11 Mayıs 2012 Cuma

YEMEK SEPETİ çalıştığı firmaları hiç mi incelemez!

yemek_sepetiBir gün akşam acil misafirlerimiz geldi. Bizde Yemek sepeti aracılığıyla, EKİNCİLER FIRINIndan tatlı sipariş ettik. Teslim süresi 45 dk. olmasına rağmen, yemek sepetini bu sürede 2 kere aradık. YEMEKSEPETI.COM un Firma üzerinde hiçbir yaptırımı yok ki; siparişlerimiz 1,5 saat sonra geldi.
Servis yaptık, tam yerken, tatlılardan biri çataldan düştü ve ters döndü. Gördüğümüz manzara karşısında şok olduk. Büyük bir kara sinek, halk dilinde "pislik sineği" de denir. tatlının arkasına yapışmıştı. Gözünüzün önüne getirin lütfen, Daha önce yenmiş olan lokmalar aklımıza geldikçe, midemiz kalktı. ergen yaştaki kızım bundan çok etkilenip, istifra etti. Derhal Yemek sepetini aradık, Firma ile konuştular, gelip alacaklarını ve para iadesi yapacakları bize iletildi. 1 saat uyumadan bekledik. kimse gelmedi. Tekrar yemek sepetini aradım. Saatin geç olduğunu ertesi gün gelineceğini söylediler. ertesi günde gelen olmadı. Yemek sepetini de 2 defa aramış olmama rağmen, tek söyledikleri firmayı aradıklarını onların benimle irtibat kuracağı oldu.
Sonuç olarak, Firmanın art niyetiyle Yemek sepetinin vurdumduymazlığı bireşince bu konuda hiçbirşey olmadı. param da yandı.
O zaman neden yemek sepetinden sipariş vereyim ki, neye göre seçiyorlar çalışacakları firmaları.
Ben derimki, ev veya iş civarında bildiğiniz güvenilir yerlerin telefonunu elinizin altında bulundurun ve doğrudan sipariş verin. Yemek sepetinin kurumsal olarak hiçbir yaptırımı yok.

 

 

GAMZE MÜLKÜT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder