15 Şubat 2012 Çarşamba

ÇiçekSepeti.com

Aşağıda da görüleceği gibi, çiçeksepeti adlı firmadan belirtilen tarihte siparişim iletilmemiş ve bu anlamlı günde mağdur edildim. Müşteri hizmetlerine yaptığım aramalar karşılıksız kalarak hazır kalıp cümlelerle geçiştirildim. Belirtilen saatler içerisinde siparişimi teslim etmeyerek verdikleri sözün ne kadar güvensizliğe dayalı olduğunu göstermiş oldular. ÇiçekSepeti firması ile bir daha asla çalışmayacağımı belirterek bu mağduriyeti kimsenin yaşamaması adına bu bildirimi yayınlıyorum.
Saygılar,
Aykan Bayram


From: sistem_mesaj@ciceksepeti.com
To: aykanbayram@hotmail.com
Subject: Siparişiniz servis aracına yüklenmiştir
Date: Tue, 14 Feb 2012 05:54:57 +0000

Sayın müşterimiz, L2015623 nolu Siparişiniz servis aracına yüklenmiştir. Siparişiniz için öngörülen süre 08.00 - 12.00 arasıdır. Siparişiniz bu saat diliminde gerçekleştirilmeye çalışılacaktır. Trafik, yol durumu veya diğer etkenler siparişiniz teslimat zamanını değiştirebilir. http://www.ciceksepeti.com

1 yorum:

  1. Merhaba,
    Sevgililer günü için verdiğim siparişi eksik ve çok geç tamamlayan ve ödemesini yaptığım halde eksik gönderimde bulunan, kendilerine yazdığım mailllere ve aramalarıma bir türlü cevap alamadığım çiçeksepeti.com 'dan şikayetçiyim. Potansiyel müşterisi olacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmem. Şikayetler ve mağduriyetler ayyuka çıktığı halde herhangi bir cevap vermeyen bu insanlara yazıklar olsun diyorum. yuh sana çiçeksepeti.com!!!

    YanıtlaSil