15 Haziran 2012 Cuma

Fakir Süpürge

fakir10/06/2012 tarihinde 017-5-014-48 fakir stbam mob buharlı elektrikli süpürge aldık fakat evde kutusunu açtık bizim istediğimiz gibi olmadığından iade edelim başka alalım dedik ama ne mümkün önce mağaza bizi servise sonra müşteri hizmetlerine yönlendirdi hiç birisinden olumlu sonuç alamadık bize söylenen makinayı deneme amaçlıda olsa kullanamassınız halbuki servis baktı hiç bi sorun yok dedi ama yardımcı olmadıkları gibi yolda göstermediler makina üzerimize kaldı.ne yapacağız bilmiyoruz böyle bir markanın nasıl böyle davrandığına biz tüketici olarak anlam veremedik .çözüm bekliyoruz.

3 yorum:

  1. Fakir Müşteri Hizmetleri15 Haziran 2012 12:36

    Sn. Tüketici,

    Fakir Steam Mop Buharlı temizleyici sadece buharlı temizlik özelliği ile yer yüzeylerinde kullanılır ve vakumlama özelliği ya da elektrik süpürge özelliği yoktur. Ürünün sadece buharlı temizlik özelliğinde çalıştığı görsel, yazılı basında; ürün dış koli, kullanım kılavuzunda detaylı olarak anlatılmaktadır. Ürün satın alınmadan önce ya da ürün satın alındıktan sonra kullanım kılavuzu okunduğunda gerekli kullanım bilgisine de ulaşabiliyorsunuz. Fakir Steam Mop Buharlı temizleyici elektrik süpürgesi olmadığından dolayı temizlik yapılacak yüzeyin öncelikle elektrik süpürgesi ile süpürülmesi gerekmektedir. Çünkü ürünümüz ikisi bir arada çalışan özelliğe sahip değildir.

    Yukarıda belirtilen bilgilerle talebiniz hakkında hizmet bilgisi aşağıdaki gibidir:

    Ürününüz hiç kullanılmamış, ambalajında sıfır, orijinal olduğunda ürün alış faturası ile bayi başvurunuzu yaptığınızda ürün iadesi prosedürlerce yapılabilinmektedir.

    Eğer ürününüz bir kez dahi kullanılmış ise ürün memnuniyetsizliğine ya da beğenmeme durumuna istinaden prosedürlerce iade ya da değişim hakkınız bulunmamaktadır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla,

    FAKİR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ DIŞ TİC. A.Ş.
    Fakir Müşteri Hizmetleri
    444 0 241

    YanıtlaSil
  2. ilknur türker3 Eylül 2012 13:09

    fakir c 240 süpürgem torba patlatıyor 6 aydır torbaya verdiğim parayla yeni süpürge aldırdım servise 4 defa götürdüm filtre ve motor değişti sorun değişmedi en son fakir torba gönderdi oda patladı hep oyalıyorlar tüketici haklarına şikayet edicem en kısa zamanda mağduriyetimin giderilmesini yeni ama aynı model olmayan süpürge istiyorum çok samimiyim eğer mağduriyetim giderilmesse süpürgemi herhangi bir fakir bayiinde yakıp kurtulacam aleme ibret osun fakir almasın

    YanıtlaSil
  3. ismi lazım değil4 Eylül 2012 02:18

    fakir süpürgem torba patlatıyor 4 defa servise gitti çözüm bulunamadı torba gönderdiler yine patlattı servis yeniden aradı torba gönderelim demişler değişim yapamıyorlarmış fakir gerçekten fakirmiş kimse fakir almasın fakir demek fakir demek allah yardım etsin inşallah zengin olunca müşterilerinin maduriyetini giderirler ama hakkımı helal etmiyorum beni çok yordular elimde süpürge teknik servis yollarında araştırdım 4 defa aynı arıza olunca değişim yapmak zorundalarmış bu benim yasal hakkım şikayet edicem hakkımı alıcam inşallah insafa gelip daha fazla madur etmezler

    YanıtlaSil