22 Mayıs 2012 Salı

Çiğli İstasyonaltı Turyap

Çiğli İstasyonaltı Turyap maalesef daire kiralamak isteyen veya satın almak isteyen insanları, taahhüt ettiği hiçbir şeyi yerine getirmeyerek mağdur etmektedir.

Şubat ayında kiralık daire sormak için uğradığım İstasyonaltı Turyap'da ellerinde bugun ev sahibi tarafından satın alınan bir ev olduğu ve kimsenin oturmadığı sıfıra yakın bir daire olduğunu söylerek bizi kandırma yoluna gitmişlerdir.

1.Ev sıfır dendi şu an bütün tesisat su sızdırıyor ve ev sahibine söylediğimde,emlakçı ilgilensin,emlakçıya söylediğimde ev sahibinin sorumluluğunda deyip geçiştiriliyor.

2-Ev oda camlarının hepsinden yağmur yağdığında su sızıyor ve cam lastiklerinin taşınmadan değişeceği söylendi fakat 4. ay oldu hala değişmedi.

3-Evde aspiratör yoktu emlakçı tarafından alındı ve eve bırakıldı takılmasını yine kiracı olarak ben yaptım

Ev sahibine kiracıyı kötülüyerek yalan yanlış bildirimlerle belki ev sahibi yeni bir kiracı isterde birdaha komisyon alırız derdinde olan,insanları yanlış bilgilendirerek evi kiralatan veya sattıran bu insanlardan uzak durunuz.
Komisyonlarını evi tuttuğum gün vermemize rağmen şu an 4 ay oldu fakat ne emlakçıdan gelen var ne de ev sahibinden ses.

Çiğli İstasyonaltı Turyap'la emlak işiniz varsa sağlam kazığa bağlayın ve yazılı ve imzalı kağıt alın,nasıl ki her namuslu kiracı kontrata imza atıyor ve taahhüt ediyor,siz siz olun emlakçıların oyunlarına düşmeyiniz,özellikle Çiğli İstasyonaltı Turyap'ın kilere.

 

 

fatih mehmet bay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder