4 Ocak 2013 Cuma

ATLETİCO spor salonu şikayet


http://www.atletico.com.tr/Aktiviteler.html

İzmir- Çiğli'de yeni açılan ATLETİCO spor salonunu neden tercih etmemeniz gerekiyor?

1- Yukarıdaki linkte görüldüğü gibi hafta içi 18:30'da dersler gözüküyor ama o sadece gözüken çünkü kendileri dersleri iptal edebiliyorlar ve dersin iptal olduğunu SPOR SALONUNA GİDİNCE ÖĞRENİYORSUNUZ.

2- Ders 18:30'da başlıyor ve salona 18:35'te gittiğinizde sizi PRENSİPLERİ GEREĞİ DERSE ALMIYORLAR çünkü geç kaldınız.

3- O kadar prensipli çalışıyorlar ki  dersin iptal olduğunu size bildirmiyorlar bile, gerekçesi ajandalarında telefon numaranızın kayıtlı olmaması. Tuhaf olan ise bir gün önce gidiyorsunuz, derse geç kaldığınız için alınmıyorsunuz, yarın geleceğim diyorsunuz, SİZİN TELEFON NUMARANIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER İLETİŞİM BİLGİLERİNİZ alınıyor, ertesi gün derse gidiyorsunuz, ders yok deniyor, aramaya lüzum görmüyorlar, isteseler de arayamayacaklarını çünkü ellerinde telefon numaranızın olmadığını söylüyorlar.


Ayten D.

4 yorum:

  1. Atletico Spor Salonu 1200m2 alana sahip, üyelerin vücut analizleri alınarak uzman antrenörlerce hazırlanmış programları uyguladığı büyük bir kompleks. Kişiye özel hazırlanmış bu programların uygulandığı alan ve ileri teknoloji elektronik ve mekanik ekipmanlar herhangi bir şart ve sınırlama olmadan üyelerimizin kullanımına açık. Kişisel program dışında üyelerimize herhangi bir ücret almadan ekstra olarak sunduğumuz grup aktivitelerinin de saatleri belirlidir. Üyelerimizi gerek salonumuzda yüzyüze görüşmelerimizde, gerek aktivite program kağıtlarında, gerekse web sitemizdeki program çizelgemizde seanslarla ilgili koşullarda bilgilendirmekteyiz.
    Bu koşullardan birisi seansın minimum 3 kişi ile başlayabileceğidir. Adından da anlaşılacağı gibi seans bir “GRUP” aktivitesi olduğundan böyle bir minimum kişi sayısının olması doğaldır. Bu minimum sayı veya üstü bazı zamanlar seans saatimize son 10 dakika kala belli olduğundan seansın yapılıp yapılamayacağını önceden bilmek veya tahmin etmek haliyle mümkün olmamaktadır.
    Bir diğer koşulumuz seanslara ilk 5 dakikadan sonra katılım yapılamayacağıdır. Bu kuralın sebebi şudur: Seans başlangıcında eğitmenlerimiz üyelerimizde herhangi bir sakatlığa sebebiyeti önlemek amaçlı bir ısınma programı uygulatmaktadırlar. Bu sürecinden ardından seansa katılım geç katılan açısından bir risk oluşturmaktadır.
    Atletico gibi sorumluluklarını bilen, işini düzgün ve sağlıklı yapmaya özen gösteren, tanınmış diğer spor salonlarında da bu kurallar aynen uygulanmaktadır.
    Şikayette bulunan hanımefendiyi de çalışma arkadaşlarımız bu konuyla ilgili daha da detaylı olarak açıklama yapmışlar. Arzu ederse salonumuzdaki diğer aletlerde kendisiyle özel olarak ilgilenerek bir çalıştırma yaptırabilecekleriyle ilgili teklifte bulunmuşlar ancak Ayten Hanım bu alternatif çözümlerin hiçbirini kabul etmemiştir.
    Ayten Hanım da dahil herkesi salonumuza bekler, sağlıklı, spor dolu günler dileriz.
    Atletico

    YanıtlaSil
  2. Selamlar,
    Yine Çiğli'de yer alan ASC Atletico spor salonuna kaydolmak için az önce gittim. Öncelikle fiyat konuşuluyor salon tanıtılmak yerine. Fiyatı söyledi ve tamam salonu bir gezelim dedim. Malesef salonu gezdiremiyoruz tekim ben burda diyor girişteki bayan. :) Ben verdiği fiyat yazılı kağıdı bıraktım tam çıkıyordum hani böyle bir saçmalık yapılmaz ama yinede sorayım diye yapabileceğim bir şey var mı dedim. Gelen cevap benim yapabileceğim bir şey var mı? Spor salonunu göstermeden kayıt mı planlıyorsunuz, farklı bir amaç mı güdülüyor içeride anlamadım. Yöneticilerine neden böyle bir saçmalık yaptıklarını sormak için aradım fakat alsancak numarası cevap vermiyor çiğlide de görüştüğüm bayan bakıyor telefonlara. İnternet sitesinde de yönetimle alakalı herhangi bir numara mecvut değil. Saçmalığın daniskası. Bir daha kapısının önünden geçmem.

    YanıtlaSil
  3. Bu spor salonunun sloganı izmir'in en eğlenceli spor salonuymuş.Ama disiplin sıfır.Hangi üyelerin programları,gelişimleri takip ediliyor.Üye yardım talep etmek zorunda değil.Orada çalışan hoca sıfatıyla olan kişiler üyeye yardım etmek zorunda.Ama hoca dışarıda sigara molasında,arkadaşlarınla gülüşmekte.E kardeşim randevu veriyorsun,randevuna sadık kal.Sigaranı randevundan önce iç.Bence eğlenceyi ön plana katacağınıza,bu disiplinel davranışları düşünün.İsterse 12000 metrekare olsun spor salonunuz.Kaliteli ve insana değer katacak hizmet sunmuyorsanız,orayı otopark yapın kazancı daha yüksek olur.İnsanları üye edene kadar,tatlı dil güler yüz.Peki ondan sonra?K adında bir çalışanınız var.Hoca sıfatı yok bu kızımızda.Ne insanlarla dialoğu dialog ne eğitimi eğitim.Genellikle yabancı bir üyeyle ingilizce konuşulur.Ama bu kızımız salonunuzdaki afrikalı bir kız üyeyle Hem türkçe konuşmakta ısrarcı hem de yabancı kızımız anlamadığında 'aman ne salak birşey bu ya' diye yüksek sesle orada diğer hocalarla(E,D,B) gülüşmekte.Bir an önce hem aile terbiyesi hem de hoca olma yolunda gereken eğitimler verilmeli bu zatlara.Yaklaşık 2 aydır yeni bir spor salonuna gidiyoruz ailecek.Evet sizin spor salonunuzdan daha gösterişsiz bir yer.Ama hocanın programı takibi mükemmel.En önemlisi üyeye saygı var.Her antremandan sonra program kartı ile hocaya açıklama yapıyorsunuz.Hoca her antremandan sonra program kartınızı onaylıyor ve de takibinde oluyorsunuz.Ama sizde tam tersi.Yaz programı ne hali varsa görsün.Yazık atletico çok yazık..

    YanıtlaSil
  4. merhaba diğer spor salonunun isim ve iletişim bilgilerini paylaşabilirmisiniz.

    YanıtlaSil