9 Ocak 2013 Çarşamba

Cesur Erten şikayet

Cesur Erten isimli bir fotoğraf organizasyon kapsamında 2 saat video kaydı ve 50 fotoğraf verilecekti. Uygulamada ise; organizasyon biter bitmez soluk bile almada fotoğrafçı yanıma damladı ve "buyrun bu da ücretli fotoğraflarınız" diyerek çıkarttığı beş - altı fotoğrafı 100 TL ye satmaya kalktı. almadım.
Sonra ofise vaad edilen 50 fotoğrafı almak için ve kasetleri dijital ortama geçirmek için gittik,
Bu işlem 20 TL ve kalan fotoların dijitallerini almak 350 TL imiş. Düğünde 550 adet fotoğraf çekmişler ama hepsi birbirinden kötü. 50 tane zor seçtim. Seçtiğim fotoğrafları en kalitesiz kağıda ve özensizce basmışlar. bunların dijitallerini de vermediler. tüm fotolarda Renler kayık, enstantaneler kötü. aldığım 50 fotoyu da ince arşiv kağıdına basmışlar, daha da kötü olmuş.

Fehmi G.

1 yorum:

  1. merabalar ben twist ten bir kazak aldım ikinci gün kazak yünlendi ve hatanın benden kaynaklandığını sölediler. bu tür mağazalar ne kadar kendilerine güveniyolarki hemen kullanıcı hatası veriyolar. bir kazak 1 günde kullanıcı hatasından kaynaklı bozuluyosa önce twist bi ürünlerine bakacak bide fiyatlarına. sen o kıytırık arkasında duramadığın pazarda bile stanın utanacağı ürünleri neden o fiyata satıyorki.twist

    YanıtlaSil