23 Temmuz 2012 Pazartesi

istanbulbilişim şikayet

istanbul_bilisimAşağıdaki linkini koyduğum ürünü 30.06.2012 tarihinde airport şubesinden aldım. http://www.istanbulbilisim.com.tr/n7000-note-blue-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,33686.html#TabPanelStart

Siteleri bu ürün hakkında;
Bu ürün resmi distribütör garantisi altındadır.
*Bu ürün Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Samsung Resmi Distribütorü olan Telpa, Başarı, Brightstar ve C5 Elektronik tarafından ithal edilmektedir.

Şeklinde sitenizde özellikle belirtmişsiniz.Ben bu ürünü alırken bunu bilerek bu şekilde aldım.Ancak paketi açtığım ürün resmi distribütör değil promobil ithalatçı firma taraından garanti edilmiş.(telefon nosu 02163472722-belge numarası:96631)Bu telefon numarasını aradığınızda zaten bu firma ithalatçı firma olduğunu resmi distribütör olmadıını kabul ediyor.

Ayrıca samsungun sitesine girip resmi distribütörlere baktığımızda aşağıdaki linkte görüldüğü üzere;

http://www.samsung.com/tr/support/distributors/distributors.do?page=DISTRIBUTORS
Promobil resmi distribütör değil.Telefonun imei numarası 352167050914317'dir.Bu numarayı resmi distribütörlerde tek tek tarattığınızda bu imei numarası kayıtlı değildir diye sonuç çıkıyor.Yani buradaki tüm sonuçlara baktığımızda istanbul bilişim olarak bir sahtekarlığa imza atmış oluyorlar.aradıklarında ürünü değiştirebileceklerini ancak önceki telefon için 250 tl kullanım ücreti almaları gerektiğini söylemişledir.bu firmadan hiç kimseyi alışveriş yapmamayı öneririm.hatta yanından bile geçmeyin.Görüldüğü gibi açıkça bir sahtekarlık yapılmıştır.

 

Hüseyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder