4 Nisan 2012 Çarşamba

LTB Mağazasında Yaşadığım Rezalet

19.02 tarihinde Cevahir LTB mağazasından eşimle birlikte toplamda 4 adet kot pantolon aldık. İki tanesi yıkama şartlarına uyduğumuz halde ilk yıkamada makinadan giyilmeyecek şekilde lekelenmiş halde çıktı. Akabinde tekrar mağazaya geri getirerek durumu izah ettik. Yetkili personel tarafından ürünün fabrikaya gideceği ve onaylanırsa değişeceği söylendi. Sabırla cevap bekleyeceğimizi dile getirdik.

Akabinde bir akşam tekrar akıbetini öğrenme adına mağazaya uğradık, ürünün yıkamada olduğu söylendi. Bugün 24.03 tarihinde ürünleri almaya gittiğimizde ikisinin de aldığımız renklerden tamamen farklı renklerde olduğunu ve ücret karşılığı yaptırdığımız süper paçanın bir tanesinde parçalandığını fark ettik.

Doğal olarak ilkinde olduğu gibi normal tepki veremedik. Bize ürünleriniz hazır geldi diye telefon açan Y*** isimli personelden yıkamaya gönderdiği ürünün aynısından raftan bir tane alıp getirmesini söyledik. Yan yana koyduğumuzda arkadaşım bunlar aynı renk mi? Diye sorduk yıkanınca hepsi böyle olur dedi yani aynı renk değil idi.

Peki paçası parçalanmış bunları hiç mi incelemediniz diye sorduğumda gönderir diktiririm dedi. Peki dedim fabrikanızın kalite kontrolü böyle mi? İşliyor hiç mi? Rengine bakılmadı hiç mi? Paçası gözünüze çarpmadı dedim. İade etmek istiyorum dediğimde ise tekrar bir form doldurup gönderirim kabul ederlerse iade edersiniz dedi.

 

Volkan

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder