3 Mayıs 2012 Perşembe

hızlıal.com satış ilkesi

hızlı al com adlı siteden 27.Nisan 2012 tarihinde vermiş olduğum Casio EF-327D-5A Erkek Kol Saatini 15:14 itibariyle satış onayını vererek 19299180 sipariş numarası ile gönderileceğini ve  örnek faturanın  düzenlendiği sitedeki sipariş takibinden hala görebilmekteyim.

1.Mayıs.2012 tarihinde cep telefonuma gelen mesaj üzerine tekrar bahse konu siteye girerek mesajlar bölümüne bektığımda ürünün temin edilemediğini mesajla göndermeleri üzerine sitenin satışında bulunan ve bedelinin 217 liraya çıktığını bildirmem üzerine daha sonra tekrar cevap vereceklerini bildirmişler ve ayn  gün 11:20 sıralarında sitede satışta olan saatin satışını kapatmışlardır.

Daha öncede alış veriş yaptığım bu siteden müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ürün stoklarda kalmamış olduğunu saatin gönderilemeyeceğini öğrenmiş bulunmaktayım.

İnternet sitesinden yaklaşık 4 gün sonra indirimden kaldırılarak saatin fiyatı değiştirilerek satılmaya başlamasına anlam veremedim.

İnternet sitelerinden alış verişlerde bu ve benzeri durumlar karşısında ne yapabileceğim konusunda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

 

 

Nedim Tekgül

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder