17 Mayıs 2012 Perşembe

AVEA

aveaAvea' nın her yöne 800 dakika 25 TL adlı tarifesine yaklaşık 1 yıl önce başka operatörden geçiş yaptım. 3-4 ay kadar bu tarifeyi kullandıktan sonra Avea müşteri hizmetleri tarafından aranıp, 1 yıllık taahhüt vermem halinde faturamın 1 yıl süreyle % 25 indirimli geleceği söylendi.

Ben de maalesef hemen atlayıp tamam dedim. Üstüne bir de aylık ücreti 17 TL olan Nokıa x3 telefon kampanyasına 2 yıl taahhüt verdim. Ama Avea taahhütü aldıktan sonra değişip, tarifemin adını 27'lik tarife yapıp yaklaşık 35 TL gelmesi gereken faturaya hiçbir şekilde süre aşımı falan olmadığı halde 41-42 TL civarında fatura geldi.

Aynı sıkıntı annemin adına olan kullanmış olduğu Avea hattında da oldu. Müşteri hizmetlerinden aradılar. Annemin kullanmış olduğu heryöne 500 dakika 19 TL isimli tarifesine benden bir yıl taahhüt aldılar. Ses kayıtlarında da mevcut olan görüşme sonrasında şimdi faturası her ay 26 TL' nin altına düşmemektedir.

Avea ile yaptığım görüşmeler sonucu Avea'da "dün dündür bugün bugündür" anlayışının hala devam ettiğini maalesef ki bir kere daha görmüş bulunmaktayım.

 

 

 

Selçuk Menekşe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder