8 Nisan 2012 Pazar

Mayasante Güzellik

Özel Mayasante Polikliniği Ankara:  Kesinlikle önceden anlaşarak, pazarlık yaparak kredi kartına taksitli vb. ödeme yapmayınız. Herhangi bir nedenle seanslara devam edemezseniz paranızın üstüne yatmaya çalışacaklar, 4 kere gittiyseniz 6 kere gittiğinizi söyleyeceklerdir. Diğer birçok firmanın ve hatta internetten alışveriş yaptıklarımın değerini, Mayasantenin taş devrinden kalma tutumu sayesinde anlamış oldum.

 

 

Esin Türker

2 yorum:

  1. Lazer epilasyon yaptırmak üzere gittiğim bir güzellik merkezinde dünyanın parasını verip hiç bir sonuç alamadım.Bir arkadaşımın vasıtasıyla Mayasante ye gittiğimde doktorları ve personeli tarafından çok iyi karşılanarak seanslarıma başladım ne ödeme konusunda nede randevularda herhangi bir sıkıntı çekmeden seanslarımı tamamladım Mayasante çalışanlarına çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  2. Arkadasımızın cok duygusal ve sankı kasıtlı bır yazı yazdıgı dusuncesınden yola cıkarak.Mayasante poliklinıklerınde Bahcelievler subesıne 4-5 yıldır degısık uygulamalar gıtmekteyım, evıme yakın olması dolayısıyla Umıtkoy subesıne yaklasık 10 aydır devam etmekteyım kesınlıkle olumsuz bır tavır ve davranısla karsılanmadıgım gıbı., hem personel hemde hekımlerının cok duyarlı ve kıbar olduklarını tum kalbımle ıfade etmek ısterım..
    Sevgılerımle

    YanıtlaSil