30 Mart 2012 Cuma

Gönderilmeyen ürün hk

Yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum, büyük birşey değil, belki zamanınızı boşa harcıyorda olabilirim ama beni enayi yerine koyduklarını düşündüğüm için yazmak istedim.

Markapon.com adlı siteden 17 Ocak 2012 tarihinde anneme hediye etmek üzere bir ürün aldım. Ürünün ücretini kredi kartı ile hemen aldılar. Sitede en geç 7 gün içerisinde kargoya verileceği yazıyordu. Ama aradan bir ay geçti ne ürün geldi nede bir bilgi maili. Bende bunun üzerine 20 Şubat 2012 tarihinde ürünün gelmediğini bir ay olduğunu yazan bir mail attım. bana şu şekilde bir cevap geldi; (kopyala-yapıştır yapıyorum, noktasına virgülüne kadar aynısı olsun diye)


Tarih:  20-02-2012 22:24:35
Adınız:         Didem

Mesaj:

Merhaba,

Firmadan almış olduğumuz bilgiye istinaden ürünlerin gönderimleri yapılmış olup, en kısa zamanda tarafınıza ulaşmış olacaktır.

Didem
Markapon Destek
http://www.markapon.com


Ve aradan yine bir ay geçti, hiçbir ses yok ne ürün geldi nede bilgi. Telefonla aradım ve arkasından bana şöyle bir mail geldi;

Tarih:  24-03-2012 14:16:07
Adınız:         Didem

Mesaj:

Merhaba,

İadeniz yapılmıştır.

İşlemin kartınıza yansıması bir hafta kadar sürebilir.

Teşekkürler,

Didem
Markapon Destek
http://www.markapon.com


Tam 3 ay bekliyorum ve içinde hiçbir özür, açıklama bulunmayan bir mail geliyor. Madem ürün yoktu, gönderilmeme ihtimali vardı parası neden peşin alındı. Hepsini geçtim 3 ay sonra benim uğraşlarımla sonuçlandı. Resmen dalga geçiyorlar. Almadığım bir ürünün parasını ödedim 3 ay sonra geri verildi ve sadece iadeniz yapılmıştır yazan bir mail atıldı. Ürününüz gönderildi en kısa zamanda size ulaşacak yalanı apayrı zaten.

Bununla ilgili bişey yapılırmı yapılmazmı bilmem ama bunun adı alışveriş değil. Benim aldığım ürün pahalı bir ürün değildi belki ama benim başıma gelen daha pahalı bir ürün alan birisinin başına da gelebilir. İnsanlar ne zorluklarla para kazanıp heyecanla bu siteden televizyon vb gibi bir ürün alıp sonunda peşinden koşabilirler. Bir kişinin daha başına gelmesin.

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi çalışmalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder