22 Mart 2012 Perşembe

BAĞLANTI HIZI

TTNET ADSL KULLANICIYDIM. DOWNLOAD HIZIMIN YAVAŞ OLMASINDAN DOLAYI VDSL TAVSİYE EDEREK VDSL GEÇTİM. ŞİMDİ DE 100GB LIK ADİL KOTA KULLANIMI KOYDULAR. O ZAMAN KOTA KOYACAKLARDI DA NEDEN VDSL TAVSİYE ETTİLER. FAZLA PARA VERİRYORUM ZATEN HIZDAN DOLAYI. BU NASIL BİR ADELET. HERKES PARASINA GÖRE İNTERNET HIZI ALIR. ACİL ÇÖZÜM İSTİYORUM.SAYGILAR.

 

Erdoğan Purçlutepe

2 yorum:

  1. İlk internete başladığımda kota ve Adil Kullanım diye bir şey yoktu , bunlar sonradan başımıza konulan talih kuşları mı desem , herkes parasına göre kullanıyordu , sonra dediler ki sen limitsiz kullanırsan diğerlere ADALETSIZLIK olur ve Adil kullanımı koydular , şimdi millet Fiber optik kullanıyor ve her bölgede de yok bu imtiyazlı kullanım , şimdi Türk telekom yetkililerine sorum var : onlar 100 Mb kullanırken ben 2 Mb kullanıyorum , neden kimse bana dönüp , bu Adil kullanım olmaz demiyor , diğerleri 100 Mb ve hatta 1000 Mb kullanırken sen neden 2 Mb ? niye bazıları Fiber optik ve sen hala ADSL ? . herkese saygılar .

    YanıtlaSil
  2. Bir de eskiden herkes 8 Mb alırken gerçek 8 Mb hızında internet girebiliyordu , sonradan 8 Mb'e kadar diye bir şey çıktı , yani sen 8 Mb'lık parasını ver ama gerçek anlamda senin hız 8 Mb olmamak şartıyla 2-6 arası bir şey .

    Yurt dışında kimse vatandaşlarına bunu yutturamaz , 8 Mb deyipte 3-4-5-6 Mb hız veremez , başta ne söz verdiysen onu vermen gerek , bizler abone olurken kimseye ilk başta ayda mesela 55 TL deyip sonradan 55 TL'ye kadar istediğimiz gibi ödeme tablosu çıkaramadık , ne söz verdiysek onu paşa paşa 1 kuruş eksilmeden ödüyoruz , saygılar .

    Parayı alırken bir kuruş eksik ödesen yok ama hizmet alırken .... 'ye kadar .

    YanıtlaSil