31 Mart 2012 Cumartesi

kampanya

31 Mart 2012 tarihinde Ankara/polatlı teknosa bayiinde saat 10:00 da baslayan kampanya icin gittigimde kampanya dahilinde olan usb lerden almak istedim fakat satış temsilcisi ellerinde usb olmasına ragmen bana vermediler.30 Mart 2012 aksamı gelen 3 musteriye usb icin belge vermisler ben onlardan önce gelmeme ragmen alamadım.herhangi bir bilgilendirmede bulunmadılar.

 

Atakan

Avea'dan yüksek gelen faturalar ve müşteri hizmetlerinden yanlış bilgilendirilme

7 senedir avealıyım, temmuz ayına kadar faturasız hat kullanıyordum. 2011 temmuz ayında faturalıya geçtim ve 2011 aralığa kadar 25-30tl arası faturam geliyordu. 2011 aralık-2012 mart arasında gelen faturalarım 35tl, 47tl gelmeye başladı ve giderek arttı. Mail atarak iletişime geçtim ve açıklayıcı olmasa da cevap aldım. Ancak hiç kullanmadığım halde internet paketi, ek paketler, süremi aştığım vs bahaneler öne sürdüler ki tek tek incelediğimde vergilerin yüksek olduğunu gördüm. Mecbur faturalarımı ödedim. Şubat ayı faturamın 80-85tl civarı gelmesi üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve taahüdümün olup olmadığını sordum, çağrı merkezinde konuştuğum kişi muhtemelen hattımı taşıyacağımı anladı ve sordu, ben de sorun çıkarmamaları için hayır faturamın yüksek gelme nedeni vs dedim. Ve bugün gelen mailden aslında taahüdümün olduğunu öğrendim. Hat taşıma süresindeki 1hafta-10günlük kullanım bedelini ödeyeceğimi biliyordum ancak şu an 105tl faturam geldi. Ve taahüde uymama bedeli altında 41tl ek masraf çıkıyor. Bunu çıkardığımda bile 65tl konuşmadığıma eminken, bana 'yok' denildiği halde taahhüdümün olmasını nasıl açıklıyorsun avea? Giderayak koparabildiğimi koparayım tavrınız hiç yakışmadı, müşteri kaybediyorsunuz.

 

Azize Yıldız

süresi biten antivirüs programı

Dizüstü bilgisayarımdaki süresi dolan antivirüs programımı yeniletmek için nerede servis bulabileceğimi sorduğum Cevahir Alışveriş merkezindeki sony standı 50 TL karşılığında kendisi bir antivirüs programı kurabileceğini söyledi.Ben kendisinden sony servisinin yerini sormama rağmen kendisi bana 50 tl karşılığında kurulum yapmakta ısrar etti.Konuşma bana yardımcı olmaktan çok 50 tl üzerine odaklı idi.Saçı sakalı birbirine karışmış olan stand görevlisine bana bu işlem sonucu bir fiş ya da fatura verebilirmisiniz diye sorduğumda ise kaçamak cevaplarda  alınca ve aşırı ısrardan tedirgin oldum ve servis adresini başka bir şekilde öğrenerek kurulumumu servise yaptırdım.Üstelik servis kurulum için benden herhangibir ücret te talep etmedi ve çokta ilgilendiler.Servise bu durumau anlattığımda oldukça şaşırdılar.Stand yetkilisinin neden bu kadar ısrarcı olduğunu  çok merak etmeme rağmen tekrar gidip sormaya gerek görmedim,çünkü duyacağım şeyleri azçok tahmin edebiliyordum.Sony firması standını teslim ettiği kişilerin faaliyetlerinden tam olarak haberdarmı acaba.?

 

Ferzan Güngör

ahlak dışı

Merhabalar, malatya öğretmenevi karşısındaki mavi jeasn mağazasından sürekli alış veriş yapıyorum, şu son zamanlarda insanların işe aldıkları kişileri artık çok dikkat etmesi gerekiyor bence, hiç bi mağazada çalışanların kabinde *** gördünüz mü ? Özür dilerek söylüyorum bunları ama gerçekten çok ahlak dışı. Arkamda duran aileden utandım resmen, bir daha kessinlikle o mağazaya gitmeyeceğim.

 

Semra

Zayıflama bandı Biominera

İstanbul korse merkezinin tv deki reklamından gördüğüm zayıflama bandlarından internet siparişi ile 2-3 hafta önce aldım. Ancak hiç bir işe yaramadıklarını ilk poşette farkedince diğer iki poşeti iade etmek istedim.Mailime dönmedikleri gibi çağrı merkezindeki sekreter ukala bir şekilde akıl vererek yanlış kullandığımı ve geri almaycaklarını belirttiler. Eğer bunu okuyan bir insan bile varsa o firmadan alışveriş yapmaz. Hakkımı arayacağım.

 

Bülent

hizlial.com sahte ürün yolluyor

hizlial.com'dan alışveriş yapma gafletinde bulundum.antifrizli cam suyu diye bana 5 lt'lik bir bidon içerisinde tamamen boya katılmış çeşme suyunu bana gönderdiler.ürünün üzerinde sadece z-tech yazıyor, başka hiçbir bilgi yok ne üretim yeri ne de üreticinin telefon numarası vs. su anda arabamın cam suyu haznesi çatladı.çünkü hizlial.com adlı site bana sahte bir ürün yolladı.yaklaşık 100 tl lik sanayi masrafı çıktı.aman siz siz olun hizlial.comdan alışveriş yapmayın.bu durumda ben ne yapabilirim.gonderdikleri ürün şu anda bagajımda ve donuk vaziyette -2 derececede bile donuyor.

 

Deniz

vestel beya eşya

vestelden bundan 5 yıl önce bir tane no frost buzdolabı aldım... ama buzdolabının aldığım paranın iki katını tamiratına ödedim
her defasında ewime gelen yetkililer değiştiririz dediğinde ilgilenmediler benimle ve bütün yiyecekler sebzeler ve meyvelerimi 10 günde bir çürütüyor ewe gelen vestel yetkilileri kendilerince bana çözüm söylüyorlar 10 günde bir dolabı dinlendirmemi söylüyorlar bana şimdi buzdolabım tekrar bozuldu ve ben bundan 20 gün önce vestel servisine durumu izah ettiğimde bana farklı bir şey söylemediler ve benim kocam bir esnaf her defasında ben bu buzdolabına bu parayı ödeyemem beni anlamıyorlar tam tersi başlarından savıyorlar... lütfen benim bu sesimi birileri dikkate alsın.......

 

nurgül

30 Mart 2012 Cuma

yurtiçi kargo

yurtiçi kargo firması, internetten alınan ürünlerin tesliminde, iadesinde yada herhangi bir hediyenin gönderilmesinde devletin verdiği kimliğe itibar etmeyip T.C. numarasını istemektedir.iki kilo sucuk göndermenin TC nosu ile ne alakası var?

 

Coşkun Önem

general mobile şikayet

slm;muş-7620043052
yeni dıamond beyaz general mobile cep tel /352393041601132 telim 13-11-2011 tarihinde 1 adet general mobile dst.diomont markalı telefon alınmıştır.Serhat iletişimden 19-11-2011 de telefon cekmemesi sonucu servise gönderilmiştir.Ve ben kullanıcı olarak değişimini istedim.Ters bir tepki ile karşılaştım.Bana zoraki bu telefon kabul ettirildi.27-03-2012 tarihinde telefonda aynı problemler ve farklı problemlerde katlanarak servise gitti.Her servise gittiğinde yeni bir parca değişti.Bu problemlerden dolayı mobilimi kullanamamaktayım.Ve ben normal şekilde Yusuf adlı calışanınızla
neden böle her defasında parca değiştiğini sordugumda bana işine gelirse gbi hareket etti.Çok kaba bir şekilde umursamayarak benim şikayetimi hiçe saygı ve tüketici haklarına gidip şikayet etmemizi söledi.Siz koskoca avea ailesi olarak müşteri kazanmaya mı yoksa böle çalıştırdığınız elemanlarla müşteri kaybetmeyimi istiyorsunuz.Serhat iletişimde calışan yusuf adlı kişi bu şekilde umursamayan tavırlarınla bu bayiniz cok müşteri kaybader .bu şekilde ben en kısa zamanda mobilimin değişmesini rica ediyorum.Aksi taktirde tüketici hakkına gidip hakkımı arıyacağım.Bilginize arz ederim.Saygılarımla

 

Mehmet Ediş

ANTALYA KUMLUCA AKP İLÇE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ YAPTIRMIYORLAR....

BEN ANTALYA KUMLUCA İLÇESİNDEN YAZIYORUM AKP KUMLUCA İLÇE BAŞKANLIK SEÇİMİNİN ADİL BİRŞEKİLDE YAPILMADIĞINI YAPILAMADIĞINI SÖYLEMEK İSTİYORUM.
KUMLUCADA BİZ KENDİ ADAYIMIZI YANİ MUHİTTİN KARAGÖZ'Ü ADAY OLARAK BELİRLEDİK TAM KURULTAYA HAZIRLANIRKEN SİZİN ADAYI BİZ İSTEMİYORUZ DİYE MUHİTTİN BEYE KARŞI FARKLI BİR TAVIR SERGİLENMEYE BAŞLANDI YANİ ADİL BİR İLÇE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILMASINI BEKLERKEN ŞUANDA DAYATMAYLA ATAMAYLA BİR İLÇE BAŞKANI SEÇİLMEYE ÇALIŞILIYOR. NEDEN SEÇİMLE DEĞİLDE BAŞKALARININ İSTEMESİYLE TEPEDEN İNME BİR İLÇE BAŞKANI SEÇİLİYOR ANLAM VEREMEDİK VE BU KONUDA HAKKIMIZIN YENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ. BİZ BU OLAYI AKPARTİYE HİÇ YAKIŞTIRAMADIK EĞER BU ŞEKİLDE DAYATMAYLA BİR İLÇE BAŞKANI SEÇİLİRSE 2 YIL SONRAKİ SEÇİMLERDE KUMLUCADA AKP DİYE BİRŞEY KALMAYACAKTIR. VE ŞUANDA BÜYÜK GURUPLAŞMALAR BÜYÜP PLANLAR YAPILIYOR. HATTA TOPLU İSTİFALAR VE TOPLU BAŞKA PARTİLERE TARANSFERLER KONUŞULUYOR. İNŞALLAH BU HATADAN EN KISA ZAMANDA DÖNÜLÜR YOKSA TÜRKİYEDE
32000 NÜFUSLU KÜÇÜK BİR İLÇEDE OLSA KİMSE KAYBETMEYİ İSTEMEZ. SAYGILAR....

 

 

 

Mevlüt

Gönderilmeyen ürün hk

Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum, büyük birşey değil, belki zamanınızı boşa harcıyorda olabilirim ama beni enayi yerine koyduklarını düşündüğüm için yazmak istedim.

Markapon.com adlı siteden 17 Ocak 2012 tarihinde anneme hediye etmek üzere bir ürün aldım. Ürünün ücretini kredi kartı ile hemen aldılar. Sitede en geç 7 gün içerisinde kargoya verileceği yazıyordu. Ama aradan bir ay geçti ne ürün geldi nede bir bilgi maili. Bende bunun üzerine 20 Şubat 2012 tarihinde ürünün gelmediğini bir ay olduğunu yazan bir mail attım. bana şu şekilde bir cevap geldi; (kopyala-yapıştır yapıyorum, noktasına virgülüne kadar aynısı olsun diye)


Tarih:  20-02-2012 22:24:35
Adınız:         Didem

Mesaj:

Merhaba,

Firmadan almış olduğumuz bilgiye istinaden ürünlerin gönderimleri yapılmış olup, en kısa zamanda tarafınıza ulaşmış olacaktır.

Didem
Markapon Destek
http://www.markapon.com


Ve aradan yine bir ay geçti, hiçbir ses yok ne ürün geldi nede bilgi. Telefonla aradım ve arkasından bana şöyle bir mail geldi;

Tarih:  24-03-2012 14:16:07
Adınız:         Didem

Mesaj:

Merhaba,

İadeniz yapılmıştır.

İşlemin kartınıza yansıması bir hafta kadar sürebilir.

Teşekkürler,

Didem
Markapon Destek
http://www.markapon.com


Tam 3 ay bekliyorum ve içinde hiçbir özür, açıklama bulunmayan bir mail geliyor. Madem ürün yoktu, gönderilmeme ihtimali vardı parası neden peşin alındı. Hepsini geçtim 3 ay sonra benim uğraşlarımla sonuçlandı. Resmen dalga geçiyorlar. Almadığım bir ürünün parasını ödedim 3 ay sonra geri verildi ve sadece iadeniz yapılmıştır yazan bir mail atıldı. Ürününüz gönderildi en kısa zamanda size ulaşacak yalanı apayrı zaten.

Bununla ilgili bişey yapılırmı yapılmazmı bilmem ama bunun adı alışveriş değil. Benim aldığım ürün pahalı bir ürün değildi belki ama benim başıma gelen daha pahalı bir ürün alan birisinin başına da gelebilir. İnsanlar ne zorluklarla para kazanıp heyecanla bu siteden televizyon vb gibi bir ürün alıp sonunda peşinden koşabilirler. Bir kişinin daha başına gelmesin.

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi çalışmalar.

"gürül gürül" sınırsız internet

22/10/2010 tarihinde kapımıza gelen süper online temsilcisinden 10 mbps hızında sınırsız internet aldık sözleşme kurallarında açık ve net olarak yazılmayan dolambaçlı laflar sonradan huzurumuzu bozdu "gürül gürül ışık hızında internet" sloganı bizim için sistem kurulduğu andan pek kısa bir süre sonunda hayal olduğunu anlamamızı sağladı internet bir türlü düzenli "gürül gürül" çalışmadı sürekli müşteri temsilcilerini arayıp dert anlatmaktan helak olduk sonunda bakla ağızlarından çıktı meğer 5 bilgisayardan oluşan makul kullanım diye bir sebeptenmiş bizim "gürül gürül" interneti alamamamız evde 6 bilgisayar olunca 6. bilgisayar bağlandığında diğerlerinden biri düşüyordu kavga dövüş neyse bu sınırı 10 bilgisayara çıkarttılar gürül gürül olmaya başladı ancak yinede sorunlar bitmedi bu kezde indirme yollama sınırınız yok ama aylık bilmem kaç şeye gelince sistem bu 10 mbps hızını 1 mbps hızına düşürüyormuş eh sayın süper online gelin bizim sinirlerimizi "gürül gürül" yapın demedik. bu laf cambazı firmadan sınırsız gürül gürül hizmet satın alacaklara diyorum sözleşmede limitsiz hizmeti satın aldığınızı sanmayın sözleşme imzaladıktan sonra aldığınız "gürül gürül " internet hizmeti değiş "gürül gürül" sinir alıyorsunuz kullanıcısını enayi yerine koyan bu firmayı kınıyor bu şikayeti gidebildiği yere kadar götüreceğimi bildiriyorum

 

İbrahim Dal

 

 

Nugabest'in Gerçek yüzü

Her firma gibi gelişi güzel birkaç sözle işe alınıp çalıştığım zaman iş yaşantısına resmi olarak girmiştim bu firmayla ama gel gelelim maaşlarda prim yerine kesinti olmaya başlayıca işin içinde bir çapanoğlu olduğunu anladım,sonra bir gün işten ayrılınca baktım ki sigortam yatırılmamış, oysa ki bana denen sigortada asla giriş çıkışın yapılmadığı şirket olarak kişilik olarak çok ta inançlı gibi "KİMSENİN HAKKINI YEMEYİZ" gibi cümlelerdi... şimdi baktım ki ben Bandırma/Balıkesir de çalışırken bir aylık sigortamın yatmadığı gibi İstanbul Kadıköy Sigorta Müdürlüğü'nden 2 günlük giriş/çıkış işleminin yapıldığını gördüm.. Yasal olan hakkımı sonuna kadar savunup kimsenin yanına bırakmayacağım hele ki böylelerinin yanına HİÇ bırakmam.. nisan ayı içerisinde davayı açıyorum normalde alacağım para 200 TL civarı,ama ben parasında değilim buradan bu firmadan E.Korkmaz'la çalışanlara hak yemeyen adamın neler yaptığını göstermek..Bir kez daha düşünün derim..

 

Çağlar Demirtop

arızalı klimamı iade almıyorlar..!

19 Mart 2012 tarihinde Baymak Gold Center ve Mühendislik Fatih bayiinden Baymak ELITE 12 CHS Duvar Tipi Split Klima satın aldım. Klima elime 1 hafta sonra ulaştı. Sonraki gün servis montaj için geldi ancak klimayı kutudan çıkardıktan sonra ne görelim, dış ünite kapağı kırık, dış ünite darbeli, dış üniteden gaz kaçağı var, vanalar gelmemiş, ve yanlış bakır boru gönderilmiş. Konuyla alakalı merkezden İ***** hanımla görüştüm ancak klimanın dış ünitesinin değiştirilebileceğini ancak iadesini alamayacaklarını, yinede aldığım bayi ile görüşmemi söylediler. Bayiyi aradım, klimayı değiştirebileceklerini ancak iadesini alamayacaklarını söylediler.

Uzun süren ısrarlar neticesinde parayı ben kredi kartı ile ödedim. Bana peşin olarak ödemeyi kabul ettiler ancak ben 1050 TL ödedim. Bana peşin öderlerse 970 TL ödeyeceklerini söylediler. Ben de bunu kabul etmedim. Kredi kartıma iadesinin yapılabileceğini anlattım. O da olmadı klimayı fabrikanın iade alması gerektiğini ancak fabrikanın ilgisiz olduğunu söyledi. İstersem klimayı benden alıp fabrikadan değiştirip kendileri sattıktan sonra paramda kesinti yaparak bana ödeme yapmayı kabul ettiler.

Bu da 10 15 gün sürebilir dediler. Ben de en son bu iş bu şekilde olmaz paramı kredi kartına iade edin dedim. Ancak hala sorunum çözülmüş değil. Ben de avukatımla görüştüm. Arıza raporunu kendisine verip tüketici haklarına başvuracağız. Muhakkak ki sorunum çözülecek ancak bir daha son seçenek de olsa Baymak firmasından kesinlikle alışveriş yapmam.

 

 

sedat mersin

29 Mart 2012 Perşembe

Beyaz Eşya

evine beyaz esya alacaklar DİKKAT...SAKIN HOTPOİNT ARİSTON ALMAYIN...
bundan 3 yıl önce piyasadaki en son model camasır ve bulaşık makinası 2,500 tl ye aldım.camasır makınası bir türlü iflah etmedi bir program attılar bir götürüp atölyede deneyelim dediler bir daha arıza geldiler bilmem neler olmus makina istanbula gitcek dediler götürdüler ve daha bir kac ay calışmayan bir makınanın motoru ile kazanını degıstırdıler...gene memnun degılım ama dönüyor...

gelelim bulaşık makınasına...aynı sekilde bir fıskıye cıkar takmaya gelirler bir bu böyle kullanılmaz böyle olmalı derler...makinalar inox oldugu halde paslandı bulaşık makınası oysa inox özelliğinden ötürü paslanmaması lazım gelip değiştiler kapagı..tam garanti bitti makinada dermensız vaka belirdi...makinanın üst tablası ile etrafını cevreleyen panjur CATLADI..ne elektronık arıza ne mekanık nede kullanıcı hatası..sanayi bakanlıgının dayanıklı tüketim mallarına verdıgı ömür 10 yıldır ancak 3 yılda nasıl olurda nakavt olur anlaşılır değil...

sonucunda arıstonu aradım bir üretim elemanı yada mühendis gelsin görsün bir üretim hatası olmalı tüketicinize ve markanıza önem veriyorsanız gelin bakın...servisi yolladılar servis butür durumlarda karar vermeye yetkili değildir garanti kapsamındaki ürünleri onarır yada garantisi bitmiş ürünü parasıyla tamır eder bunu izah etmeme ragmen servis elemanı geldi resim cekti gitti ve bana diyolarki para ile isterseniz onarırız...sanki makınayı ben catlattım..

diyeceğim şu ki malını satıncaya kadar calışıyor bu arıston sattıktan sonra hizmet ve müşteri memnuniyetinden sıfır not verilecek bir marka...

aynı sorunu işyerimde calışan bir arkadaşım buzdolabında yasamıs bir haftalık dolabın petekleri motoru borular dahıl hersey değişmişler...bir suru arıza değişim sonucundada cözümsz kalmıs en sonunda servisi evinden kovmus ve dolabı eskiciye satmıs...

bir tüketici nasıhatı...

 

 

abdulkadir bora

Darty Şikayet

darty pendik şubesinden samsung marka notebook aldım garantisini uzaltalımmı dediler hayır dedim çalışan arkadaş bak uzaltırsanız 2 yıl firma garantisi bir yılda biz veriyoruz 3 yıl oluyor ve bu 2 yılıda içine alıyor düşmeye kırılmaya ve yüksek voltaj dan yanmayı herşeyi karşılıyor dediler bende onların lafına güvenerek olur dedim ve şuan leptop un bataryasının bir tırnagı kırıldı bende götürdüm 189 lira ücret çıkardılar kabul etmedim sonra müşteri memluneyeti deyip 120 liraya düşürdüler aslında ayıplarını anladılar garantiyi yapanakadarmış yalanları yani kısacası darty den çok şikayetçiyim

 

Sinan Uysal

Dominos Pizza Çemenzar

Dün 19.26 da yemeksepetinden bir pizza ve içecek istedik. Pizza bize 45 dak. sonra ulaştı. Kapıya gelen çocuğa geç kaldığını söylediğimde dükkanı arayın sokağı söyleyin para almayalım dedi. Dükkanı defalarca aramamıza rağmen telefon açılmadı. Sonunda parayı ödemiş oldum. Pizza hem geç gelmişti hem de soğuktu. Paramın iadesini ertesi gün dükkana gidip istediğimde dünün hesabının kapandığını ve para iade yapamıyacaklarını söylediler. Dükkanın kapısına 30 dakikada gelmezse bedava yazmayı biliyorlar ama gördüğünüz gibi uygulama yok. Şikayetçiyim.

 

Burçe Can

Saygısızlık

29.03.2012 tarihinde saat 15.00'de Ankara Cepa Mağazasından  iki adet bot ayırttım (ertesi güne kadar)teşekkürlerle telefonu kapattık, aynı gün saat 17.00'da kusura bakmayın biz paketledik istanbula gönderiyoruz diye telefon geldi.Bu kadar prestijli bir mağazaya bu kadar saygısız bir hareketi yakıştıramadım.Sanırım tanıdıkları birine sattılar.29.03.2012 tarihinde saat 15.00'de Ankara Cepa Mağazasından  iki adet bot ayırttım (ertesi güne kadar)teşekkürlerle telefonu kapattık, aynı gün saat 17.00'da kusura bakmayın biz paketledik istanbula gönderiyoruz diye telefon geldi.Bu kadar prestijli bir mağazaya bu kadar saygısız bir hareketi yakıştıramadım.Sanırım tanıdıkları birine sattılar.

 

 

Aysın Akyüz

 

 

Hizmet

filodan ayakkabı alıyorsun güya değişim iade hizmeti veriyorlar gönderiyorsun bir ay bekletiyorlar sonuçta hiçbir işlem yapmadan geri gönderiyorlar.madem hiçbir işlem yapmıycaksınız neden bekletiyorsunuz? tam bir saçmalık

 

Ali Osman

Kredi Kartı

abimin e-posta adresi olmadığı için (mehmet koçaker)adına şikayettir...şirketimin yaptığı anlaşma gereği maaşımı sizin bankadan(TEB)den  çekiyorum.bu nedenle bankanıza hesap numarası için başvurdum.başvuru esnasın da bana zorla kredi kartını (kabul ediyorum) bölümünü zorla imza attırdılar(ayrıca bazı evraklarıda).ben bunu kredi kartını kabul etmediğim halde evime kredi kartı yine gönderdiniz.niçin istemediğim bişeyi zorla gönderiyorsunuz.sizin müşteri hizmetiniz ve anlayışınız bukadarmı...eğerki maaşımı sizden çekmiyor olsaydım bırakın bankanıza gelmeyi kapınızın önünden bile geçmezdim ayıp size....

 

 

ferid koçaker

GRUPANYA BUHARLI TEMİZLEYİCİ SATIŞI

Ne yazık ki Grupanya'dan evimiz için bir buharlı temizleyici (H2OMOP)almak hatasında bulundum.Aralık ayında başlayan ve son derece tatsız sinir bozucu bir şekilde halen devam eden bir süreç var.Öncelikle aylarca elimize ulaşmadı ürün.Sonrasında gelen defolu ve kullanımı mümkün olmayan bir araçtı.İade ettikten sonrası ise tam anlamıyla rezalet ne arayan var ne de bize cevap veren bir yetkili her konuşmamızda Cuma'ya kadar birşeyler halloluyor ma Cumalar birer birer geçip gitmeye devam ediyor.En son az önce konuştuğum Grupanya çalışanı arkadaşta çok aydınlatıcı bir bilgi verdi "Beklememiz gerekiyormuş işletmedenbir geri dönüş olmamış"İyi de bundan banane ben malı işletmeden değil ki senden aldım.Neyse bu konuyu ilgili yerlere şikayet edeceğim zaten.Buralardan alışveriş yapan özellikle de yeme-içme gibi aktivitelerin bir çoğuna dahil olmuş olan birisi olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki.Emin olun kandırılıyoruz.Çok cazip zannettiğimiz birçok(özellikle yeme içme organizasyonları için söylüyorum)alışverişin fiyatı yaklaşık olarak ödediğimiz tutar kadar zaten.Yda gittiğiniz yerler hizmeti ve sunumu ödediğiniz tutar kalitesine indiriyor.Yani kuponlu iseniz kupunsuz müşterilere göre ayrıcalıklı hizmet alıyor farklı menülere mecbur kalıyor ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsunuz.En kötüsü de siz binbir zorlukla rezervasyon için uğraşıyorsunuz kuponunu aldığınız yere gidebilmek için başkaları kuponsuz hemen yerini ayırtıyor ve yan yana masalarda oturuyorsunuz.Sonrasında siz büyük indirim aldığınızı zannedip 15 TL öderken yan masanızda çok daha iyi ağırlanıp 19 TL ödüyor.Şaka gibi yani(istisna yerler var ama inanın sayısı çok az)

 

Ferhat Sönmez

Nike ayakkabı

Merhabalar

14.02.2012 tarihinde NİKE CAPİTOL mağazasından 260 tl satın almış olduğum KOBE 7 BASKETBOL ayakkabısı, bilek kısmından ve uç kısmından açıldı.

(ayakkabı sadece basketbol salonunda giyilmiştir.)1 ay sonra 14.03.2012 tarihinde CAPİTOL NİKE iade ettim.

İnceleme sonuncunda, sürtünme dolayı açılmalar olduğu iletirdi.

1 aylık ayakkabının, bilek kısmından ve uç kısmından açılması SÜRTÜNMEDEN olması imkansız.

Ayakkabının iade alınması istiyorum.



Taylan Erol

3279 liralık hasarlı televizyonu sattılar

Vatan Bilgisayar’ın Bursa mağazasından 18.02.2012 tarihinde 3.279 tl fiyata 3D LED Smart Full HD, 101 cm, 800 HZ, 4xHDMI DLNA, 3xUSB UE40 Samsung marka televizyon aldım. televizyonu eve kendi arabamla getirdim ve aynen muhafaza ettim. iki gün sonra montaj için gelen yetkili servis firması koliyi açıp, tv'yi çalıştırdıktan sonra tv ekranının çatlamış olduğu anlaşıldı. durumu firmaya defalarca söylememe rağmen sorumluluğun kendilerinde olmadığını nakliyeyi ben yaptığım için suçun bende olduğunu söylediler. halbuki benim arabam fiat linea marka yeni bir arabadır ve nakliyede asla birşey olmamıştır. sırf kendilerini aklamak için suçun nakliye sonucu oluştuğunu söylemişlerdir.

 

 

shoppig tv nin para iadesi yapmaması hakkında

12/02/2012 tarihinde shopping tv den hp yazıcı satın aldım.Ürün arızalı çıktı 2 gün içinde ürünü iade ettim.prodosür geregi ürünün tesliminden 10 gün içinde para nın iadesi yapılacaktı.fakat ürün tesliminin üzerinden neredeyse 2 ci taksit tahsil edildi 12/04/2012 günü ürünün 3 taksidi ödenecek ama shopping tv yetkilileri 444 6070 arıyorumkaç defadır her seferinde cuma günü hesabınıza iade edilecektir efendim finasmanda bekliyor finasmanda aksama var iyi be kardeşim bu sorunlar benim sorunum degilki sizin sorununuz ben kredi kartına 1 gün gecirdigim zaman ödeme gününü yüzde 8 yakın faizödüyürm bundan haberiniz bal gibi var bu siteden alışveriş yaptığıma bin pişman oldum bu cuma da para iade olmazsa elimdeki belgelerle savcılığa başvurcam yetkiliyi sesleniyorum PARAMI İADE EDİN 2 AYDIR PARA İADEMİ BEKLİYORUM

 

SÜLEYMAN AYDIN

 

 

Ayıplı ürünümü İade almıyorlar

teknosadan 13.03.2012 tarihinde almış olduğum samsung vave 3 marka telefon aldığımdan 1 gün sonra kendini resetleyip donmaya başladı.Ertesi gün teknosaya gittiğimde servise yönlendirildim.Servis ürüne ayıplı olduğuna dair iade ve değişim raporu vericeğine yazılım güncellemesi yapıp formatlayıp telefonu geri verdi . Fakat aldığım akşam telefon aynı sorunu tekrar yapmakla birlikde Müzik dinlemek için kulaklığı takdım bozuk ses geliyordu ve ürün sürekli kendini resetlemeye devam etti.Tekrar servise verdim ve ürünü değiştirmemekde herkes başından savmak adına elinden geleni yapıyor.samsung genel servisini arayıp aydındaki şubeniz böyle böyle yapıyor dedim ve aydında şubesi olmadıklarını denizliye yollanmış olabiliceğini söyledi fakat telefon aydın şubesinde 2 kere işlem gördü.bu saatten sonra kesinlikle o arızalı ürünü kullanmak istemiyorum ve acilen değişimini talep ediyorum bu hafta tüketici haklarına gidip hakkımı arıyacağım ayrıca 3 haftadır telefonu sadece 3 gün kullandım mağdurum işlerim aksadı bu yüzden ama ısrarla değişim yapamıcaklarını söylüyolar.teknosa kurumundaki tüm yetkililerden şikayetçiyim herkez başından savıp ilgilenmemekde direniyor satarken bin takla atıp ürünlerinin arkasında durmuyorlar.Mağduriyetimin hemen giderilmesini talep ediyorum gereğinin acilen yapılmasını arz ediyorum.

 

Süleyman Aydın

PARAMI İADE ETMEDİLER

ÇAĞ TERMAL TESİSLERİ 15,01,2012 TARİHİNDE BİZİ ARADILAR TANITIM İÇİN BİZİ AİLECE HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEDEN TESİSLERİNE DAVET ETTİLER HER ŞEYİ BALBALANDI BALLADIRA ANLATTILAR HAMAMI HAVUZU SAUNASI YANİ BİR GÜNLÜK TATİL BİZDE KABUL ETTİK  GÜNÜN YARISINI YOLDA PERİŞAN GEÇİRDİK ORAYA GİTTİĞİMİZDE ZATEN SAAT 3, BUÇUKDU ORADA SADECE BİZE TERMAAL TESİSİN TANITIMINI YAPTILAR VE ÇOK ISRAR EDİNCE SÜPER İMKANLAR SUNUNCA BİZDE ONLARA KANDIK VE ALDIK ALMAZ OLAYDIK SÖZLEŞMEDE 10 GÜN İÇİNDE İPTAL EDİLDİĞİNDE PARAMIZ İADE OLACAKDI SÖZDE ARAŞTIRDIM KİME SORSAM DELİMİSİN DEDİ BENDE 3 GÜNÜ TLF ETTİM AMA HİÇ BİR KİMSEYE ULAŞAMADIM HAFTA SONU BÜROLRINA  GİTTİM ORADA HİÇ İYİ KARŞILANMADIM BAŞKA BİR YERE GÖNDERDİLER ORADA İPTAL İÇİN ZORLUK ÇIKARDILAR GERİ GELDİM  Bİ HAFTA SONRA GİTTİM İPTALİ GEÇEKLEŞTİRDİK BÜYÜK Bİ GÜÇLÜKLE NEREDYSE DÖVECEKLER  PARA İPTALDEN Bİ HAFTA SONRA HESABA GELECEKTİ NERDEYSE 70 GÜN OLDU HALA GELECEK ADMLAR KOYMUŞ TLF BAŞINA Bİ SEKRETER CANI İSTERSE BAKAR İSTEMEZSE MEŞGULE ATAR TELE SEKRETERİN CANI SAOLSUN KONTÖRÜ O YER ÖDEDİĞİM TLF FATURASI 500 TL Yİ GEÇTİ TEOMAN DENEN K.....TIN  ÜZERİNE 50 ADET TLF KAYITLI BİTANESİ BİLE O AÇMIYOR HALADA MİLLETİ KANDIRIYOR

 

yusuf çakal

ÜZ DELTA GAYRİMENKUL Paramızı Geri Ödemediler

Bundan yaklaşık 3 ay öncesine dayanıyor yaşadığımız olay. Üzdelta Beylikdüzü şubesinden D**** Hanıma ev almak niyetiyle gittik elimizde fazla para olmadığını ve kredi kullanmak istediğimizi söyledik. Anladık ki tabu masrafı emlakçı vs derken paranın büyük bir kısmı gidiyor. D**** Hanım bize kredinin tamamını çekebileceğini ve eksperi ayarlayabilceğini söyledi.

Bizden 3000 TL aldı kapora için ve kredi çıkmazsa iade edeceğini söyledi. Biz de ne olur olmaz insanlık halidir diyerek bunu madde olarak sözleşmeye (biraz zor olsa da) yazdırdık. Bu ara da her şeyi biz yaparız siz ödeme yapıp imza atın yeter dedikten sonra hiçbir şeye karışmadılar tüm evrak işlerini eşim sürekli iş yerinden izin alarak kendi uğraştı bu sizin göreviniz dediğimizde de olur mu biz öyle mi dedik siz yapacaksınız dediler.

Kredi işlerimizi çözemediler paramızı istedik ev sahibi harcamış evi başkasına satalım oradan öderiz dediler, gel git 2 ay daha geçti. Esenyurt bölge sorumlusu G***** Beyin yardımları sonucunda 3000 TL'ye karşılık 40 gün sonraya senet alabildik. Günü gelip gittiğimizde ise siz kabadayılarla geldiniz zorla imzalattınız ödemeyiz dediler.

Üstünden bir ay daha geçti bu sefer yerlerinde bulmak imkansızlaştı. D***** Hanımın eşi geldi görüşmeye, sonra ben ödeyeceğim dedi ayın sonunda günü geldi yine ödeme yok. Bunun üzerine Üzdelta yönetim başkanına N***** Beye şikayet ettik o da ilgilenmedi biz franchise verdik kendi aranızda halledin dediler.

 

emine

 

istanbul etiler harvard cafe önündeki mafya

28 mart 2012 saat 18:30'da istanbul etiler harvard cafe önündeki valeler araç teslim alırken yolu gasp ettikleri için aracı biraz ileri almalarını böylelikle aracımın oradan geçebileceğini işaret ederek aracı biraz ileri almalarını istedim ancak tüm yollar onlara aitmiş gibi beni tehdit ettiler başka bir müşterinin aracıyla önümü kesip güya bana gözdağı verdiler. bu mafya bozuntularıyla ilgili bana hemen bir çözüm sağlayamazsanız başka yollara başvuracağım. şimdiden hepinize teşekkürler kolay gelsin.

 

Deha KONAK

Baby2go Firması

Yaklaşık 7 ay önce bir kızım oldu.Baby2go MarkasınınTrabzon Ba yii Pepito Bebe'den bir araba beğendik.Kendisinden beşik... vs. aldığımız için yine beyefendiyi tercih ettik.Kırmızı Araba ve koltuk,sanırım 8832 oluyor, Marvel Travel(arabası 8812 Marvel),beğendik.Kırmızı yoktu,biz de kırmızı istiyorduk,kendisi beni ertesi gün mutlaka arayacağını,bulamazsa da başka arkadaşından emanet alacağını beyan etti.Biz de ertesi gün arayacak diye bekledik de bekledik.15 gün sonra eşim başka birşey almak için gittiğinde sormuş,cevap,sipariş verdim bekliyorum Nasılsa enayiler bekliyor,aramaya ne gerek var ki?
Ertesi hafta Rize de aynı arabayı Civil Mağazasında buldum,FİYATI 303-TL(8812 Marvel, koltuk yoktu),alıyordum,eşim,diğerine ayıp olur diye aldırmadı.1 hafta daha geçti,haber yok tabii ki.Artık sinirlendim.Rize'ye gittim almak için ama maalesef Kırmızı Marvel satılmış.Depoyu,internet satışı arattım ama maalesef yok.Oturdum tüm Türkiye'yi aradım,hiç birinde yok.İzmir'de bir mağaza 312 TL 'den kampanya yapıp satmış.Ordu Fatoş Bebe'den Yılmaz Bey ile görüştüm,derdimi anlattım,1 ay sonra Bayiler Toplantısı var,orada konuşacağım dedi.Sağolsun,ilgilendi,toplantı sonrası görüştük,ilk çıkan kırmızıyı bana göndereceğini,fiyatın 425 olduğunu ama istersem 380 TL ye gönderebileceğini belirtti.Düşündüm ve açıkçası sinirlendim.303TL olan araba olmuş 425,teşekkür ettim alamayacağımı söyledim.Bir süre geçti eşim aryı alalım dedi.Ben de Civillere baktım,Rize Civil gelecek dedi,geldi hemen gittim.(BU ARADA TRABZON'DA OTURUYORUM).Ne olsun EYFEL desenli kırmızı gelmiş.Tabii ki almadık
Artıkarabayı almaktan ümidikesmiştim.Yine de şansımı deneyeyim dedim.Rize Bebeğim Dünyası'nı aradım,ellerinde olmadığını sipariş verdiklerini,Şubat ortasında geleceğini söylediler.(Görüşmemiz yılbaşından önce veya hemen sonraydı)..Fiyat sordum 343 TL ye geleceğini,fiyatın değişmeyeceğini belirttiler.
Şubat başından beri arıyorom,ha geldi ha gelecek,yok tırla gelecekmiş,yok dağıta dağıta gelirmiş,...vs.Hep sallamaca.
İki hafta önce  Pazartesi güya gelecekti,aradım,gelmiş de başka birine satmışlar.Cuma yada en geç Pazartesi günü başkası gelecekmiş.Mutlaka arayacaklarmış.Hikaye tabii ki,bugün 3 hafta oldu.
Sonuç olarak,arabayı alamadım.Ama Baby2go'nun bayi  kalitesine bakarak Firma hakkında da bilgi edindim.
Fatoş Bebe dışındaki tüm bayiler aynıdır sanırım,insanları sallayan,mal satacağım diye kandıran. Benim gibi enayiler olduğu sürece de mutlaka iş yapacaklardır.r.
Siz siz olun bu markayı iyi tanıyın ve mal almayın.
Kızım neredeyse yürüyecek ama hala arabası yok,bu da saygıdeğer Baby2go Firması ve bayilerinden kaynaklanmaktadır.

 

LEVENT KASIM

sehirfirsati.com

01/03 /2012 Tarihinde http://www.sehirfirsati.com/  dan almış olduğum 2 adet ( 2 kişilik) B&Y Sağlıklı Yaşam kuponu ile yaptıracağım gıda intoleransı ( ) ve alerjik testi karşılığında kişi başı 119 tl para ödedim,, 07/03/2012 tarihinde randövü alıp Ablam ile birlikte testlerimiz yaptırmak üzere Erdek’ten kalkıp İstanbul’a gittik,, bugün e-maillerimize test sonuçlarımız geldi.Ancak karşılaştırdığımızda Ablam ile sonuçlarımızın aynı olduğunu görünce  “Sağlıklı Yaşam”  merkezini sonuçlarının aynı olduğunu anlattım, cevapları aynen şöyle idi, aynı gün Nursen Beyhan isimli ( Bu arada benim ismim (Nursen Bayhan) başka bir kişininde test yaptırdığı ve testlerimizin karıştığını söyledi,, bende gülerek dünyanın sonu geldiğini aynı gün benim isim ve soyismimden 1 harf eksik bir kişinin test yaptırıp üstelik yine benim öz ablamla aynı çıkmasının imkansız olduğunu söyledim,, Kontrol ederiz diyip telefonu kapadılar, 10 dk sonra yeni bir e-mail yollandı bu defada çok farklı sonuçları olan test geldi, yeniden aradım, bu defada Nursen isimli değilde Beyhan soyisimli bir hastanın sonuçlarının rusyadan yanlış gönderildiğini, bu yolladığımız doğru dendi,,  aynı mailde gıda intolerans testimizde vardı ( ) 800 çeşit gıdaya karşı yaptırdığımız test yine ablamla birebir aynı, Dünya çapında yayın yapan şehirfırsatları sitesinin böyle uyduruk asılsız yerleri sitelerine almalarını kınıyorum,,  Bu iş yeri hakkındada gereğinin yapılmasını istiyorum ,,

 

Nursen bayhan

28 Mart 2012 Çarşamba

sürat içi kargo

....SÜRAT İÇİ KARGOO ÜÇKAATCILIĞI ...
izmir balcova subesi calısanı kargo teslimatcısı yaslı kadından kargo bedelinden fazla para alarak kadını madur bırakıp bide parayı cebine indirdikten sonra inkar etmiştir....
ben bunun yanlarına kar kalmasını istemiyerek burdan paylasıyorum...
insanlık değeri bukadar ucuz değil

 

ERSİN

724tikla.com

454318-140 TIEMPO NATURAL IV FG FUTBOL KRAMPON 153605 - Beden - 39 ayakkıbı siparişi verdım kredı kartından parasını ödedım tarafınızdan aranarak o numaranın olmadıgını beyan ettınız bende 396134-413 mercurıal glıde fg futbol ayakkaıbısını ıstedım onun da elınızde olmadıgını soyledınız para ıadesı yapacagınızı belırttınız neden stokra olmayan urunu sılmıyorsunuz benım magdurıyetımı kım gıderecek nereye şikayet edecegım tüketıcı mahkemesıne mı

 

mutlu

arızası giderilemeyen ve değiştirilmeyen samsung telefonum

20.03.2011 tarihinde 015302 fatura numarası ile ankara'dan samsung c 5130 cep telefonu aldım. aldıktan sonra başlarda nadir olarak daha sonra da giderek artan (ilk aramada bazen, karşının sesini duyuyorum ancak benim sesim karşıya gitmiyor) arıza ile karşılaştım. Bu arızadan dolayı telefonum 4. kez oldu başarı teknik servise (ankara)gitti.
daha önce de değişim talebim olmuştu. bana bir yıl içersinde dört kez servise giderse değişim gerçekleşir cevabı verilmişti. ancak şimdi ise gerek servis ile gerekse müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede benimle alay eder gibi hatta afedersiniz küfür eder gibi cevaplar verildi.
çok yazık koskoca samsung 230 liralık telefon için bu kadar entrikalarla müşterisini rezil duruma düşürmektedir.
defalarca müşteri temsilcileriyle ve servisle (servis sorumlusuyla) görüştüm. en son 28 mart 2012 tarihinde saat:15:41'de başarı teknik servis sorumlusu fatma hanım ile 17 dakika görüştüm. bana çok yuvarlak cevaplar verdi ancak samsung değişimi onaylarsa değiştirebiliriz diye söyledi ve bir sonuç alamadım. daha sonra müşteri hizmetlerini aradım seçil hanım ile 15:59'da ve 15 dakika görüştüm. seçil hanım ise değil alay eder gibi afedersiniz resmen küfür eder gibi konuştu. (lütfen konuşmalarımızı dinleyiniz) bana arızayı tespit etmek ve ispatlamak için arızanızı videoya çekin servise öyle bildirin diyor. ben 230 liralık telefon aldım şimdide arızası için yanımda bir de video kamera mı taşıyayım.
telefonun arızası yüzünden arkadaşlarım tarafından (aramalarımda dönem dönem sesim karşıya gitmediği için) niçin çaldırıp çaldırıp kapatıyorsun, arayamıyor musun, bizi arayalım diye mi çaldırıp duruyorsun?.... gibi laflar duyuyorum. sizce 230 lira için bu lafları yemeye değer mi.. veya telefonumda olan yaklaşık 400 tane numarayı (ikide bir tamire giden telefonumdan ötürü) cebimde taşımaya değer mi? kaldı ki telefonumun yerine yine aynı telefon gelecek. benim üst model veya farklı bir telefon gibi bir menfaatim / talebim yok. ilginize şimdiden teşekkürler saygılarımla
iyi çalışmalar.

 

bilal başpınar

ŞİKAYET

iyi günler ben teleservice müşteri hizmetleri hakkında şikayette bulunmak istiyorum 1 dakikalık işlem için 1 saat kesinleşmiş bir süre beklemek durumunda kalıyorum ve bu durum beni huzursuz ediyor
gereksiz yere telefonda bekleyip gereksiz müzikler dinletiliyor bu da benim zamanımdan ve maddi kaybımı buyuk oranda etkiliyor bunun hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum...

 

ALİ KAPLAN

Kart ücreti

Denizbank hiç bir kart talebim olmadığı halde şahsıma TSBONUS kredi kartını verdi.Hiç bir kart aidatı yoktur şartı altında verdi.Fakat şimdi kartımdan 60 liraya yakın kart ücreti adı altında para kesti.Paranın iadesini istiyorum diyorum vermiyorlar.Kartı hiç bir ücreti yok diye verdiler şimdide zorla para alıyorlar.Yetkililerden bu sorunu çözmelerini istiyorum.

 

mehmet salih yazıcı

Smile adsl nakil

Merhaba,
adsl hizmeti almakta olduğum smile adsl firmasına nakil talebinde bulundum.3 işgünü içerisinde gerçekleştirileceğini söyledikleri nakil işlemini defalarca aramamıza rağmen 17 gündür hala gerçekleştiremediler.Bu devirde bu teknolojide hala 2 alt sokağa adsl nakil işlemini gerçekleştiremeyen bir firmaya ne denebilirki?

 

Saide Kocatepe

VODAFONE

ÇOK ENTERASAN İŞYERİMDE TELEFONUM SİNYAL ALMADIĞI YADA ALMAKTA ÇOK ZORLANDIĞIM İÇİN BAŞVURUDA BULUNDUĞUM OPERATÖR FİRMAM MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İŞYERİNİZ GARAJ KATINDA BU NEDENLE BÖYLE BİR SORUN YAŞAMAKTASINIZ BU NEDENLE YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY YOK DEMİŞTİR.YANİ SORUN SİZİN BİZİM DEĞİL TELEFON OPERATÖRÜ SANKİ KENDİLERİ DEĞİL.AMAN DİKKAT TELEFON OPERATÖRÜNÜZ VODAFONE İSE GARAJDA KALP KRIZİ GEÇİRMEYİN KESİNLİKLE KURTULUŞUNUZ YOK YARDIM İSTEME ŞANSI BULMAZSINIZ.HİZMET ALDIĞIM VODAFONU BU NEDENLE VE YAKLAŞIMINDAN DOLAYI KINIYORUM....

 

Demet Sağdıç

vodafone çekim sorunu

ben ankaranın göbeğinde toki bloklarında oturuyorum ancak çok sık olarak telefon görüşmelerim kesiliyor devamlıkesinti sorunu yaşıyorum bana gelen misafirlerimde aynı sorunu yaşıyor bende bu konuyla ilgilenilmesini istiyorum

 

İmdat Ericek

Meze Restaurant

Grupanyadan Ankara Meze Restaurant için kupon almıştık.. 14 kişilik bir guruptuk. Bütün gece burnumuzdan getirdiler. Yemek mi yedik dayak mı anlamadık. Önümüze meze, yemek bile koymadılar. İçki vermediler. Garson yoktu zaten.Bir de sahibi bizi kovmaktan beter etti. Aman arkadaşlar. Zehir edecek bir geceniz varsa Meze Restauranta gidin.

 

Pınar

Samsung yüzünden sürekli mağdurum

01 07 2010 tarihinde aldıgım s5233w telefon 2.ye bozuluyor dokunmatigi çalışmıyor ikinciye serviste ve ben şimdi ve daha önce arkadaşlarımdan istedigim telefonu kullanıyorum.Aynı telefondan arkadaşımda aldı ve 2. yeaynı sorunu yaşadı.Bu modelde sürekli aynı sorunların yaşandıgını ve üretimden kaldırıldıgını ögrendik.Telefon 2.ye servise gidiyor ve ben uzun süre telefonsuz kalıyorumbu süre içinde yerine telefonda verilmiyor ve ben başkalarından kullanmak için telefon istemek zorunda kalıyorum.Ayrıca telefon rehberim gidiyor bu defa mesajlarımda 250 kontür numarasıda vardı ve oda gitti.magduriyetimi bildirmek için 444 77 11 i aradıgımda ve tüketici haklarına başvuracagımı söyledigimde kanuni hakkınız kullanın diye söyledi bende bugün tüketici haklarına başvuracagım...

VESTEL MARKA İMAJI BUYMUŞ:)

Satın almış olduğum, Vestel Marka 7300 USB Girişli Divx Player'ım bundan 2 ay kadar önce garanti süresi içerisinde arıza yaptı.

Hemen ertesi gün cihazın kendi garanti belgesi, kredi kartı slibi ve faturasıyla birlikte İstanbul Avcılar Vestel servisine götürüp bıraktım.

15 gün tarafıma dönüş yapmadılar. Bunun üzerine kendilerini arayıp durumu sordum. Yedek parça beklediklerini stoklarda olmadığını, 1 hafta içinde gelmezse cihazı değiştireceklerini bildirdiler. Ben de sürecin fazla uzadığını değişimin hemen gerçekleşmesini rica ettim. Tabi onlar değişim için yine bu 1 haftalık süreci beklediler. Düşünün basit bir Divx Player için tam 22 gün bekledik.

Değişim geldi ve inanılmaz arkadaşlar, basit bir DVD Player göndermişler ve DİVX Formatını desteklemiyor gönderilen cihaz. Kendilerini tekrar aradım ve durumu izah etmeye çalıştım ama kendi çalışanları bile kendi yaptıkları cihazların uzmanı değil, eğitimleri bile son derece eksik. Süreç 2 ay oldu hala daha basit bir DİVX cihazı sözde dünya markası, ihracat şampiyonu Vestel tarafımıza ulaştıramadı. Ben de bu konuyu artık Tüketici Hakem Heyetlerine ve şikayet internet sitelerine yazmaya başladım. Çünkü başka seçenek bırakmıyorlar insana.

Arkadaşlar neden marka olmanın kolay olmadığının işte size basit bir örnek olayı. Koskoca İhracat şampiyonumuz VESTEL böyle bir imaj ve sistemle çalışıyorsa varın gerisini siz düşünün artık.

Sizlere tavsiyem yerli malı evet bir yere kadar, ama beni mağdur ediyorsa yabancı markaları üçüne beşine bakmadan tercih edeceğim bundan sonra. Çünkü VESTEL gibi markalar bunu ne yazık ki haketmiyorlar.
İğneyi kendimize çuvaldızı da başkasına batıralım.

Saygılarımla

 

Suha Bacalan

Samsung Galaxy s2 Şikayet

Yaklaşık bir ay önce Samsungun en üst sınıf telefonlarından biri olan Galaxy S2 cep telefonu aldım ve telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Bu konu ile ilgili müşteri hizmetlerini aradım beni Maltepe Samsung Yetkili Servis'e yönlendirdiler.Servisi aradım ve hatanın yazılımsal olduğunu öğrendim telefonu gelip almalarını söylediğimde bana verdikleri cevap alamayacakları,işimi gücümü bırakıp Samsung'dan kaynaklı bu sorun için telefonu oraya kendim götürmem gerektiğiydi.

Neyse tamam dedim peki ne kadar sürede arızayı çözersiniz getirdiğimde dediğim zaman bana 10 iş günü içerisinde dönüş yapılacağını söylediler.Peki bu 10 işgünü süre içerisinde telefonsuz ne yapacağımı sorduğumda yapacak birşeyleri olmadığını belirttiler.Ben yaklaşık 2000 TL'lik bu telefonu tabii ki işle ilgili ihtiyacım olduğundan aldım,fakat Samsung kendi yazılım hatası yüzünden hala beni ayağına çağırıyor,telefonsuz bırakıyor ve paramla rezil ediyor.

Benim istediğim yalnızca servis süresinde kullanabileceğim bir telefondu servis süresini bekleyene kadar bir 2000 TL daha mı vereyim yani ?

Telefonu götürmedim,müşteri hizmetlerini aradım 2 gün sonra bana döndüler ve aynı şeyleri söylediler yani "siz 2000 TL vermiş bizim telefonumuzu almış bozuk çıkmış olabilir bu bizim de suçumuz olabilir ama siz buna rağmen ayağımıza geleceksiniz , telefonsuz kalacaksınız,işleriniz aksayacak,biz size haber verdiğimizde de tekrar gelip alacaksınız,yapabilecek bir şeyimiz yok" Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

 

 

Sancar YALÇIN

AYAKKABI DUNYASI UNLU MARKALARI YETKİSİZ KENDİ GARANTİSİNİ İNCELİYOR

FORUM istanbul avm de ayakkabı dunyasından scooter bot aldım bot b3 ayda su aldı ve magazaya getirip verdik urunu incelemeye vericeğiz dediler aradan 2 hafta sonra cevap olarak red cevabı geldi. scooter aradım durumu sedat bey var ona anlattım urun bize gelmedi dedi. magazayı aradım biz urunleri ankarada merkez ofiste mehmet yurekli gozetimindeki bir ekibin urunleri inceleyerek garanti veya degil kararlarını veriyor dedi. mehmet beye sorunu sormaya çalıştım ben sisle muhattab olamam dedi ve beni kılasık muşteri yetklisine aktardı. durumu scooter merkezde sedat beye anlattım. biz hiç bir firmaya urun inceleyıp karar verme yetkisi vermiyoruz urunleri biz inceler ve kararlarını veririz dedi urunu kendisine gondermemi ıstedi tesekkurler scooter .

 

Ercan

 

 

Avea'da İnternet Paketin Yoksa 47 MB İnternet 99 TL

Bu ayki faturamda tam bir şok yaşadım,198 TL küsür...Müşteri hizmetlerini aradığımda 47 MB (Evet sadece 47 MB) internet kullanımı karşılığı 99 TL tutarın faturama yansıdığını söylediler.İnanın çok komik bir olay,hiçbir şekilde önceden bilgilendirilmiyorum,tlfonum kendiliğinden internete giriyor ve ufacık bir 47 MB yüzünden 99 TL faturama yansıyor.Ben Avea'nın 1 yıllık müşterisiyim ve Avea'ya güvenerek başka bir operatörden Avea'ya geçtim ama hiç hizmet almadığım bir tutar karşılığında 99 TL bir bedel ödemek çok güven sarsıcı bir olay.Hani bir 1 GB olsa bilinçli kullandım diyecem ve razı olacağım ama 47 MB dan bahsediyoruz.Bu konuda müşteriyi uyarmak Avea'nın görevi değil mi?
Bakın ben yılda ortalama 1000 TL fatura ödeyen biriyim.Karşılığını aldığım,haklı her hizmetin bedelini öderim ama bu haksızlık ve abartılı bir durum.Bu duruma karşılık internet fiyatlandırmamız web sayfamızda,faturanızda,şurda burda var demeyin.Küçücük yazıyla yazıyorsunuz kocaman bir bedel alıyorsunuz.İnsanların 3G si açık farkında olmadan yeni nesil telefonlar internete bağlanabiliyor.Bunun karşılığı 47 MB internete 99 TL mi olmalı?

 

Serkan Bayram

ANTAKYA OTTOMAN PALACE OTEL ŞİKAYET

Merhaba, geçen hafta 2 günlüğüne Antakya'ya iş bağlantılarım için gittim. Antakya Ottoman Palace Otel'de kaldık. Otelin beş yıldızlı olduğuna bakıp aldanmayın, odalar tam bir rezalet. Banyodaki küvetin gideri çalışmıyor, banyo yaparken adeta havuz içerisinde yüzüyorsunuz. Odaların günlük temizliği düzenli yapılmıyor. Bir otelden çıkış saati 12 değilmidir sizce? Sabahın 8'inde görevliler oteli saat kaçta boşaltacaksınzı diye sormaya başlıyorlar. Rezalet..! Tam bir rezalet....! Gününüz yada tatiliniz zehir olsun istemiyorsanız Antakya Ottoman Otel'de sakın kalmayın...

 

 

AHMET GÜRSOY

iş bankası parama el koydu

izmir ege üniversitesi kampüste bulunan bankamatik 21.03.2012 tarihinde parama el koydu bunca zamandır dilekçe göndermeme aramama rağmen hala hesabıma param geri yatırılmadı.

 

Sezgi Ersoy

Teknosa ürün iade

teknosadan aldığım recevierden memnun kalmadığım için 4 gün sonra geri götürdüm kutu açılmış olduğu için ürünü alamıycaklarını söylediler bunun doğru ve haklı omadığını düşünüyorum aldığım ürün arızalı olması durumunda kutu açılmış olduğundan dolayı alınmıycak mıydı diye sorduğumda bakardıık bişeyler cevabı aldım şikayetim var

 

talip sinecikli

27 Mart 2012 Salı

TEKNOSA VE D-SMART TARAFINDAN KAZIKLANDIM

Teknosadan 10-11-11 tarihinde televizyon aldım almıs oldugum tv yanında 2 aylık d-smart hediye edildi tv yi 11-11-11 tarihinde kuruldu sözde hediye d-smartı da 24-11-11 tarihinde kuruldu ve 10-02-12 tahihinde tarafıma d-smart tarafından 37.99 kurusluk fatura geldi bende bunun üzerine 13-02-12 tarihinde d-smart aradım benim bilgim dışında bana nasıl faturalama yaparsınız dedim onlarda iki ay sonunda iptal ettirmediginiz için aboneliginiz devam eder dediler bende bana böyle bir bilgi verilmedi dedim onlarda teknosanın bilgi vermesi gerektiginden bahsettiler bende o zaman iptal edin istemiyorum dedim ve teknosaya gittim onlarada anlattım siz bilgilendirmediniz beni dedim ben tv teknosadan aldım ama onlarda hiç bir sorumluluk kabul etmediler ondan sonra iptal edildigini vae d-smart cihazının alınmasını beklerken 11-03-12 tarihinde yani bir ay sonra aradılar ve iptal işlemi olarak 91 tl talaep edildi bende dogal olarak kabul etmedim 16-03-12 tarihinde aradım ve tamam dedim kabul ediyorum nalet olsun ödiycem 91 tl dedim bu seferde 133 tl demesinler biran çıldırdım beş gün içinde tekrar para artmıştı bugün aradım ve ögrendimki 133tl nin üzerine tekrar bir fatura daha eklemişler oldumu ödemem gerken para 163tl ben kullanmak istemedikçe onlarda bana kazık atmaya devam ediyorlar neymiş efendim bana 72 tl olan paketi 30 tl vermişler ben ilk iptal tarihinden sonra d-smart fişini söküp koydum bu konunun bir anönce düzeltilmesi ve tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

 

Cesur Ataş

avea cep-internet sahtekarlığı

avea da kayıtlı numaram ile ilgili 124 TL internet faurası geldi.hiçbir şekilde film veya müzik indirmeden sadece bişeyler okuyup resimlerde gezinmekle 124 tl fatura çıkran avea'yı gerçekten tebrik ediyorum !!!

 

Ercan

Beko müşterisi ile resmen oyun oynuyor.....

Beko su ısıtıcısı ile ilgili çok sesli çalıştığı için bir şikayette bulunmuştum beko.com.tr den aradılar ve servise götürmemi orda arkadaşlar baksın gereken neyse yapılacak dediler. Beko servisine götürdüm test ettiler ve bu modeller böyle çalışıyor dedi arkadaş. Eve geldim yaklaşık 10 gün su ısıtıcısı sessiz çalışmaya başladı. ve 10 gün sonra yine eski çalıştığı gibi sesli çalışıyor. evde durulmuyor sesten ben tekrar mesaj attım. Bana servise tekrar getirmemi söylüyorlar. Müşteri ile dalgamı geçiyorlar ben bir defa götürdüm bu modeller böyle çalışıyor diyip gönderdiler. Ben ikinci kez servise götürmek zorunda değilim. Bir kere götürdüm adam gibi baksalardı. Bir sürü para verdim en iyi olsun diye karşılığı bu olmamalı ürünün kalitesi beş para etmez. Rezikllikten başka bir şey değil. Satılan malın arkasında durun lütfen Bu 4 mesajı atışım ilgilenmenizi önemle rica ediyorum. Bir daha beko marka tek bir şey evime sokmam. Beko bayisine uğramam bile eve gelenlerin sesi duyunca tepkileri beko markasının kötülenmesine yetiyoda artıyor bile.

 

Sibel Karasular

SATIŞTA ARIZALI OLAN TELEFONUN DEĞİŞİM VE İADE ZORLUĞU

24.03.2012 TARİHİNDE OSMANİYE PARK-328 TEKNOSA’DAN ALDIĞIM "HTC EVO 3D" CEP TELEFONU, ALINMASINA MUTEAKİP SİM KART TAKILMIŞ VE SİM KART ARIZASI VERMİŞTİR. TEKNOSA MAĞAZA YETKİLİSİ "TOLGA BEY" BU TELEFONU DEĞİŞTİREMEYCECEKLERİNİ VE İADE DE ALAMAYACAKLARINI SÖYLEYİP, ANCAK SERVİSE GÖNDERİLİP, SERVİSİN VERECEĞİ RAPORA GÖRE HAREKET EDECEKLERİNİ SÖYLEYİP TELEFONU SERVİSE GÖNDERMEK ÜZERE TESLİM ALMIŞLARDIR. ŞİMDİ TEKNOSA YETKİLİLERİNE SORUYOR UM. BU ARIZALI TELEFONU BANA SATMALARININ SUŞLUSU BENMİYİM DE SATIŞ SONRASI SİM KART TAKILDIĞINDA ARIZALI OLDUĞUNU GÖRDÜKLERİ HALDE BU ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMEYİP VEYA İADE ALMAYIP BANA ZORLUK GÖSTEREREK PARAMI İADE ETMEMEKTEDİRLER. ÜRÜNÜN SATIŞI YAPMADAN ÖNCE ÜRÜNE SİM KART TAKIP DENEME ŞANSI VERMİYORLAR. SATIŞINI YAPTIKTAN SONRA DENEDİGİMİZDE İSE, ÜRÜNÜN SATIŞININ YAPILMIŞ OLMASI NEDENİYLE DE DEĞİŞTİRMEK VEYA İADE ALMAK İÇİN DE SERVİS RAPORU İSTİYORLAR. SERVİSE GİDİP-GELMESİ VS. GÜNLER ALIYOR VE BU SEBEPTEN DOLAYI BİZLERİ ÇOK MAĞDUR EDİYORLAR. KADERİMİZ DE SERVİSİN VERECEĞİNE RAPPORA BAĞLANIYOR. AYRICA BEN BU TELEFONU DA HEMEN İHTİYACIM OLDUĞUNDAN ALDIM. BEN DENİZCİ BİR İNSANIM VE GEMİDE ÇALIŞTIĞIMDAN DOLAYI BU TÜR UYGULAMALARLA BENİ İŞİMDEN DE ALIKOYMUŞLARDIR. ÇÜNKÜ BEN BU TELEFONU KREDİ KARTIMLA ALDIM VE PARA İADESİ İÇİN BENİM KREDİKARTIM OLMASI GEREKMEKTEDİR. BU TELEFONU GEMİDE KULLANMAK VE HABERLEŞMEMİ SAĞLAMAK İÇİN ALDIM. GEMİYE GİDEBİLMEM İÇİN YENİ BİR TELEFON ALIP, PARAYI DA TEKNOSAYA BAĞIŞLAMAM MI GEREKİYOR.  TEKNOSAYI KINIYORUM!

 

Fahri Sözer

TEB BANKASI PERSONELİ

TEB BANKASINA GİTTİM PERSONEL NERDEYSE DÖVECEKTİ BENİ BANKAYA BORCUMU YATIRMAYA GİTTİM BEN YA HİZMET AMACINIZ NEDİR ACABA NASIL PERSONEL DİR BU YA VALLAHİ KORKTUM AMA BÖYLE BİR KURUM BUNLARI NASIL RAHAT BIRAKIR İLGİLİ KİŞİLER LÜTFEN OKUYUN BEN REZİL OLDUM VE BAŞKALARINADA OLMASIN BAYAN ARKADAŞIN İSMİ ÖZNUR MUŞ KONYA DAN KULE SİTE KARŞISINDAKİ ŞUBENİZDE OLDU BU LÜTFEN

 

adem

TEKNOSA Hakem Heyeti Kararlarını Tanımıyor

Haziran 2011 de ankara Acity alışveriş merkezi Teknosa bayinden aldığım Sony marka fotoğraf makinası hemen ertesi günü ilk deklanşöre basışta bozuldu. Bayiye başvurum ve servis işlemleri binbir türlü süreçden sonra ürünü değiştiremedim ve Tüketici hakları hakem heyetine başvurdum, başvurum kabul edildi ve Ocak 2012 de alınan karar neticesidne Ürünün yenisi ile değiştirilmesi hükmü teknosa alehine karar verildi. Kararın muhatabı olan teknosaya başvurumda SONY servise ürünü göndereceklerini oradan yensinin geleceğini belirterek ürünü SONY servise gönderdiler bu süreçde de sanki ben suçluymuşum gibi mağaza sorumluluları binbir türlü afra ve tafra ile küçük düşürmüş bıktırma politikası izlemişlerdir. Hakem heyeti kararı aleni açık seçik TEKNOSA yı taraf kabul etmiş ve ona dair bir hüküm vermiş iken TEKNOSAnın bu yaptığı, ayak oyunundan başka bir şey değildir. Tüm tüketicilere sesleniyorum, TEKNOSA hakem heyeti kararlarını bile tanımayan, ürünü satıncaya kadar sizi kaale alan sonrasında hiç bir suretle yanınızda olmayacak olamayacak bir kurumdur, afedersiniz kurum görünümünde bir ticarethanedir. Tüm tüketicilerin dikkatine...

 

Cebrail Kemal DOKUMACI

Samsung şikayet

19.02.2012 tarihinde izmit real darty firmasından samsung marka çamaşır makinesi satın aldım. 21.02.2012 tarihinde darty firması irsaliyesi ile makine tarafıma makineyi teslim etti. 22.02.2012 tarihindesamsung servisi kapalı kutuyu açarak makineyi kurdu ve gitti. 19.03.2012 tarihinde makinenin altından su kaçırdığını farkettim. 20.03.2012 tarihinde servise kayıt açtırdım. 21.03.2012 tarihinde samsung izmit yetkili servisi geldi. Makinede üst kapak tırnaklarından kırık, kazan delik, diye rapor tuttu makineyi servise götürdü. Bugün 26.03.2012 de samsung izmit yetkili servis telefon ile arayarak bu makineyi garantiden değiştiremeyeceğini hatta tamir bile edemeyeceğini kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Şubat 29 çektiğinden dolayı makinenin tarafıma teslim edildiği tarihten itibaren 30 gün dolmadığı için normal şartlarda makineyi yenisi ile değiştirmeleri gerekmekte idi.
Kazanın nasıl kırılacağını sorduğumda içine toka veya sert bir cisim kaçarsa kırar dedi. Peki benim makinenin içinde bu var mı diye sorduğumda yok dediler. Üst kapak nasıl kırılır onu anlayabilmiş değilim ben salak mıyım yeni makinenin kapağını açacağım. Büyük bir ihtimalle servis açarken kırdı. Benim üzerime kalmış durum da şu anda. Samsung a sadece 444 lü numarasından veya internet sitesinden ulaşabiliyorsunuz. Mail attığınızda standart değişim şartları ve genel bilgi gönderiyorlar. Sorununuzla alakalı cevap yok. Samsung servisi aradığınızda genel merkez onay vermiyor kullanıcı hatası dedi yapacağım bir şey yok diyor. Ortada tek gerçek var 1.500 tl verdiğimiz bir makine var bozuk kullanılmıyor. Muhatab yok. Darty zaten hiç ilgilenmiyor. Samsung servise topu atıyor. Bu kadar şeyden benim çıkardığım sonuç iki tane
1.      Makine tarafıma teslim edilirken nakliye esnasında hasar gördü, gelip kuran samsung servisi makineyi denemeden kurup gittiği için bu kırıklar farkedilmedi. Servis o gün tutanak tutmadığı için darty kendini kurtardı. Samsung Servis samsung genel merkeze3 topu attığı için kurtardı. Samsung genel merkez kullanıcı hatası deyip kendini kurtardı. Kendini kurtaramayan kim 1.500 tl verip makineyi kullanamayan ben.
2.      Makine koreden hasarlı bir şekilde geldi. Kapalı kutunun içinde olduğu için kimse farketmedi. Yine kendini kurtaramayan ben.

Burası Türkiye olduğu kimse hakkını arayamadığı yada aradığı zamanda netice alamadığı için dünya samsung ta, darty de türkiye şartlarına uyum sağlamış.

Tamer Ak

Alibeyköy Yurtiçi Kargo

Alibeyköy yurtiçi kargoyu gün içinde arayıp evde olmama durumunda verebilecekleri başka birileri konusunda bilgilendirmye çalışırken "arkadaşlarımız geç gelecekler" cevabını aldım. kargo teslimatının bitimine 1 saat kalaya kadar bekledim ve sonunda durmu öğrenmek için ve sabahki konuşmayı hatırlatmak için aradığım zaman teslimatta olduklarını 7ye kadar halledeceklerini bildirdler. gelip gelmediklerini sorduğumda bilgilendirme kağıdının olmadığını söyledim o zaman daha önce gelmemiş olduklarını söyledirl. ancak bildiim bir şey var Alibeyköy şubesi böyle bir kağıdı daha öncede bırakmamışlardı eğer internet üzerinden takip etmmeiş olsaydım kargomun geldiğinden bile haberim olmayacaktı yine aynı durum yaşandı. saat 8 oldu ve kargo yok. şubeed olmalarına rağmen telefonları da açmıyorlar.netten kontrol ettiğimde 5,30 da geldiklerini ve alıcının olmadığını bildirmişler kesinlikle yalan. o saatlerde evdeydim ve şubeyi o saatler aramıştım. alibeyköy şubesi yine kendinden bekleneni yaptı ve gelmediği halde not bıraktık, evde olduğum halde alıcı yok dediler. ve ben zaten ödemiş olduğum kargo ücretin kat fazlasını bir de ürünü tekrar almak için şubeye giderken ödeyeceğim. bir daha yurt içi kargoyla çalışmıyorum.

Sinem Tak Şahin

26 Mart 2012 Pazartesi

İş Bankası Otomatik Fon Hesabı

Bugün Mersin Silifke şubesine kayıtlı olan bankamatiğimi içinde istediğim tutarda nakit bulunmasına rağmen kullanamadım neymiş fona para aktarılmış bu fon hesabı aılırken sormadınız etmediniz bişey demedim ama en ihtiyacım olduğu anda neden düşmüyor bu para fon hesabından ayrıca kapamak istedim bu fon hesabını iş bank nazilli şubesine gittim sadece silifkede kapatabileceğimi söylediler. Böyle saçmalık olmaz ki!

 

Burcu

Rezalet Zirve Temizlik

İnternetten temizlik şirketi araştırıken dikkatli olun, hele Zirve Temizlik adında bir firma görürseniz muhatap bile olmayın. Ben böyle bir hata yapıp, bu firmayla anlaştım , ancak anlaştığım koşullar unutulup, yalancı durumuna düşürüldüm. Yani temizlikten yana memnuniyetsizliğimin yanına bir de sahiplerinin davranışlarından kaynaklanan sıkıntılarım eklendi. Ayrıca buhar makinalarının çalışmıyor olması, ekipmanlarının kullanılamaz durumda olması da çabası...

 

Ebru

 

 

Vodafone faturasız internet

ben emekli bir insanım.aldığım para belli.her yere taşınırlığından dolayı vodafone haftalık net kullanmaya başladım.önceleri memnundum.haftada 12 tl ödüyor aydada 1.26 kesinti yapıyorlardı.şimdi yüklediğim her parayı günlük data  diye yönlendirip beni günlük statüye sokuyor ve günlük 7 tl ödemek zorunda bırakıyorlar.haftalık yatırdığım parayı günlüğüe çevirip adeta bir soygun düzeni kurmuşlar.ayıptır ,günahtır.haram zıkkım olsun paralarım..dünya kadar böyle param gitti boşu boşuna..bu aradada acaip bir şekilde yavaşlattılar neti..numaramıda veriyorum..05425467764 allah bildiği gibi yapsın onları.

 

m.ümit karamanlı

AKBANK TOROSLAR ŞUBESİ MERSİN

26MART BIR IŞLEM İÇİN TOROSLAR AKBANK ŞUBESİNİ SAAT11 DEN BAŞLAMAK KAYDI İLE ENAZ 30DEFA ARAMAMA RAGMEN ULASAMADIM 11 00DAN17 30 ARASI ENSONUNDA 1730 1800 ARASI ,BIR TEMSILCIYE ULASTIM TEMSILCI SORUNU COZMEK YERINE BIR,BASKA TEMSILCIYE AKTARDI FAKAT AAKTARDIGIYERDE KIMSE YOK BU SUBEDE BUGUN ÇALIŞMA YOKMU?

 

Önder Şahin

Gold Bilgisayar

Arkadaslar Gold Bilgisayardan 1200 TL ye Telefon Aldim.Yaninda Hediye Vinn Verdiler NE HIKMETSE 1 HAFTA OLDU ACILAMADI GITTI TURKCELLI ARADIM NERDEN ALDIYSANIZ ORAYI ARAYIN DIYORLAR DALGAMI GECIYORSUNUZ ADAMLA

 

Mehmet Alp Cekic

Siemens ocak ve müşteri hizmetleri

2010 yılı nisan ayında  firmanızdan aldığım siemens marka muhtelif mutfak gereçleri içinde biri anneme biri kendime 2 adet EC745RF90E model siemens ocak da bulunmaktadır.

Bu modelleri seçerken de elektrikte sıkça yaşanan kesintiler sebebiyle , elektriğe bağımlı olmamak adına doğalgazlı sistem olması öncelikli tercih sebebimiz olmuştur. Ancak kullanımda gördük ki,ocakta  elektrik kesintisi durumunda doğalgaz da kesiliyor ve ocak çalışmıyor.Broşürlerinde hiçbir şekilde yer almayan bu durum servise sorulduğunda , kullanıcılara kesintisiz güç kaynağı önerdikleri cevabını aldık.Bu durum broşürlerinde yer alsa, kesinlikle bu ocak satın almayacağım bir modeldir ve burası işyeri değil , ben mutfağıma kesintisiz güç kaynağı koymak istemem .Zaten güç kaynaklarının elektrik kesintisinde kullanıldığı süre de oldukça kısa bir zamandır ve güç kaynakları bilgisayar ve telefon santralları için kullanılır, mutfakta ocak için değil.Aldığım satıcı bile benim uyarım sonucu elektrik kesintisi olduğunda gazın da kesildiğini öğrendi ve servisten ''maalesef öyle, güç kaynağı taksın müşteriniz'' cevabını aldı.

Bu arada ocaklardan biri(annemin kullandığı) kasım 2011 de hiç çalışamaz derecede arızalandı ve   1 aylık bir sürede değişim yapılabildi.Yaşanılan bir evde ocak olmaksızın beklendi ve bu arada yoğun iş temposu içinde bezginlik getirecek derecede onlarca telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım.

Aradan 1 ay geçti aralık 2011 de benzer arıza benim kullandığım diğer ocakta ortaya çıktı.Ocak yanarken belli bir sebebe bağlı olmaksızın çakmaklar kendi kendine ateş alıp çakmaya başlıyor sonrasında da gaz kesilip ocak sönüyor.Bu konuda 2 kez servis çağırmak zorunda kaldım. İlkinde ocakta sorun olmadığı tespiti yapılıyor çünkü ben evde olmadığım bir saatte gelen servis elemanı kısa süre ocağı açıp kapatmakla maalesef herhangi bir tespit yapma şansına sahip değil. Üstelik hiçbir servis formu bırakılmıyor ve aradan hafta geçtiği halde servis sonucu bana aranıp bilgi verilmiyor.Ben servisi arayıp sonucu öğrenip tekrar servis çağıyorum ve sorunu tespit ettiriyorum.Yine bırakılan servis formu yok.Buna rağmen Müşteri hizmetleri ısrarla servis formu bırakıldığını iddia ediyor.Birkaç gün sonrasında da ocağın tamir olacağı söyleniyor. (Bu kadar ayrıntıya girmemin sebebi servis işlemlerini takipte de sorun yaşadığımızı anlatabilmek içindir.)

Bu iki ocakta kısa sürede değişim gerektirecek derecede arıza çıkması tesadüf olmasa gerek.

Hem arızalar hem de elektrik kesintisindeki durumu dolayısıyla  görülüyor ki,yeterli teknik kontrol yapılmaksızın  satışa çıkarıldığı anlaşılan ve broşürlerinde ve satıcılarında yeterli bilgi olmadan satılan bu modeli satın alarak kandırıldığımı düşünüyorum.En azından şu anda bozuk olan ocak
için tamir değil başka sorunsuz , elektrik kesintisinden etkilenmeyen ve benzer fiyat aralığında  bir model ile değişim  veya para iadesi talep ettiğimi müşteri hizmetlerine ilettiğimde olumsuz cevap aldım .

Sespa Yayıncılıktan Gelen Ürünü İade Edemiyorum

15.03.2012 tairihnde firmamıza gelen sinan bey bir ürün tavsiye etti ve sözleşme yaptık ben ürünü almaktan vazgeçtim ürün geldiğinde teslim almadım sinan beyede bunu telefonda belirttiğim halde ürünü gidip ev adresime anneme sorgusuz sualsiz bırakıp gitmişler firmayı arayıp durumumu anlatıncada şikayet maili atmamı söyledielr attım defalarca aradım dönen olmadı bu firmadan şikayetçiyim.

 

Özlem Karabulut

Hp Bilgisayar

Merhaba;
Bundan 2,5 ay önce hp'den diz üstü bılgısayar aldım. Önce hopörlörü patladı. servise götürdüm ve 10 gun sonra yapıldı dıye yolladılar. Baktık ki iki höpörlör bozulmuş maus bölümü arızalı ve bazı tuşlar yerinden kalkmış. Tekrar gönderdim bu seferde ekranın menteşesi kırılmış. Şimdi size soruyorum iki aylık bilgisayarın başına gelmedik kalmıyor serviste ve hala bılgısayarı değiştirmiyorlar. Ben verdıgım 1.700 tl ye yanmıyorum bana uygulanan muamele ordata kesinlikle heryere şikayet edicem bilgisayarın değişene kadar

Seri no: 5CD1364K52

İRT 05****

 

Yusuf Sürer

Hatalı SMS

gönderilen sms doğrultusunda gelen mesajı cevapladım. Ancak istediğim paket onaylanmadı. Müşteri hizmetlerini aradım çözüm  bulamadılar. yarım saatimi çaldı türkcell. müşteri hizmetlerinden 3003417 sicil numaraları bedirhan bey bana eski mesajları okuyarak çözüm bulamadı. bana türkcell tarafındna gönderilen bir mesajı bile görünteleyemdiğini belirterek yarın aramam gerektiğini belirtti. aynı anda çözüm üretmek yerine hem dakikalarımı çaldı hemde çözüm bulamadı. bu konu ile ilgili lütfen arayıp işlemlerimin onaylanmasını istiyorum.

 

Ceylan Bürkük

Kredi Kartı Aidatı

BEN  5 YILDIR WORLD KREDİ KARTI KULLANIYORUM HER SENE 45 TL KESİNTİ OLUYOR İTİRAZ ETSEM BİR HAK İDDA EDEBİLİRMİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM İYİ ÇALIŞMALAR

 

Ömer Eren

AEGON EMEKLİLİK

10 Yıl süreli AEGON Emeklilik süremin dolması neticesi 10 yıl boyunca yatırmış olduğum toplam 9000 TL.parama emeklilik ikramiyesi olarak 15.03.2012 -10 yıllık süre dolumu 13652TL.Hesabıma Yatırıldı.Diğer emeklilik şirketlerini bilmem ama kesinlikle AEGON Emeklilik denen firma insanların parasını kullanmaktan başka birşey yapmıyor bence AEGON Emeklilik yerine paranızı başka şekilde değerlendirin.

 

Adem

TTNET Faturası

TTnet almadığım mobil modeme ait 3 adet faturam olduğunu ödemem gerektiğini belirtiyor.Kendilerine 3g mobil modem almadığımı belirttiğim halde 501 278 72 15 nolu hattımdan bahsediyorlar.Kendilerine başvurumun hangi bayi tarafından alındığını, başvuru sırasında hangi evrakları verdiğimi imzamın olup olmadığını soruyorum.Bana inceleme yapacaklarını en kısa sürede dönüş yapıp bilgilendireceklerini söylüyorlar ama geri dönüş yapmadıkları gibi başvuruda benden aldıkları imza ve kimlik fotokopisinin de  olup olmadığını bilmiyorlar. Kısacası kendileri hiç bir araştırma dahi yapmadan biz sizi abone yaptık gidin savcılıkla uğraşın diyorlar.Biz batırdık siz temizleyin diyorlar.
Aklınız varsa TTnet ten sizi arayıpta 'sizin için kampanyamız var' derlerse sakın inanmayın benim durumuma düşersiniz

 

Hasan Hüseyin YOLDAN

TÜRK TELEKOM BAYİLİKLERİ VE HİZMETİ!

Merhabalar ben yaklaşık 3 senedir internet kullanıcınızım. Normal de evimde telefon hattım ve bir de internet'im mevcuttu bu hat üzerinde. Ama sizin yetkilendirmiş olduğunuz bayiliklerden birinden tarafımıza bir müşteri temsilciniz ya da görevi her ne ise kişi gelmiştir.Ben çalıştığım için annemle görüşmüş olup anneme: " Telefon için paran ödemeyeceğimiz ve yeni bir modem verileceği. Ayrıca ekstra herhangi bir ödeme olmayacağı" söylenmiştir. Yani internet ödemesinde ayriyetten bir "+15 TL" olduğundan bahsetmemiştir ve de yeni bir modem gelmemiştir. Fakat sözleşmede modem gözükmektedir. Ve ben şuan bu GELMEYEN MODEMİ ÖDÜYORUM!. Kendisi önce anneme imza attırıp belgeleri daha sonra hat üzerime olduğu için bana ayak üstü kapıda imzalattırıp işlemleri başlatmıştır. Ben temsilcinin kendisini yalnızca ayak üstü evimin kapısında 10 dk görebildim. Ne bir sözleşme görüşmesi yaptı ne de bir anlatım. Zaten öncesinde de annemi cep telefonundan arayıp sürekli olarak baskı uygulamış bir nevi zoraki kullanmıştır. Şimdi ben neden ekstra 15 tl vereceksem neden yalın internet kullanayım? Ev telefonum da olur eskisi gibi kullanırdım. Konu ile ilgili içerenköy Türk Telekom binasına gidip görüşmek istediğimde hiç bir şekilde kimse benimle ilgilenmedi. Oranın yetkilisini olduğunu öğrendiğim "Hidayet Cabacı" yerinde yoktu. Ve sonrasında "Sevilay Hn." adındaki personelle görüşmek istedim fakat biraz sinirlendiğim için duruma agresif tavırla kendisinden yardım istedim. O da bana sert çıkışmada bulundu ve yardımcı olmayacağını bildirdi.Ben Mağdur biri olarak tabii olarak sinirlenmem normal; ben müşterinizim HİZMET ALMAK en tabii hakkım fakat sizi temsil eden çalışanlarınızın bu tutumda olmamaları gerektiğini düşünüyorum.Şikayetimi dile getiremedim oradan oraya döndürüp durudular. Güvenlik görevlileri diğer çalışanlardan daha duyarlıydı ve beni Erenköy Türk Telekom'a yönlendirdiler.Erenköy şubenize konu ile ilgili dilekçemi verdim ve şikayetimi yaptım.Ben artık Türk Telekom'a HİZMET konusunda güvenemiyorum bu durumdan çok fazla rahatsız oldum. Ve dilerim Türk Telekom dilekçemi haklı bulup benim eski telefon ve internetime kavuşmamı sağlar. Aksi durumda ben şuan geçerli olan yalın internetimi kapattırıp normal bir bağlantı yapmak istersem taahüt yüzünden ceza ödemek zorunda kalacağım! Konuyu bilgilerinize arz eder ve GEREKLİ İŞLEMLERİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.VE LÜTFEN ŞU BAYİLİKLERİNİZİ ARTIK DÜZENE KOYUN NEDİR BU İNSANLARIN BAYİLİKTEN ÇEKTİKLERİ BENİM GİBİ SIKINTI YAŞAYAN BİR ÇOK MÜŞTERİNİZ VAR! ONLARI KAYBETMEK BAYİLERİNİZİ KAYBETMEKTEN DAHA MI ÖNEMSİZ SORARIM SİZE???

 

Recep Ferman HATİPOĞLU

Müşteri Memnuniyetsizliği


Daha önce akbank müşteri hizmetlerinden kredi kartı başvurusunda bulundum.onaylandı.kartı gaziantep değirmiçem şube teslimi olarak alacaktım.şube bireysel personellerle görüştüğümde bana ilgisiz alakasız ve son derece SAYGISIZ olduklarını gördüm. İnşaALLAH yetkililer konuya eğilirler.

Nurşat Unan

Vodafone hokkabazlığı

Vodafone hakkında bu kaçıncı şikayet yazışım hatırlamıyorum ama bir türlü kurtulamadık.
şirketimize ait yaklaşık 70 hattı bundan 3 ay önce vodafone dan başka bir operatöre taşıdık. fakat vodafone hala bize fatura gönderiyor. demin elime bir fatura daha ulaştı. fatura tutarı 675,00 tl olarak gözüküyor. detayına baktım detayda bir numara yok bize havuz hesabı diye bişey açtılar bunun parasıymış. defalarca müşteri hizmetlerini aradık hepsiyle aynı şeyleri konuştuk vodafone da bir hattımızın olmadığı teyidini aldık ama vodafone hala fatura gönderiyor. bu faturanın ne olduğunu onlar bile bilmiyor. sizin için bir kayıt oluşturalım diye diye en az 50 kere kayıt oluşturmuşlardır. biri bizi bu vodafone dan kurtarsın.
her ay fatura ödemekten gına geldi ya da vodafone da sözü geçen kimse yok mu ?
serpil hanım vodafone un üst düzey yöneticilerinden. kendisine kadar ulaştık fakat değişen birşey gene olmadı. biri yardımcı olsun artık bu vodafone illetinden kurtarsın bizi.

Ferhat Soydan

Okulda öğrenciye şiddet

İstanbul bayrampaşa inönü meslek lisesinde görev yapmakta olan S***İ denilen kendini öğretmen ve öğretici zanneden bir zihniyetle okul için fizik öğretmenliğini yapan kişi öğrencilere sürekli şiddet uygulamakla kalmayıp hakaretlerde de bulunmaktadır şahsen kendi kardeşime de şiddet uygulamıştır kendini bilmeyen bu şahsiyet ben burdan başlayarak gerekli yerlere şikayetlerimi iletmeye başlıyorum elimde bu kişinin bir videosuda bulunmaktadır öğrencilere karşı davranışını belgeleyen bu konuyla ilgili şimdiden yardımlarınız için teşşekkür ederim.

Emre Gözderesi

25 Mart 2012 Pazar

Baklavada fıstık yerine bezelye yedik!

pelitDün baklava almak üzere gittiğimiz Pelit pastanesinde baklava da şöbiyet de o kadar güzel duruyordu ki ikisinde de aldık.. eve gelip büyük bir iştahla kutuyu açtık. Daha ilk şöbiyette ben yediğimin fıstık olmadığını çok net anladım da ne olduğunu konduramadım. Bir de baklava denedim aynı! Bu arada annem de ne yediğini farketmiş dedi ki "Allah kahretmesin Pelit gibi bir pastanede bunu yapıyorsa yazıklar olsun" dedi. Efendim meğer merdiven altı pastanelerde maliyeti ucuza getirmek için fıstık yerine bezelye konurmuş. Bu süte su katmak gibi kabul edilemez bir durum! Pelit pastanelerini kınıyor bu ayıplarının bir an evvel önüne geçmelerini istiyoruz. Ha bir daha pelitten alış veriş yapmayız o ayrı.. zira baklavayı çöpe atacak kadar zengin değiliz.

 

Ebru

Samsung Buzdolabı

2 tane buzdolabı aldım.birincisinde garanti uzatma için sizi arayacağız dendi ama üzerine yattılar.2.buzdolabında bu duruma düşmemek için 3 aylık süre içinde başvurduğum zaman 3 yıllık garanti uzatma bitti müracaat alamayız demeleri üzerine müşteri merkezi ile irtibata girerek zorla müracatımı yaptım,biz sizi arayacağız bekleyin dediler.bana müracaat formu vermediler bende ileride sıkıntı olur diyerek bu anları çekim yaptım.bir ara tamam garantiniz oldu ama biz tam sağlıklı olsun diye size tam onay gelince arayacağız dediler,ben bunu beklerken 25.04.2012 tarihinde kocaeli samsungdan aranılarak olumsuz garanti uzatamıyoruz diyerek istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dediler.
evet şimdi soruyorum 1-samsungun buzdolabında garanti uzatmamak kaydı ile yedek parça kazığımı yapacaklar
2-benim çocuk oyuncağı gibi olumlu olumsuz ayak oyunlarıyla oyalamıyamı çalışılıyorum.
3-benim kanuni 3 aylık sürede yaptığım müracatım zaman aşımına uğradı diyerek ahlaka sığmayan davranış sergileniyor.
....yazıklar olsun diyorum..sağlam buzdolabının kanuni hakkımızı kullanmada böyle uğraşırsam,ya bozulursa düşünemiyorum...yazıklar olsun illaki mahkemeyemi gidelim...yazık...verdiğim samsungla ilgili tüm bağlarımı koparacak ve önüme gelene olumsuz bağlayacağım ve her bilgisayara geçişimde bu mesajı göndereceği.insaf ,ahlak kalmamış.......insanları saf,haklarını arayamazmı sanıyorsunuz.....

 

 

Haydar

İyiki Avea'ya Geçmemişim

Bir hafta önce hattımı avea'ya taşımak için Ankara Panora AVM'de bulunan avea bayiine başvuruda bulundum. Oradaki yetkili bana birkaç gün içinde avea'dan mesaj geleceğini, gelen mesajdan sonra verdikleri sim kartı takabileceğimi söyledi. Fakat bir hatfa geçmesine rağmen mesaj gelmeyince yolumun uğradığı başka bir avea bayiine giderek durumu sordum. Aldığım cevap sisteme işlenmediği yönünde oldu, sebebinin ise daha önceden kalan borcumdan dolayı kabul edilemediği imiş. 2004 yılında kapattırdığım hattın meğer daha sonradan faturalandırılmış borcu varmış, aramışlar da ulaşamamışlar(sanki iletişim çağında yaşamıyoruz)!!Madem sisteme giriş yapamıyorsunuz neden beni arayıp "biz sizin işleminizi gerçekleştiremiyoruz" demediniz diye Ankara Panora AVM avea bayii ile görüştüğümde "size ulaşamadık" diye komik bir cevap aldım. Hadi diyelim o an ulaşamadınız (ki telefon kapalı iken sizi arayan numaraları mesaj olarak gönderen operatörler var, bundan avea'nın haberi yok galiba) daha sonra neden tekrar denemediniz, sizin müşteri ilişkiniz bu mudur, öyleyse yaptığım başvuruyu iptal edin dediğim zaman sanki bunu kabul edercesine tamam siz de o zaman gidin başka bir bayiiden işleminizi yapın cevabını aldım. Bu durumu avea çağrı merkezine ilettiğimde ise aldığım cevap daha komikti. Bu konuda işlem yapılabilmesi için söz konusu bayiinin kendisinin yazılı olarak bunu kabul edip iletmesi gerekiyormuş. Müşteri ilişkilerine yatırım yapmadıkları ya da önemsemedikleri için tarifeleri daha ucuz olsa gerek! İyi ki avea'ya geçmemişim şikayetleri okuyunca daha iyi anladım.

 

Tayfun Özkan

ANADOLUJETTEN PROMOSYONLU BİLETLERE İKİNCİ SINIF MUAMELESİ

Anadolujettten promosyonlu bilet aldım. Biletin saatini ŞİRKET değiştirdi ancak yeni saatteki biletimi online chack in yapamıyorum. Nedenini sorduğumda promosyonlu bilet aldığım için bagajım olmasa da bir saat erken gelmezsem biletimin iptal olacağını çünkü promosyonlu bilet sahibi olduğumu söylediler. promosyonlu bilet aldıysan Anadolujette bu muameleyi görüyorsun...

 

Hakan

Notebook

konya vatan computer den almış olduğum asus marka notebook bilgisayarım aldığım günden beri aynı arızadan 5 defa anılan firmanın servisine gönderdim.tarafıma her defasında yazılım hatası denildi. bana satmış olduğunuz bu ürün ayıplı değiştirin dediğim zaman bilgisayarımı güya teknik servise gönderdiler. oradan donanım hatası denildi üstüne üstlük 218.-tl + kdv fiyat çıkardılar. ben kabul etmeyince tekrar teknik servis benim haberim olmadan bilgisayarımın klavye kısımlı tarafını tamamen değiştirmişler. hani bilgisayar yazılım ya da donanım hatalıydı. bir mazeretleri diğer mazeretlerini tutmuyor insanları hayvan yerine koyup alınteri paramı  ödeyerek almış olduğum arızalı bilgisayarı bize kakalamaya çalışıyorlar. sizden ricam bunu türkiye'ye duyurun. yardımlarınızı istirham ediyorum.lütfen.

 

saygılarımla mustafa koçyiğit

Hummer kışlık botlar su alıyor

İyi bir marka olduğunu düşündüğüm Hummer'dan kışlık bot aldım. Üzerinde "su geçirmez" yazan botlarım daha ilk giyişte su almaya başladı. İncelenmek üzere botlarımı aldığım yere geri götürdüm. Gönderme tarihinden 3 hafta sonra "red" cevabı geldi. Yani botlarda bir üretim hatası olmadığını söylüyorlar. Artık HUMMER markasına güvenim kalmadı. Tekrar gidip kışlık bot almak zorunda kaldım.

 

Tolga

24 Mart 2012 Cumartesi

SUPERONLİNE ADİL KULLANIM KOTASI

Once cebime bir sms aldım sonra Superonline müşteri hizmetleri ile görüştüğümde tarifemin “LİMİTSİZ” olmasına karşın “2ADİL KULLANIM KOTASI” denilen bir sınırlamadan dolayı internet bağlantısını kullanamayacak kadar düşük bir hıza indirdiklerini öğrendim.

Teşekkürler superonline... Ha sen hada TTNET bravo sana . Müşteri hizmetlerine  ağzı laf yapan adamları koyun sözleşmelere küçük küçük yazın kapımıza kadar dayanın limitsizde limitsiz diye inandırın bizi sonrada ADİL KULLANIM diye bir KAMPANYA çıkartın bravo size

 

Emre Akdoğan

Katkı Payı

ben kalp hastasıyım.3 ayda bir kontrol için Ankara ÇAĞ HASTANESİne gidiyorum bazen de ağrım olduğunda gidiyorum. emekli maaşımdan her muayeneye gittiğim de SGK tarafından 12,00 TL kesildiğini öğrendim.ayrıca eczanelerde ilaç parası diye alıyorlar.SGK bu tür hastalık için hem muayeneden , hemde ilaçlardan katkı payı adıyla para almaları doğru mu? yasalmı? bu kesintileri kim belirliyor?
ayrıca, Özel Eryaman ASG Tıp merkezi ve Özel Sincan Bilgi tıp merkezi de aynı uygulamaları yapıyorlar.teşekkür ederim.

 

Mahir Mızrak

Yanıltma

Telefonda arayarak ttnet ten aranıyor gibi arayarak size ayda 15 tl internet paketimiz var deyip üye yaptılar.Smile adsl olduğunu sonradan anladım 10 günlük kullanıma 70 tl fatura geldi iptal ettirmek istedim iptal ücreti 40tl fatura ettiler.Yardımcı olabilirseniz sevinirim 0532 56 .....

 

Seyfettin Öztürk

 

Çalışan

mrh ben natulüsdekı ıpekyol magazasından alışveriş yapıyorum sureklı ve ordakı magaza sorumlusu bayanda cok şikayetciyi yeter artık psikolojık sorunları var galıba neziye hnm mın galıba herkeze bagırıyor ve herseyede bır cevabı var bence boyle bır markanın boyle kalıtesız bır ınsanla calısması hıc dogru degıl

 

Sevda

Ayıplı malın bedelinin ödenmemiş olması

12.03.2010 Tarihinde almış olduğum Nokia 1203 (IMEI No:355238031507921) cep telefonunun arızalı olması nedeniyle Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığının 25.05.2011 tarihinde Karar No:2011/133 almış olduğu kararı ile ayıplı malın bedelinin ödenmesine karar verilmiştir.GENPA Teknik Servis (İzmir) Şubesine gerekli müracaat 12/12/2011 tarihinde yapılmış, Servis No:2634857 ile kayıt altına alınmış olmasına rağmen halen ayıplı malın fatura bedeli tarafıma iade edilmemiştir.

 

Ahmet Tuncer

Nokia

nokia 6300 telefonum bozuldu ve servise gönderdim ama 3 kez tamir olmasına karşı düzelmedi 4. gönderişimde garanti süresinin dolduğunu söylediler.telefonum garanti süresi içinde bozulmasına karşı garanti süresince tamir edilmedi ve en sonunda garanti süresi doldu telefonumun iadesini istiyorum.

 

Mehmet Babacan

Ziraat bankası kesilen kredi kartı aidatı

ziraatbenim hsbc ve axess kartımda var ve birinin limiti 1.150,00tl diğerinin limiti 950.00tl..Limitleri bu kadar düşük iken onlar kart üyelik aidatlarını geri iade ettiler..ziraat bankasının  4,500 tllik maksinum gold kartını kullanıyorm, maaşımı ziraat bankasından alıyorum ,tüm ödemelerimi ziraat bankasının internet bankacılığındna yapıyorum, yatırım hesaplarımın hepsi ziraat bankasında ve her ay en az 800-1000 tllik kredi kartı ödemesi yapıyorum ve buna rağmen ziraat bankası kart aidatını silinmesini istediğimde "bu mümkün değil"diye cevap gönderdi..ve diğer ilginç olan 2 ay önceye kadar 15 tllik aidatı olan classic maxsimumu kullanırken limit arttırımında bulundum ve yeni gelen gold kredi kartı  geleli yaklaşık 1,5-2 ay oldu..sanki bir yıldır gold kartı kullanmışım gibi 25 tl kart aidatı ödetiyor ziraat bankası..el insaf  topu topu klasik karttan gold karta  geçeli 2 ay olmuş.15 değil 25i nasıl kesebiliyorsunuz..bu durum değişmezse en kısa süre içinde kredi kartını iptal ettireceğim..

 

Tuba

HP markası servisleri

Garanti kapsamında olan hp marka yazıcımın kartuşları 15-20 sayfa yazdırdıktan sonra bitiyor. ilk aldığımda teknosa dan satış sorumlusu olan bey bana eğer sık sık yazdımayacaksanız, fişi takılı bırakın ki kartuşlar kurumasın demişti ve bende iki adet sıfır kartuş alarak ayrıldım. daha sonra 15-20 sayfa yazdırdım ya da yazdırmadım kartuşlar bitti ve yazıcıyı alıp götürdüm teknosaya. başka bir bey vardı o da tam tersine fişte takılı bırakmayın asıl o zaman kartuşlar biter size bu bilgiyi veren yanlış söylemiş, haftada 1-2 tane yazdırırsanız kurumazlar dedi ve 2 adet daha sıfır kartuş aldık. aynen dediği gibi haftada 2 tane yazdırdım ki kurumasın. zaten bir ev kullanıcısı ne kadar bastırabilir ki kartuşlar hemen bitsin? derken tekrar gittim teknosa ya servise yollayalım dediler. yolladılar ve sonuç yolladığım cihaz aynen geri geldi ve yazılan notta cihazın sağlam olduğu ve içindeki kartuşlar demo olduğu için çabuk bitmesinin normal olduğu yazıyordu. bu kadar saçmalık olmaz. bir defa aldığım kartuşlar sıfırdı ve daha sonra bittiğinde yine sıfır kartuşlar aldım yani iki defa 2 şer adet sıfır kartuş aldım ve ikisinde de 20 sayfa bile yazdırmadan bitti. bu kadar ucuz savunma olamaz. daha sonra telefonla aradım müşteri hizmetleri çok amatör ve hiç yardımcı olmuyorlar. garanti kapsamındaki ürünlerinizle ilgili haklarımı öğrenmek istiyorum neye göre iade alıyorsunuz diye sorduğumda bakanlığın sitesinden bakın biz o bilgileri veremiyoruz diyorlar. resmen lanet ettim bu markaya.

 

Emrah Özercan

23 Mart 2012 Cuma

ALMAN HASTANESİ KANSER HASTALARINDAN YASAL OLMAYAN PARALAR TAHSİL EDİYOR

ALMAN HASTANESİ ne(üniversal grup) 2011 yılı Eylül ayında Onkoloji tedavisi için annemin yatışını gerçekleştirdik.Daha yatış yapılır yapılmaz 10 000 Tl nakit aldılar.Daha doğrusu nakit ödeme almadan yatışı yapmadılar.Daha sonra annem Hastanede ameliyat geçirdi çeşitli müdahalelerde bulunuldu kemoterapi uygulandı.Onkoloji servisinde uzun zaman yatmak zorunda kaldı ve aralık ayında vefat etti.Yasal olarak yapılan bu müdahalelerden fark ödemesi alınmaması gerektiğini yeni öğrendik.Tarafımızdan muhtelif zamanlarda hem nakit olarak hemde kredi kartından ödeme aldılar.Annem onkolji katında yatmasına rağmen oda farkı ve ameliyat farkı talep ettiler.Şikayet edince oda parası ve ameliyat farkı almakta ısrarcı oldular ve bunun yasal olduğunu söyleyerek ödeme yapmadılar.Erkan Topuz un bir marka olduğunu ve bu markayı hastanede tutabilmek için bu ödemeleri politika olarak almaları gerektiğini söyleyerek savunma yaptılar.İstediğimiz faturaları geçen yıla ait faturalar olduğu gerekçesiyle vermediler.eksik ödemeyi kabul etmememiz durumunda o ödemeden de vazgeçeceklerini söyleyerek tehdit ettiler ve istediğin yere şikayet et diye tehdit ederek hastaneden çıkarttılar.Faturaları vermemeleri ile ilgili Maliye Bakanlığına Yeminli Mali Müşavir olan amcam vasıtayla ihbarda bulunulmuştur.Ayrıca ALMAN HASTANESİNİN bağlı bulunduğu vergi dairesine de elimizdeki belgelerle başvuru yapılmıştır.Yasal Olmayan Ücretlendirme ile ilgili Sağlık Bakanlığı ve SGK nezdinde girişimde bulunulmuştur.

 

Ali Murat Bildik

süperonline internet kapatma

Superonline interneti yaklaşık olarak 1,5 yıldır kullanıyorum. Fakat şimdi kapatmak istiyorum bana 260 TL ödemem gerektiği söyleniyor. Nedenini sorduğumda Superonline kurma ücreti olduğunu söylüyorlar. Ben taahhüt vereli bir yıl oldu. Daha sonra tarife değişikliği yaptım. Acaba o kurulum ücretini almaya hakları var mı?

 

Ahmet Sarı

TURKCELL VINN / "KALİTESİZ HİZMET -YOLUNACAK KAZ MANTIĞI"

23.05.2011 TARİHİNDE 12 AY SÖZLEŞMELİ ALDIĞIM VINN A ( HAT NO: 530 676 47 28 ) AYLIK 29 TL YE ABONE OLDUM. FAKAT HER AY BU ÜCRET ÇOK FAZLA GELMEYE BAŞLADI. TÜRKCELL İN DÜZGÜN HİZMET VEREMEMESİ BAĞLANTININ SÜREKLİ KOPMASI , HATTIN İNTERNETE BAĞLANMAMASI VE KOTA AŞIMI GİBİ SEBEPLERDEN İLK AY HARİÇ DİĞER AYLARDA SÜREKLİ YÜKSEK FATURA ÖDEMEK ZORUNDA KALDIM.SÜREKLİ BAĞLANTI SORUNLARI VE DÜZGÜN HİZMET VEREMEMESİ SEBEBİ İLE ARTIK VINN KULLANMAMAYA KARAR VERDİM, HATTI DA İPTAL ETTİRİP CAYMA BEDELİ ÖDEMEMEK İÇİN TÜRKCELLE CAYMA BİLDİRMEDİM.FAKAT OTOMATİK ÖDEME TALİMATINA ALDIĞIM 3 FATURADAN DÜŞÜK BEDELLİ OLAN BİRİ YATMIŞ,YÜKSEK OLDUĞU İÇİN İKİSİ YATMAMIŞ .TÜRKCELL BEN KENDİLERİNE TARİFEDEN VE PAKETTEN CAYMA ONAYI VERMEDİĞİM HALDE HABERSİZ , UYARISIZ 208 TL LİK CAYMA FATURASI KESİP GÖNDERMİŞ.ÇAĞRI MERKEZİNİ ARADIĞIMDA DA TÜRKCELL ANLAŞMAYI İPTAL ETMİŞ BİLGİSİ VERİYORLAR VE YİNE KONUYLA İLGİLİ HER ZAMANKİ GİBİ YARDIMCI OLAMIYORLAR. ABONELİĞİMİN BİTMESİNE 2 AY KALA 58 TL KESECEKKEN KENDİLERİ ANLAŞMAYI FESH EDİP 208 TL LİK FATURA KESİYORLAR. NE KOPARIRSAK KAR MANTIĞIYLA.YOLUNACAK KAZ GÖRÜYORLAR HERALDE. TÜRKCELL DEN NEFRET ETTİM,GSM DE ÇEKİMİ İYİ OLDUĞU İÇİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA LANET OLSUN.BU DERS OLDU.

 

Deniz Ağca

Garantili ürünün parasını yada sıfırını alamıyorum

nokia marka telefon şirketi ile bu firmanın anlaşmış odlugu kvk garanti yetkililerince almış olduğum telefonun 20 iş günün geçmesine ve ürünümün 4. kez aynı hatadan dolayı garanti servisine gittiği için ürünün ücretinin tarafıma verilmesini yada aynı marka ürünün sıfırını almak istediğimi belirtmeme rağmen ne bana geri dönüş yapıldı nede telefonumun sıfırı geldi.. bu durumu kaldıramayarak ben kendim aramış oldugum 4443665 nokia destek hattında bana ürünün kasasının değiştirileceğini bunun içinde gecikeceğini söylemesi ve bu geçez zaman içerisinde benimde madur olmam dikakte alınmadıgını bildirir gerekli işlemler için nasıl bir yol izlemem gerekir.

Kotonda şiddet

Merhaba

Dün torium kotonda bir mağaza mdr. yardımcısının avazı çıktığı kadar kasiyerine bağırdığını ve kızcağızı kolundan tutup hırpalarcasına sen kimsin şeklinde çıkışmasına şahit oldum bu bir skandal başta anlayamadım sonra onun bir yönetici yardımcısı olduğunu öğrendim ne o koton mağazası yönetici adaylarını araken gür sesli kuvvetli olması özelliklerinimi arıyor yada yöneticiler bunumu öğretiyorlar yardımcılarına bu bir skandal bu bir ayıp büyük ayıp ben alışveriş yaparken huzur isterim güler yüz isterim bir yönetici adayı personelini hırpalarsa ben o mağaza personelinden nasıl güler yüz görmeyi bekleyeyim ki heyyy koton sana sesleniyorum sen ne koşullar altında personel çalıştırıyorsun senin personelin her ne yaparsa yapsın bunu yapamazsın bugün kaybetmiş olğun bir müşteri önemli olmaz o ama sen bu yöneticilerle daha çoook müşteri kaybedeceksin AYIPPPPP

Ayla

Borusan Oto kazık atmayı şirket politikası haline getirmiş

08.07.2011'de Borusan Oto İstinye'den 2011 model BMW 316i aldım. 8. ayda, 14.03.2012 akşamı düz yolda giderken aracın motoru, motorun altındaki yağ haznesinin kendiliğinden arızalanıp kırılmasından dolayı birden güç kaybedip kendiliğinden stop etti (hiçbir kaza veya çarpma olmadan). Allahtan çok yavaş gittiğim için hiçbir kaza olmadı; aksi takdirde hayati tehlike geçirebilirdim.

Borusan Oto üretim hatası olduğunu kabul etti. Ben de bunun üzerine aracın Ayıplı olduğunu, hayatımı riske eden ciddiyette bir arıza olmasından dolayı tamir İSTEMEDİĞİMİ ve onun yerine ayıplı aracın direk değiştirilmesini YAZILI olarak talep ettim.

Bu yazılı talebimi hiç kaale almadan oldu bittiye getirircesine 'Biz tamir ettik, gelin alın' dediler.

Borusan Oto'nun bunun gibi birçok kötü sicili var. Örnek:
www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1076366/bmw-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum/ikkxu

Yine aynı enayi yerine koyma, yine aynı kazık. Burdan çıkan sonuç şu ki Borusan Oto müşterinin haklarını hiçe sayarak müşteriyi alenen kazıklamayı şirket politikası haline getirmiş durumda.

Borusan Oto'yu itibarlı bir şirket zannedip bir ton para vererek araç sahibi olan veya olmayı düşünen bütün vatandaşları uyarıyorum: Aman dikkat; kazığın en büyüğünü yiyip paranızla rezil olabilirsiniz. Üstüne sokak satıcılarının bile yapmadığı şekilde aptal yerine koyulabilirsiniz.

Aracın yenisini, kullanamadığımız günlerin tazminatını,ve/veya ödediğim paranın faiziyle beraber iadesini mahkemeden talep ediyorum.

 

DenizK

Çetmen Mağazası

Hayatımda yaptığım en büyük hatayı burada dile getirmek istiyorum. 2011 yılını temmuz ayında yatak odası, yemek odası ve oturma grubunu beğendiğim İstanbul/Maltepe ÇETMEN mağazasında başladı herşey. Roman gibi yazıyorum nedeni bu alışverişin 2012 Mart ayında hala tam olarak noktalanamamış olmasıdır. Beğendiğim ürünler evime hiçbir zaman gelmedi. Yan sanayi ve hasarlı ürünleri evime atıp kaçtılar. Nerdeyse her hafta mağazaya gittim.Sinan Bey( sözde mağaza sorumlusu) bana türlü türlü bahaneler üretmekten başka hiçbir şey yapmadı. Telefonla aradığımda biz size dönücez dediler kimse bana dönmedi.(nerdeyse her hafta aradım düşünün 9*4=36 en az). Bana türlü türlü sözler verdiler hepsi kayıtlıdır.Telefon görüşmeleride incelenebilir. Biz sizi çok üzdük haklısınız Murat Bey dediler size bazı hediyelerimiz olucak diye de vaatlerde bulundular. Adamlar aldıklarımı göndermeyi beceremedikleri için tabiki hediyeleri göndermelerinide hiç ummadım zaten. DOLANDIRICI ADAN dolandırdığına bide hediye mi verir DEĞİLMİ? yeni evli, olduğum için birde bütün eşyalarımı ÇETMEN den aldığım için çooook mağdurum. İzmirdeki merkezide aradım. Orasıda ilgilenmedi bu arada

 

Murat Sağbaş

İstiklal AVM

şubat 10 da bursa ıstıklal avm den sozleşmelı yanı vazgececeyım zaman ıptal etceklerıne daır kampanyayı kacırmayın dıye beyaz esya ımzaladık ardan 1 ay gectı ıptal ıcın gıttık fakat ıptal olmıcagını veyahut yerıne mobılya teklıfı verdıler bende kabul etmedım bırkac kez ardım kımse yetkılı cıkmadı napabılırım?

 

Özgür

22 Mart 2012 Perşembe

İzinsiz bilgi paylaşımı

Beko'dan alış veriş yaptım ve ev adresim beko tarafından satıcılara verilip telefon numarama kadar ve bana tlf acılıyor  ve evime bana tlf söylenen beko tarafından aygaz kontolub için gelinecek deniyor ama ben yokken  evimi pazarlamacılar basıyor ve 1 daha bekodan alış veriş yapmakmı alalh koruusun  ŞİKAYETİM VAR COK SİNİİRLİYİM  ALDATILDIGıMI DÜŞÜNMEK BENİ KÖTÜ EDİYORRRRR.

 

Fahri

Hyundai aracım garantisini işlemiyor

Hyundai'nin ürettiyi şehrin yeni ikonu diye tanıttığı i30 cok rezil bir arac cıktı arac bir yılda ondan fazla arıza verdi üstelik arka kapılar paslanma yapmaya başladı servisler arızaları yapalım derken araca daha fazla zarar verdiler üstelik  sıfır aracın kapısındaki paslanmalara normal bunlar  diyerek geri cevirdiler bir de utanmadan hyundai ömür boyu müşteri memnuniyeti deyip insanları kandırmakta ve paralarını almaktadır.

 

Ali Yaşar

Müşteri Memnuniyetsizliği

bankanıza otomatik ödeme talimatı vermek için vede nasıl olduğunu öğrenmek düşüncesiyle gece 01.18 de aradım  tam 15 dakika bekledim ve çok sinirlendim  nihayetinde görevliye ulaştım yaklaşık 2,5 dakika konuştum toplammda 17,50 dakikalık görüşmem oldu mehtap hanım adlı görevliniz 1-3 arası yoğun olduğunu o yüzden geç cevap verildiğini söyledi bu bir müşteriyi bekletmek için geçerli bir sebebmidir? bende sinirlendiğim için kartımı iptal ettirdim bende satış danışmanıyım bir MÜŞTERİYİ 15 DAKİKA BEKLETME LÜKSÜNE SAHİPMİSİNİZ? bende kurumsal bir şirkette çalışıyorum benim müşteriyi bekletme lüksüm yok ben nihayetinde size para kazandırıyorum ben böyle bir mazaret kabul edemem ve siz anladıgım kadarıyla müşteriyi kazanmak degil kaybetmek istiyorsunuz müşteri temsilciniz beni kazanmak için çabalamadı sadece 3 ay boyunca harcama yaparsanız size çip para yükleriz dedi işte bankanızın müşteriye verdiği değer ortada ben müşteri olarak memnun olarak ayrılmadım umarım bana geri dönüşü mail atarak yapmazsınız.

 

Kerem Öztekin

Mağdurum

ziraatziraat bankasına o7.03.2012 tarihinde avon firması için otomatik ödeme talimatı verdim ve fatura miktarından fazlasını otomatik ödeme talimatı verdiğim hesaba yatırdım ödeme tarihi 20.03.2012 fakat para hesaptan çekilmemiş ben borçlu gözüküyorum belirtilen faizi ödemek istemiyorum zira bu benim sorumluluğumun dışında olan bir gelişme mağdurum şikayetçiyim

 

İlayda

BAĞLANTI HIZI

TTNET ADSL KULLANICIYDIM. DOWNLOAD HIZIMIN YAVAŞ OLMASINDAN DOLAYI VDSL TAVSİYE EDEREK VDSL GEÇTİM. ŞİMDİ DE 100GB LIK ADİL KOTA KULLANIMI KOYDULAR. O ZAMAN KOTA KOYACAKLARDI DA NEDEN VDSL TAVSİYE ETTİLER. FAZLA PARA VERİRYORUM ZATEN HIZDAN DOLAYI. BU NASIL BİR ADELET. HERKES PARASINA GÖRE İNTERNET HIZI ALIR. ACİL ÇÖZÜM İSTİYORUM.SAYGILAR.

 

Erdoğan Purçlutepe

Akbank Telefon Bankacılığı


Merhaba... Şu anda yarım saattir Akbank Telefon Bankacılığında bir müşteri temsilcisine ulaşmak için bekliyorum. Telefon ahizesi kulağıma yapıştı. "Şu anda tüm müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerimize yardımcı olmaktadır. Lütfen bekleyiniz" cümlesini en az 30 kere dinledim. Bu kadar kar eden bir kurumun yaptığına bakın. Kart aidatı almasını, yaptığımız alışverişlerden faiz almasını bilen Akbank bu kadarcık bir hizmeti veremiyor. Gülelim ağlanacak halimize. Biz koyun olup tepki göstermediğimiz sürece bu tür durumlarla daha çooookkkkk karşılaşırız.

 

Mustafa Kömür

 

Haksız yere Mahkeme Açılması

öncelikle merhaba bn askerden yeni geldim ve 2 samimi oldugum arkadaş ile bir cafeye oturup bira  içtik bn tuvalete girdim cıktıgımda dıger arkadaşın midesi agrımıs dısarıya hava almaya cıkmıs park vardı yakınlarda oraya gitmiş bnde duyunca tuvaletten cıktıgım gıbı hızlı adımlarla arkadaşın yanına gıttım 30saniye gecmedik 3 polis geldi napıyosunuz burda bu saatte parkta yerde olan bira şişelerinden bahsettiler biz arkadaş ile cafede takılıyoduk arkadasın midesi agrıdı hava almaya cıktık dedim sonra üstümüzü ve cuzdanımızı aradı kubar diye tabir edilen esrar maddesi içilmiş dedi bizim ile alakalı olmayan bir yerde bnmde cafeden cıkıp hızlı bir sekilde arkadasın yanına gittigimi gormus polisler ben ise sadece arkadaşımın yanına gidiyordum resmen suçlu gibi davrandılar sanki karşısında bir düşman varmış gibi içtiysen soyle falan dediler içmedim dedim tabiki tamam gel o zaman kan testi yapıcaz dediler aldılar karakola goturduler karakolda evimin hemen bir arkasokagı orda yine suçluymusum gibi ifadeler kullandılar ne kadar kullanmadım desemde 3de birşey varmıs gibi davrandılar ve tuttukları tutanakda olay yerinden hızla uzaklasıyodu yazdılar bende kendi savunmamı yazdım baska bir polis okudu savunmamı senı neden buraya getirdiler diyerek alay etti ve mahkemeye cıkıcaksın dediler bnm ile alakalı olmayan bir şey yuzunden mahkemeye cıkmak zoruma gitti sizden ricam bana bir tavsiye verirmisiniz.

 

Sefa Canlı

Müşteri hzimetleri-servis bakım KOORDİNASYON eksikliği

2,5 hafta önce HYUNDAİ Genel Merkezi adına aradığını söyleyen bi araştırma firması, bu kurumun ismini kullanarak, eğer aracımın servise gitme zamanı geldiyse benim adıma randevu alıp beraber gidebileceğimzi ve gizli müşteri olarak servislerini denetleyeceklerini ve bana da .....TL tutarında bi indirim sağlayacağını belirtmişlerdir. Açıkçası cazip geldi ve randevu sürecini başlatabileceğimzi söyledim.. VE yine arayacaklarını söylediler. VE konuşma, o konuşma..2,5 hafta beklememe rağmen, madem bişey yapılacak böyle bir hizmette var, hala geri dönüş YOK..ondan sonra genel merkezlerini aramama  ve bu sürecin doğruluğu hakkında teyit vermelerine rağmen hala bana geri dönüş olmadı..ve bende naapcağımı şaşırdım.. Her anketlerine katıldığım, HYUNDAİ ismini kullanrak bu çalışmayı yapan ve ilgili hiçbir yetkili bu durumun telafisi ile ilgili bana geri dönüş yapmadı.. Müşteriye karşı bu kadar CİDDİYETSİZ olunmaması gerektiği ve mağduriyetimin telafisi konusunda şüphelerim oluştuğu bu kurumdan ŞİKAYETÇİYİM..

 

Eyüp Sarı

21 Mart 2012 Çarşamba

TTnet işlem ücreti adı altında haksız kazanç elde etmeye calışıyor

ttnetin 2005 den bu yana müşterisiyiz sınırsız olan paketimizi 8gb lık patete çevirdik ama bu esnada bize herhangi bir işlem ücretinden bahsedilmedi ve 40-50 tl gelmesi gereken fatura 139tl geldi 92 lira işlem ücreti kesmişler hangi hakla kime sorarak biz böyle bir şeyi onaylamadık haberimiz olsaydı zaten paketimizi bırakmazdık. 92 tl işlem gibi bir işlem ücreti hayatta görmedik bunun adı dolandırıcılık.

 

Berna Tamyüksel

Vestel Ve her Yönüyle Saçmalıkları

3 SENE ÖNCE ANKARA NASUHOĞLU VESTEL BAYİNDEN ÇEYİZ SETİ ALDIM. O DÖNEMDE BUZDOLABI ALANA 7 TL KARŞILIĞINDA ÇAMAŞIR MAKİNASI 7 YIL GARANTİLİ DEDİLER. GARANTİ BİLGİSAYARDAN AÇILACAK, FATURA YETERLİ OLACAK DENDİ NASUHOĞLUNDA. YAKLAŞIK 1 YILDIR DEVAM EDEN ÇAMAŞIR MAKİNAMDA SIKMA PROBLEMİ OLMAKTA VE 3-4 KEZ SERVİS ÇAĞIRDIM. BİRİSİNDE BOŞATLMA HORTUMU YERE DEĞİYOR, BİRİNDE SAĞLAM DEDİLER, BİRİNDE MAKİNEYİ ALIP GÖTÜRDÜLER, EN SON İSE MAKİNENİN GARANTİSİ BİTTİ DEYİNCE ARADIM NASUHOĞLUNU, ONLARDA BİZ BÖLGEYİ ARAYIP AÇACAZ DEDİLER, 2 AY GEÇTİ YİNE TEKRAR ETTİ SORUN HATTA VİDEOYA ÇEKTİM, NASUHOĞLUNUDA ARADIM GARANTİ İÇİN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAMI SÖYLEDİRLER. ARADIM BİR HAFTA SÜRDÜ, BROŞÜRÜ BEN BULARAK GÖNDERDİM, KAYITLARDA KAMPANYAYI ANCAK KABUL ETTİLER,ARDINADA EKLEDİLER, CARD FİNANS İLE YAPMIŞ OLMANIZ GEREKİRDİ, NASUHOĞLUDA DEDİ Kİ KEŞKE YAZILI BİR KAĞIT ALSAYDINIZ BİZDEN , 3 YIL GEÇMİŞ BİLEMEYİZ...SERVİSİ BİR ALDATMA,KANDIRMA , MÜŞTERİ HİZMETLERİ AYRI BİR ALEM, BAYİLERİDE EN MÜKEMMELİ!!!!!!! KANDIRMACA VESTELE UĞRAMAYIN,NASUHOĞLUNA HİÇ AMAN HİÇ YAKLAŞMAYIN...

 

Serkan

Vatan bilgisayar la ilgili şikayetim var

10 mart 2012 tarihinde vatan bilgisayardan dizüstü bilgisayar aldım.aradan 11 gün geçti bilgisayarım halen gelmedi.internet sitesinden sipariş takip ikonundan baktığım zaman siparişiniz hazırlanıyor diyor.ama 10 mart yani aldıgım gün kredi kartından parayı kestiler.vatan bilgisayarın işini tam anlamıyla yapmadıgını düşünüyorum.üstelik 444 lü hattını 4 gündür arıyorum.devamlı meşgul.vatan bilgisayar internet sitesinden alısveriş yapmanın ne kadar hata oldugunu anladım.

 

Uğur

iade edilmeyen tutar

aylar önce evimizin 2 banyosuna dusakabin yaptırmak istedik ve bu firmadan bir çalısan evimize gelerek begendiğimiz ürün için fiyat verdi ve yapılmasına karar verdik esim ödeme için görüstügünde ben size kdv'siz vermiştim fln dedi neyse dedik ve parasını verdik daha sonra bir banyo yapıldı fakat diğerinde hep bir sorun çıktı bir türlü yapamadılar en sonunda firma yetkilisi biz yapamıycaz paranızı iade edelim dediler ve esim kabul etti fakat daha sonra paramızı iade etmeyi bırakın telefonlarımıza bile cıkmıyorlar.LÜTFEN KİMSE ADORA BANYO İSİMLİ FİRMADAN BİRŞEY YAPTIRMASIN!!!!

 

Ayşe

KAMİL KOÇ un rezaleti !!!!!

18.03.2012 tarihinde saat 08.00 izmir-bursa-istanbul 1157667 sefer nolu otobüse bindim.bilindiği üzere muavin bana nerede ineceğimi sordu bende gemlik te ineceğimi söyledim.Saat 13.50 civarında gemliğe giriş yaptık,1 müddet sonra otogarın yanından geçtiğimizi fark ettim ama gemliğe daha yeni taşındığımdan dolayı otobüslerin nereden otogara giriş-çıkş yaptıklarını bilmediğim için müdahele etmedim.1 müddet sonra muavine gidip gemlik otogarına ne taraftan gidiyosunuz diye sordum.anında otobüsü durdular ve beni yol kenarında bıraktılar,bende buraların yabancısı olduğumu bu yoldan herhangi bir otobüs, dolmuş vs. nin geçtiğini bilmediğimi söyledim.servis aracı gönderip beni aldırmalarını istedim,ilgileneceklerini söyleyip gittiler ve ne oldu biliyomusunuz tabi ki ne gelen oldu ne giden tam 1 saat 35 dakika bekledim sonra yaklaşık 40 dk yürüdükten sonra bir benzinliğe ulaştım oradan benzin almakta olan birinden rica ettim ve beni gemliğe kadar bıraktı.şimdi soruyorm size arkadaşlar adına,marka değerine güvendiğimz kamil koç un müşterilerine layık gördüğü bu mudur?benim başıma geldi kendimi geçekten enayi gibi hisettim.ailenizin veya kendinizin bunları yaşamasını istemyorsanz bu firmayı kesinlikle tercih etmeyin.bu günden sonra gideceğim yere yürüyerek giderim 1 daha da kamil koç un kapısınn önünden bile geçmem.

 

Volkan