüylerden kurtulmak imkansiz dıyosunda belkı fgm begenmedin dogrudur çoğu insan ordan şikayetçi zaten ama tüylerden neredeyse komple kurtulmak mümkün. annem 25 sene önce yaptırdı ama iğneli tedavi. yıllardır pürüssüz hiç tüy çıktığını görmedim. bence bu tedavi yapan yerle alakalı bişey. benim tavsiyem özel poliklnge gitmek yerine özel bi hastaneye gidin hem daha güvenli hem daha cok memnun kalırsınız.

    YanıtlaSil
  6. geçen yıl yüz ve kolum için gittim doktor bana on seansta biter dedi tamam dedim 1300 lira ödedm şuanda yüzümde sakallarım çıkmaya başladı ve omuzlarım öyle bi uzadı ki maymuna döndüm ayrıca ne zaman randevu istesem bir ay sonraya veriyorlar.görüşme yaptığım doktoruda daha sonra hiç görmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ben tuğba. bugün fgm polikliniğiyle görüştüm neredeyse ödeme yapıyordum son anda kredi kartında bir problem çıktı.şimdi de bu yorumları okuyunca tedirgin oldum. tekrar randevu aldınız mı?sonuç alabildiniz mi merak ettim. bir de bu merkezden memnun olan bildiğiniz birileri var mı?

      Sil
    2. bende yıllar öncesi komple lazer paketi satın almıştım. 15 seansta sadece bacak bölgesi bitti, diğer bölgelerde azalma çok az. bende şikayetimi bildirdim ve aynen yukarıda söyledikleri gibi 'nemli bölgelerde' vesaire safsatalarıyla yeni paket almalısınız dediler. dedim diyelim aldım, bunca yıldır bitmeyen bundan sonra mı bitecek? kesin çözüm istiyorum dedim, onlar da siz eski müşterimizsiniz, size özel kampanyamız var dediler, bir fiyat çektiler, normalde yeni gelen müşterilere yapılan kampanyalı fiyatla aynıydı. bir de salak yerine koyuyorlar yani.
      ayrıca randevu almak için aylarca beklemek de insanı delirtiyor. bende alternatif olarak koltuk altı bölgemi başka bir merkezde lazer ile aldırmaya başladım, daha uygun ve güvenilir bir yerdi. ayrıca 1 sene geçmeden tüyler bitti neredeyse diyebilirim. kalanları için de iğneli yapacağız. en azından gidişatı baştan söylüyorlar bu yeni paket aldığım yerde. Fatih Güzellik Merkezi ni tavsiye etmiyorum. o paraya başka yerden hizmet almanızı öneririm.

      Sil
  7. bana önerebileceğiniz gerçekten iyi ve güvenilir bir poliklinik ya da hastane var mı? yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben FGM mağduru olarak şimdi gittiğim gene Fatih'teki Este-Minel Güzellik Merkezi'ni önerebilirim. ilgililer ve samimiler. ayrıca şimdiden sonucunu görmeye başladım.

      Sil
  8. Ben de FGM de 2-3 yıldır lazer yaptırıyorum. Ben de 15 seansı geçtim, tüylerde azalma var ama 2 ay sonra tekrar ağda yaptıracak kadar uzuyorlar (başlamadan hormon testi yaptırmıştım). madem lazer epilasyonun %100 giderme gibi faydası yok, çin işkencesi gibi seans ağrısını çekmeye değer mi?

    Ayrıca lazere giren ve sizinle yaklaşık 1 saat bir odada kalan insanın biraz güler yüzlü olmasını beklersiniz. Ama sanki bize lütfediyorlarmış gibi, surat beş karış lazer yapılmasını, tek kelime edilmemesini anlayamıyorum. Sadece merhaba deyip lazeri yapan, 1 saat sonra geçmiş olsun deyip çıkan elemanları var bu salonun.

    YanıtlaSil
  9. bende fgm ye 1 senedir devam ediyotrum ve çok da memnun kaldım bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim t vüc yaptırıyorum diğer yerlere göre biraz pahalı evet ama 4 seasnta bayğ bi azalma var k altım bitti gibi ama yüz zor bitecek dediler başta ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum fgm ye özellikle özlem arkadaşım tüğleri sarı olduğu için fgm deki yetkili uzman arkadaşıma paket vermedi diğer yerler kılına bakmadan paket satmaya kalktı bence işin ehli kişiler ve sistemleride araştırdıgım kadarıyla sahte değil dr lazeri bence iyi araştırma yapın arkadaşlar mağdur insan çok bi arkadaşımda esteworl e gidiyo oda mennun sanırım polkinik ünvanı olmayan yerlerdki sitemler gercek lazer degilmiş ona diikkat edin son olarak fgm polikiniğine gercekten çok teşekkür ederim ilgileri ve sonuçları için

    YanıtlaSil
  10. Fatih güzellik merkezi yüzümü mafetti ..hala uğraşıyorum sadece çenemde çok az olan tüyler şuan onların jilet vurmasıyla tüm,yüzüme dağılmış durumda.her kuaföre gittiğimde iyi yad ediyorum onları..hormon tahlili,yaptırmadan epilasyona başlıyor her gelen uzman farklı bir yere makinayı surıyor ne kadar anlatmaya çalışsa da 2seneden neredeyse gittim bitmemesinin sebebi,nedir diye sorduğunda hormonla ilgilidir biz size bir paket daha verelim diye pervasızca cevaplar verdiler..başta yaptırmaları gereken tahlili son koz olarak saklıyorlar,kesinlikle gidilmemesi gereken hatta her platforma şikayet edilmesi gereken bir merkez..yuzum içler acısı bir deha epilasyona başlamaya korkuyorum... Allah,hakkımı sorsun onlardan..

    YanıtlaSil
  11. FGM Lazere 3 yıldır gidiyorum. Tüm kol- tüm bacak- koltukaltı- göbek çizgisi için. Bacaklarda çok olumlu sonuçlar görmeme rağmen kollar gitgide arttı. Normalde omuzlarımda bu kadar çok olmamasına rağmen orada dahi arttı! Üstelik lazere gelen bayanların beş karış suratla gelip çalışmaları, siz ağrıdan ölürken işini hızlıca yapıp gitmeye çalışmaları, abuk sabuk yorumlar yapmaları.. Bunların hepsine bakarak yeni aldığım paketimin hala yarısı durduğu halde ben artık bu polikliniği bırakıyorum. Şimdi özel bir hastanede kollarımı yaptıracağım. En azından lazer epilasyon yapan kadınların 3 yıldır gördüğüm beş karış suratlarından kurtulurum.

    YanıtlaSil
  12. Yapılan ve yaptıgınız bütün yorumlar çevrede ki yandaş poliklinlik adı altında sahte cihazlarlala müşteriye hizmet verilen yerlerin yorumudur ben burda yaklaşık bir senedir tedavi görmüş bir insanım ve gayet memnunum ve araştırmalarıma göre fgm ye gelen bütün müşteriler tavsiyeyle (bende dahil ) gelen hastalardır Orda herkez işini yapar aksi bir hizmet yoktur yaklaşık 3 seansta hormonal problemim olmasına rağmen %60 azalmış durumdadır ve görüşmeler esnassında hiç bir sekillde başka yerler gibi (bitene kadar diyen yerler) iddalı konuşmalar yapmayıp hangi bölgelerin ne sürede ya da zor olabileceklerinin ifadesinide veriyolar ben çok memnumum en azından ciddi bir ortam kuaför salonu değil insanların sürekli boş boş muhabbetler yapsın sohbet etsin

    YanıtlaSil
  13. Siz bu firmayı İl sağlık Müdürlüğüne veya Sağlık Bakanlığına şikayet etmediniz mi?

    YanıtlaSil
  14. Tüm soru ve görüşlerinizi bize direk olarak (0212) 635 36 37 nolu telefondan ya da info@fgm.com.tr den sorabilirsiniz. Yapılmış ve yapılacak tüm yorumları önemle dikkate aldığımızı belirtmek isteriz. Özel FGM Polikliniği olarak insanları ticari bir obje olarak değil sağlık sorunlarını çözüme ulaştırmak ve aldıkları hizmetten memnun etmek için çalışıyoruz. Özel FGM Polikliniği olarak Pazartesi ve Cumartesi günleri arasında 10:00 ila 20:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

    YanıtlaSil