20 Ocak 2012 Cuma

İETT Şikayet Hattı

İETT ye şikayetlerinizi iletmek için 444 1871 nolu çağrı merkezini arayabilirsiniz. Eğer otobüs durakta durması gerektiği halde sizi görmezden gelip geçtiyse hemen 444 1871 çağrı merkezini arayın. Tabi mümkünse otobüse ait plaka veya kod numarası gibi bilgilerini almayı unutmayın. Yoksa kimi şikayet edeceksiniz !

4 yorum:

  1. Sayın Yetkili!
    21.02.2012 salı aksam saat 18:30 a doğru binmiş olduğum 72-Taksim-Yeşilköy hattı 34 EEY 40 plakalı belediye otobüsü şoförü en ön koltukta oturuyo olmamdan dolayı yaptığı telefon konuşmasından anladığım kadarıyla saatinin gecikmesi sebebiyle aracı aşırı süratle kullanıyordu.Beyfendi ne Atakoy Konakları’nın önünden sahil yoluna bağlanırken beklemiştir ne de hava harp okulu yolu üzerinde trafık kurallarına uymamıştır.Kaçtane araç korna çalıp uyarıda bulunmaya çalıştığı halde uyarıları dikkate almayıp, üstüne üstlük önde ki bütün araçları sollamaya kalkmıştır. ÖNümüzde normal hızında giden araç sürücülerine de kendisine yolu açmadıkları için üstüste korna çalarak sıkıştırmıştır. Nihayetinde kazaya davetiye getirdi. O kadar hızlı gidiyordu ki ilki Bakırköy Capasiti Duragında karsıdan karsıya gecen yayalara,ikincisi Yeşilyurt Işıklara gelmeden öndeki aracın sola dönüş yapması sebebiyle akabinde otobus soforunun kendi hızını kesmek için aniden sert fren yapması otobusun orta kısmında ayakta duran insanların, ön tarafa doğru sert bir şekilde çarpmasına neden olmuştur. Çarpma sebebiyle bir bayan şoka girdi ve ağrılar içinde inlemeye başladı, ve otobüs şöforu hiç istifini bozmadan hızına devam etmiştir. Vicdanen kendimi rahatsız hissettiğim için size olayı olduğu gibi anlattım, lütfen şikayetimi yetkililere ulaştırıp bu beyfendiye gerekli uyarıları yapın, siz bir sey yapmazsanız bu kişi yarın öbürgün gene saatini yakalayabilmek için aynı hızı yapmaya devam edecek ve belki birilerinin ölümüne sebep olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. 25 02 2012 tarıhınde beyazıta hareket amırlıgı dıye gonderdıgınız ınsan mı yaratık mı bellı degıl kendısıne soru sordum benı hayvan gıbı azarladı boyle ınsanları toplumdan uzaklastırmanızı rıca edıyorum lutfen ıeet camıasına boyle ınsanlar yakısmaz benım bıldıgım ıeet personelı guleryuzlu ve saygıdeger ınsanlardır ama bu adam tam bır yamyam

    YanıtlaSil
  3. Esmira Gürçay5 Mart 2012 14:01

    01.01.2012 tarihinden itibaren 05.02.2012 tarihine kadar her sabah işime gelmek üzere evimden güzel bir moralle çıkıyorum .bu güzel moralim durağa gelene kadar sürüyor.sabah 07.30 da durakta oluyorum 09:00 da başlayan işime gelebilmek için.alibeyköyde aturuyorum.MİMAR SİNAN durağında 36 CE CEBECİ - EMİNÖNÜ OTOBÜSÜNÜN gelmesini bekliyorum .otobusü kaçırmamak için 07:40 ta durakta olan otobuse ben 07.30 da durakta oluyorum.otobus tam saatinde durağa geliyor ama ne varki durağın sadece önünden geçiyor aynı duraktan 399 C de geçiyo oda aynı şekilde sadece önümden geçiyor hızlı bir şekilde bir sonraki 07.55 te geliyo oda aynı şekilde geçiyor ve ben tam saat 08.20 de bazen 08.25 te 36 CE otobusune binebiliyorum.sabah içimden bütün bedduaları okuyorum.işime hep geç kalıyorum.artık otobusu gördüğümde önüne bile atlamayı düşünüyorum.heralde beni ezip geçicek hali yoktur diye.geçen gün bu sinirimi pasomu vermeyerek çıkarmaya çalıştım gerçekten ödemedimde ve sesli bir şekilde ödemiceğimi söyledim.o anki tartışma beni biraz rahatlattı.ama gereken herşeyi yapıcam bu konuyla ilgili çünkü ben o otobuse binmek zorundayım işime gelmek için.gerekli yerlere şikayetimi ulaştırcam .bu yazıyı bugunki sinirimi çıkarmak için yazıyorum sadece.umaraım bu konuyu bi şekilde çözebilirim . . .

    YanıtlaSil
  4. yunusemre 38 beyazıt hattı haftanın 4-3 günü binersek diğer günler şöförlerin insafına kalmışız eski şöförler alıyorlar yeni gelen o günlük umrunda değil biz işe geç kalmışız kalmamışız özellikle pazar günleri ilk otobüse daha hiç binmemişiz desem yeri var yeşil otobüs veriyorlar daha gaziden doloyor küçükköy merkezinden sonra 10-12 kişi var devamlı işe giden ve bu insanlar devamlı mağdurlar neden illaki son durakta mı oturmak gerekiyok.sustuk bu güne kadar ama yeter biz de insanız....lütfen bu probleme çözüm bulunsun

    YanıtlaSil