10 Aralık 2011 Cumartesi

VIP Dükkan Alışveriş Sitesi

Aldığım eşyalar geldi olmadı  iade ettim 3 haftadır ne geri dönüş var ne paramı iade ettiler! Bu site hala satış yapıyor ve benim gibi kaç kişi bu durumdadır?

 

Neslihan Özakgün

8 yorum:

  1. arkadasşlar 3 hafta once ıade ettıgım urunler ellerıne ulasmalarına ragmen kartıma ıade etmıyolar ve hıcbırsekılde telefonlarıma cıkmıyor maıllerımede cevap vermıyolar 264 64 68 nolu telefonları hıc acılmıyor 280 77 00 nolu telefonlarındada guvenlık gorevlısıyım dıyen bır sahıs cıkıyor ve hıc yardımcı olamıyor. benım gıbı durumda olan kac kısı var ve sıte hala satıslarına devam edıyor

    YanıtlaSil
  2. gerçekten rezillik...paranla rezil olmak bu olsa gerek. adamlar iadelerini alıyorlar ve ne para iadesi, ne ilgi alaka...15 günde işlem görmezmi ya...diğer sitelerden de alışveriş yapıyoruz bu işler nasıl oluyor birileri bunlara öğretsin.

    YanıtlaSil
  3. 4 kasımda bır elbıse aldım .hem gec gonderdıler hemde yanlıs beden gondermısler.gerı ıade ettım hala para ıadesı yapılmadı .bı cok kısı benımle aynı sorunu yasıyor ustelık kredı kartlarından fazla tahsıl edılen bıle var .defelarca maıl atmama aramama ragmen ulasılmıyor ve gerı donus yapılmıyor .bence k.kartlarınızı ınternet alısverısıne kapatın kesınlıkle paravan bır sırket daha fazla canınız yanmasın .

    YanıtlaSil
  4. rezil bir alışveriş gercekten de bende ürün iade ettim 2 ya oldu hala paramı alamadım üründe geç geldi yaklaşık bir ay sürdü yani. bide müşteri kandırıyorlar walla, ipod diye mal satıyorlar ama stokda mal yok. kendileri stokga koyuyor ve heemn siliyorlar. sonra sattık diye insan kandırıyorlar. kimse alışveriş yapmasın

    YanıtlaSil
  5. Merhaba AYLA;

    Kartınıza yapılacak para iadeniz ile ilgili yardımcı olabilmek için sitemize üye olduğunuz mail adresinizi paylaşmanızı rica ederiz.

    Saygılarımızla

    Vipdukkan Ekibi

    YanıtlaSil
  6. Merhaba gülşah;

    Kartınıza yapılacak para iadeniz ile ilgili yardımcı olabilmek için sitemize üye olduğunuz mail adresinizi paylaşmanızı rica ederiz.

    Saygılarımızla

    Vipdukkan Ekibi

    YanıtlaSil
  7. Merhaba;

    Öncelikli olarak daha öncesinde yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Siparişleriniz ya da sitemiz ile ilgili soru ya da sorunlarınızı daha hızlı yardımcı olabilmemiz için, konuyu ve sitemize üye olduğunuz mail adresinizi yazarak yardim@vipdukkan.com adresine mail göndermeniz halinde sorularınızı hızlı bir şekilde cevaplayarak çözüme ulaştırabiliriz.

    İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vipdükkan Ekibi

    YanıtlaSil
  8. Mehmet Çağrı Eryiğit4 Mart 2012 04:11

    Arkadaşlar bu firmayla kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.Bir çok kez aradım ve mail attım,tedarik edemedikleri Dolce Gabbana marka ayakkabı'nın para iadesini 7 iş günü içerisinde yapacağız demelerine rağmen yapmadılar birde onlarca telefon parası haracayıp aradımkendilerini yine bir iade de bulunmadılar.Ben hakkımı yasal yolla arayacağım ve bunu tüm ülkemle paylaşacağım ki insanların zorla biriktirdiği iki üç kuruş paraya, bu şekilde göz dikmesinler. Saygılarımla Mehmet Çağrı Eryiğit cagrieryigit@hotmail.com

    YanıtlaSil