21 Şubat 2013 Perşembe

tatilcini.com - tatilkasabası.com

tatilcini.com’dan i*** adlı kişiden 2012 ağustos sonunda alanya asrın beach resort adlı otele 4 gece rezervasyon yaptırdık fakat otele gittiğimizde adımıza bir rezervasyon olmadığı söylendi(otelde aynı durumda bir aile daha vardı). daha sonra rezervasyon işlemlerimizin meğerse tatilkasabası.com üzerinden gerçekleştiğini, tatilcini.com un bir tür taşeron olduğunu öğrendik. saatler süren telefon trafiği sonucunda otele giriş yapamadık. bizi bir geceliğine sole beach adındaki bir otele yerleştireceklerini ardından başka bir otele geçeceğimizi ve ziyan olan bir günümüz için de tatilimizi bir gün uzatacaklarını söylediler. (bu arada birkaç kişi ile muhatap edildik, her birinin farklı oyalama taktiklerinden geçtik. görüştüğümüz insanlara güvenerek otobüs biletimizi bir gün sonraya, pazar gününe erteledik.

sole beach pislik içindeydi ve geceyi zor geçirdik. yine burada da bizimle benzer bir duruma düşmüş bir aile ile karşılaştık, onlar da “tatilkasabası.com” mağdurlarındandı. buradayken tatil kasabasının yetkilisi bizi alarak mc park otele götürdü, rezervasyon yapılırken yanımızda olacağını söylemesine rağmen bizi bıraktıktan sonra aracı park etme bahanesiyle kaçıp gitti.

o gün mc park resort hotel e geçiş yaptık, otel fena sayılmayacak düzeyde idi. otelde üç günümüz sorunsuz geçti fakat sonuncu gün, bizim 4 gece olarak bildiğimiz rezervasyonun 3 gecelik yapıldığını öğrenerek odalarımızdan çıkartıldık. mağduriyetimizi otel müdürüyle paylaştığımızda, ki kendisi çok ilgili ve iyi bir insandı, otelin bize bir gecelik müsaitlik vereceğini söyledi. ANCAK, acente nin rezervasyon talebini otele göndermesi gerekliydi, ve bunu yapmamak için ellerinden geldiğince direttiler, yine bu esnada ÜÇÜNCÜ KEZ tatilkasabası.com mağduru bir aile ile daha karşılaştık. sonuçta bizi bir geceliğine bir yıldızlı bir otelde gecelemek durumunda bıraktılar ki burada da DÖRDÜNCÜ mağdur aile ile karşılaştık.

karşılaştığımız insanlarla konuştuğumuz kadarıyla, tatilvitrini.com, tatilcini.com, vb. birçok site aynı adrese çıkıyor: TATİLKASABASI.COM
bunlar insanların tatilinden bir günü çalarak kar elde etme peşinde olan insanlar. eğer mağdur olmak istemiyorsanız kesinilikle bu sitelerden tatil almayın!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder