10 Nisan 2012 Salı

fatura

www.turkce-program.net adlı siteye üye olurken üyelik ücretini görmemişim.siteden birşey indirmememe rağmen 99 tl fatura göndermişler mail adresime.bu faturayı ödemek zorunda mıyım?

 

Yıldız

4 yorum:

  1. bendede aynı sıkıntı var fakat kesinlikle dikkate almayın çünkü ne olduğu belli olmayan sadece inanlar tutarsa bize yeter düşüncesiyle yapılmış bir iş çünki yasal olsa gönderilen faturada KDV oranı olur ayrıca şifre isteniyor e-mail boş geliyor nasıl iş sadece kandırmaca sakın inanmayın itibar etmeyin!!!

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir fatura bana da geldi. Bir siteye üye olmak için önce ücretin ödenmesi ve gelen aktivasyon şifresi ile üye olunması gerekir. İtibar edilmemesi gerekir.

    YanıtlaSil
  3. vergi usulü kanunlarının ilgili maddeleri gereğince " e-Fatura mali mühür ile mühürlenmelidir. Üzerinde mali mühür bulunmayan herhangi bir belge Vergi Usul Kanunu kapsamında e-fatura olarak kabul edilmez." mali mühürlü ve dijital imzalı bir fatura ibraz etmediğiniz sürece gönderilen pdf formatında hiçbir belgeye itibar etmeyiniz...

    YanıtlaSil
  4. Ya bu ne saçmalıktır. bana da böyle bir e-mail geldi. fatura tutarını havale edin diyor... bi de senelik 99 tl yi peşin alıyorlarmış... ben böyle bi sözleşmeyi kabul ettiğimi hatırlamıyorum. insanları dolandırmak için buldukları yeni bir yöntem mi aceba?

    YanıtlaSil