17 Ağustos 2011 Çarşamba

Gray Away adıyla Beyaz saçlara bitkisel çözüm diye pazarlanan ürünlerden uzak durun!

Arkadaşlar,

İnternet'te Beyaz Saçlara Bitkisel Çözüm diye sunulan 'Gray Away' isimli ürünlerin yanlış tanıtımına kanıp bu ürünlerden sipariş verdim ancak bu sözde bitkisel özlü saç şampuanı elime geçtiğinde ve etiketinin üzerindeki içindekileri okuduğumda hayrete düştüm. Bitkisel diye üzerini vurgulayarak pazarlanan bu ürünler tamamen kimyasal içerikli maddelerden oluşuyor. Üstüne üstelik içinde boya maddesi içermediği söylenirken bir sürü bu tür madde yer alıyor içinde.

16 Ağustos 2011 Salı

Fatih Güzellik Merkezi FGM Polikliniği

FGM polikliniğinde 2-3 sene önce lazer epilasyon yaptırmaya başladım. Başlamadan önce herşey gayet güzeldi. Yetkililer gayet güzel ikna ettiler. Normalde 6-8 seansta tüyler bitiyormuş. Bende 15 seans paket halinde aldım. Seanslara başlamadan önce hormon testimi de yaptırdım. Doktorum yaptırmamda sakınca olmadığını söylemişti. Onlar tabi bu konuda pek ilgilenmediler. Bu testleri yaptırdık mı yaptırmadık mı diye. Neyse başladık üstünden 3 seneye yakın zaman geçti. Şimdi durum nedir?? Sadece tüylerde azalma var. Ama 5-6 ay lazer epilasyon yaptırmasam tekrar uzayıp geliyorlar.

13 Ağustos 2011 Cumartesi

fırsatkovala sakın alışveriş yapmayın

Bu yazıyı başka arkadaşların aynı hataya düşmemesi için yazıyorum. fırsat kovala siparişlerinizi iptal edip paranızı iade ettik bankanızla iletişime geçin gibi bir cevap atarsa kesinlikle gözardı edin çünkü yanlış bilgi veriyorlar. beni tam bir ay uğraştırdılar her defasında paranızı iade ettik mailleri aldım ama ne olduysa bir ay sonra iadenizi biz degil ürünü tedarik eden firmadan isteyin biz karşılıklı ödemelerimizi kapattık cevabı aldım. su an elimde ne ürünler nede para iadesi var.

10 Ağustos 2011 Çarşamba

KURYENET adlı şirketten şikayetçiyim

şikayetim HSBC bankasının anlaşmalı kuryesi olan KURYENET hakkında olacak.ben şanlıurfada yaşayan bir vatandaşım hsbc banka kredi kartı başvurusu yaptım ve 1 hafta içinde başvurum onaylandı.26 temmuz 2011 tarihinde kartımın istanbul ilinden kurye yoluyla memleketime 28 temmuz 2011 tarihinde ulaştıgı bilgisini aldım.kurye sirketini aradım.2 gûne kadar kartınız eliniyde olacak dediler.ama ne hikmetse 13 gûn oldu halen kart bana ulaşmadı.3 defa şirketi aramama rağmen yarın gelir diye oyalayıp duruyorlar.bende bu sitede sesimi elbet duyan olur umuduyla bu şikayeti yaptım.umarın birileri bu kurye şirketlerin keyfi davramışlarına bir çözûm bulur.KURYENET adlı şirketten şikayetçiyim.e olacak dediler.ama ne hikmetse 13 gûn oldu halen kart bana ulaşmadı.3 defa şirketi aramama rağmen yarın gelir diye oyalayıp duruyorlar.bende bu sitede sesimi elbet duyan olur umuduyla bu şikayeti yaptım.umarın birileri bu kurye şirketlerin keyfi davramışlarına bir çözûm bulur.KURYENET adlı şirketten şikayetçiyim.