14 Mart 2013 Perşembe

siparişim eksik geldi

Eczanemizde.com sitesinden alışveriş yaptım fakat siparişimin  ödemesini yapmış olmama rağmen gelen kargomda  ürünlerim eksik geldi. Sitelerindeki iletişim müşteri hizmetleri bölümlerine mail attım, telefonlarından aradım  fakat hiçbir şekilde ulaşmıyorum kendilerine, bana geri dönüşte yapılmadı. Ben böyle reklamını yapıpta bu kadar kötü bir firma görmedim. orda burda bloglarda yazılan o caf caflı lafların, övgüleri yazanların kendileri olduğu kanısındayım. Kötü bir alışveriş sitesi muhattap alınacak kimse yok.. Fiyatlara kanıpta paranızı kaptırmayın!..


Yurdagül B.

3 yorum:

  1. 1v1y internet alışveriş sitesinden Derimod marka deri bir ceket satın aldım. Sıfır hiç kullanılmamış bir ceket aldığımı sanıyordum. Ancak aldığım ceketin içinden volkswagen marka bir arabanın anahtarı çıktı. Bu durumu bildiren bir mail attım, ancak bir cevap verme lütfunda bile bulunmadılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu siteden her şey beklenir, şaka gibi...Herkese duyurulur lütfen alışveriş yapıp mağdur olmayın.Benimse satın aldığım ürünleri ertesi gün kafalarına göre iptal edip tedarik edemediklerini bildirdiler.Ama işin ilginci fiyatını artırıp utanmadan satışa sunmuşlar.Elimde fotoğrafları var ve şikayetimi sonuna kadar götüreceğim

      Sil
  2. soppıng tv den yanı televızyonda bır urun gorup aynısından ıkıtane sıparıs verdım . ama urunlerım orjonal paketınde cıkmadı ayrıca urun benım ıstedıgım urun den farklı ve kalısesız bır urun cıktı. soppıng tv nın sıtesıne mj attım yorum yazdım msjlarımı sıtelerınde yayınlamadılar hıc bır sekılde ulasamadım derdımı anlatamadım lanet olsun o kanala.hakkımı arıyacagım meselem cozulunceye kadar.

    YanıtlaSil