11 Mayıs 2012 Cuma

Mutlu Bebe Genç Mobilyası sararıyor

2010 Haziran ayında Modoko'da bulunan Mutlu Bebe'den bebek odası takımı aldık.Mart 2012 'de mobilyanın çekmece ve kulplarının bazılarında sararma başladı.Bugün firmayı durumu bildirmek ve ne yapabileceğimizi sormak için aradığımda şirket yetkilisi olduğunu söyleyen Murat Kuru bey kurşunsuz mobilyaların bu şekilde sararma yaptığını,mobilya garantisi verdiklerini boya için bir garantileri olmadığını söyledi.Maalesef yapabileceğimiz birşey yok Filli Boya'nın numarasnı size vereyim onlar da size kurşunsuz boyada sararma olacağını söyleceklerdir dedi.

Murat bey,satış yapan arkadaşımız size satış yaparken bunu söylemiştir ama siz hamile olduğunuz için duygusallıktan anlamamışsınızdır dedi. Bize satış yapan Metin bey kesinlikle beyaz mobilyada kurşunsuz boya sararma yapar demedi.O dönemde gezdiğidiğim hiçbir mobilyacı bu bilgiyi vermemişti.

Ayrıca birçok arkadaşım da beyaz mobilya almasına rağmen bu şekilde bir sıkıntı yaşamadılar.20 ayda bir mobilya bu duruma geliyorsa o üründe bir sorun arıza var demektir.Firmanın bunu kabul etmemesinden dolayı şikayetçiyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder