26 Kasım 2011 Cumartesi

Turknet Kampanyalarındaki Gizlilikler

TURKNET'e geçmek isteyenlere uyarılar;

1- Sadece internet hizmeti almak istediğiniz halde bunu söylediğiniz ve belirttiğiniz halde imzalattıkları sözleşmede farkında olmadan telefon hizmetine geçiriyorlar.

2- Daha sonra bunu iptal ettirmek için defalarca müşteri hizmetleri arıyorsunuz ve dilekçe fakslayın, dilekçe fakslıyorsunuz ama nedense bir türlü ulaşmıyor, yaklasık bi dilekcem 5 faksalamadan sonra tam 10 gün sonra ellerine ulastı. Ulasmasıylada sorun cözülmüyor dahasıda var bu dilekcelerin yönetim onayından gecmesi gerekiyormus. Düsünsenize sizi nasıl magdur edebildiklerini

3-İnternet baglantısının sürekli kopmalar yasaması da cabası

4- Kampanyalarda belirttikleri tutarların da fatura elinize ulastıgında aslında pekde öyle olmadıgı ortaya cıkıyor. Sürekli yüksek gelen faturaların hep bir acıklamasıda oluyor maalesef!!

5-İnternet hizmetinden cıkmak istiyorsanız telefonunuza mesaj atıyorlar. Ama sakın endiselenmeyin Bu mesaj sadece talebiniz ile ilgili size geri dönüs yapabileceklerine dair.Yani firma arasında düsünecek karar verecek sizin iptal talebinizin olup olmayacagına!!

Sonuc olarak; siz tüketici olarak kullanmaktan vazgectiginiz ürünü zorla kullanmaya devam ettiriliyorsunuz ve müsteri hizmetlerindeki yetkiliyim diye telefonu acan tüm personeli sadece konusmaya yetkililer

Bütün bunlar sanırım yeteri kadar anlatıyor acıkca herseyi daha fazla söze gerek yok suanda halen internet hizmetini iptal ettiremedik.

Saygılarımla,

Ahmet Tiryaki

1 yorum:

  1. Merhaba aynı problemi bizde yaşıyoruz. Hemde TTNET'ten faydalandığımız halde. Siz ne şekilde kurtuldunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.

    YanıtlaSil