13 Nisan 2012 Cuma

Dsmart servis sağlayıcı faturaları

dsmartMerhaba;

Yaklaşık 2 ay kadar önce Dsmart müşteri hizmetlerini arayıp 8 MB’e kadar 4GB internet kullanımından gelen 100 küsür TL'lik fatura üzerine aylık sınırsız internet erişimi için 55TL ödeyeceğimiz pakete geçmek istediğimizi belirtmiştim. Ancak geçen iki ayda gelen toplam  faturamız yaklaşık 220 TL tutarında. Fatura tutarı 55 TL ye düşmemiş aksine son faturamız 120 TL ye kadar çıkmıştır.


Dsmart müşteri hizmetlerine attığımız e-postaların hiçbirine cevap verilmemesinin ve farklı paket kullanma talebimizin dikkate alınmayarak verilen hizmetin 119 TL olarak faturalandırılması düpedüz biz tüketicilerin kandırılmış olduğu yönünde kanaatimiz artmıştır.

Yazılı hiçbir bilgi vermeyen Dsmart yetkilileri yaptığımız telefon görüşmelerinin kayıt altına alınmış olduğunu ve konuyu hukuki platforma taşıdığımızda bu görüşmelerin de dinlenebileceğini bilmektedir.
Şayet herhangi bir çözüm üretilmez ise en kısa zamanda başka bir servis sağlayıcıdan hizmet alacağımızı ve konuyu üşenmeden hukuki platforma da taşıyacağımızı paylaşmak isterim.

İyi çalışmalar dilerim

 

 

 

Zerrin Şenyüz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder