29 Mart 2012 Perşembe

ÜZ DELTA GAYRİMENKUL Paramızı Geri Ödemediler

Bundan yaklaşık 3 ay öncesine dayanıyor yaşadığımız olay. Üzdelta Beylikdüzü şubesinden D**** Hanıma ev almak niyetiyle gittik elimizde fazla para olmadığını ve kredi kullanmak istediğimizi söyledik. Anladık ki tabu masrafı emlakçı vs derken paranın büyük bir kısmı gidiyor. D**** Hanım bize kredinin tamamını çekebileceğini ve eksperi ayarlayabilceğini söyledi.

Bizden 3000 TL aldı kapora için ve kredi çıkmazsa iade edeceğini söyledi. Biz de ne olur olmaz insanlık halidir diyerek bunu madde olarak sözleşmeye (biraz zor olsa da) yazdırdık. Bu ara da her şeyi biz yaparız siz ödeme yapıp imza atın yeter dedikten sonra hiçbir şeye karışmadılar tüm evrak işlerini eşim sürekli iş yerinden izin alarak kendi uğraştı bu sizin göreviniz dediğimizde de olur mu biz öyle mi dedik siz yapacaksınız dediler.

Kredi işlerimizi çözemediler paramızı istedik ev sahibi harcamış evi başkasına satalım oradan öderiz dediler, gel git 2 ay daha geçti. Esenyurt bölge sorumlusu G***** Beyin yardımları sonucunda 3000 TL'ye karşılık 40 gün sonraya senet alabildik. Günü gelip gittiğimizde ise siz kabadayılarla geldiniz zorla imzalattınız ödemeyiz dediler.

Üstünden bir ay daha geçti bu sefer yerlerinde bulmak imkansızlaştı. D***** Hanımın eşi geldi görüşmeye, sonra ben ödeyeceğim dedi ayın sonunda günü geldi yine ödeme yok. Bunun üzerine Üzdelta yönetim başkanına N***** Beye şikayet ettik o da ilgilenmedi biz franchise verdik kendi aranızda halledin dediler.

 

emine

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder